Kolay kolay çıkmaz bence . Duruşma gününü bekleyin . Bence sizi haklı bulur hakim/ hakime .Kızlar yeğenimi abimler yks sınavı için bir kurs merkezine yazdırmıştı o zaman senet imzalamayıp kaydını yapmışlar eski öğrencileri olduğu için kayıt sırasında abim yokmuş yeğenimin erken kayıttan faydalanması için sisteme kaydını girmişler.Daha sonra abim ödeyemeyince avukata vermişler ama abim senet veya sözleşmeye imza atmadığı için avukattan senedin resmini istemiş isim soyisim tc adres bilgileri girilip imzası abime ait olmayan senet düzenlemişler.Dava açtık kuruma çalışanlar ve kurum sahibinin de imza örnekleri alındı herhangi bi duruşma falan olmadı maddi ve manevi tazminat davası açabilir miyiz? İmzanın kime ait olduğu ortaya çıkar mı?
gitti gitmedi diyememYeğeniniz kursu bıraktı mı, gitmedi mi hiç? "Abim ödeyemeyince..." dediğiniz için kursa gittiğini düşündüm.
Öyleyse bile sahte senet düzenlemeleri suç, o ayrı ama hem borcu ödemeyip hem tazminat davası mı açacaksınız?
ne kadar sürmüştü davaİmzanın kime ait olduğu dava sürecinde bilirkişi incelemesiyle ortaya çıkar. Bizim de başımıza geldi benzer bir olay, yıllar sürdü ama sonunda karara bağlandı dava.
ve karar ne olmuştuİmzanın kime ait olduğu dava sürecinde bilirkişi incelemesiyle ortaya çıkar. Bizim de başımıza geldi benzer bir olay, yıllar sürdü ama sonunda karara bağlandı dava.
8-10 yıl sürdü sanırım. Ama bizim iş karışıktı. Kararı anlatamam o da çok karışık. Sizin davanızla benzer tek kısmı sahte imza olması.ne kadar sürmüştü dava
tabi ki öyle keşke haberim olsaydı ben öderdim zaten hiç bu durumlara gelmezdi olay, bilirkişi incelemesi çok uzun sürüyor mu imza tespiti kaç ayda mümkün olur acabaOrta yolu bulmaya çalışın, sizin yaptığınız suç biliyorsunuz , mahkeme bizi haklı bulur deyin . Kursa ne kadar borcunuz var onu da hesaplattırın ve makul bir ödeme planı çıkarın . Sonuçta kursa para girecek ki , öğretmenin , çalışanın maaşı ödenecek . Faturalar ödenecek değil mi ?
İmza sirküsü istediler mi? Süre tahmin edilemez. Adliyedeki, bilirkişilerdeki yoğunluğa bağlı.tabi ki öyle keşke haberim olsaydı ben öderdim zaten hiç bu durumlara gelmezdi olay, bilirkişi incelemesi çok uzun sürüyor mu imza tespiti kaç ayda mümkün olur acaba
Bakın o imza kısmını bilmiyorum. Uzun sürer tabi ki. Koronavirüs var , kademeli çalışılıyor, bir çok kişi karantinaya giriyor . Zaten iş yükü ağır adliyelerde . Gidip borcunuzu ödeyin en başta ya da hatalarına karşılık indirim isteyin . Sonrasında da bu yaptıklarını her yerde anlatacağınızı söyleyin. Bu tür şikayetler kulaktan kulağa dolaşır ve bazı kurumlar bu olumsuz algıdan dolayı ya isim değiştirir ya da kapanır .tabi ki öyle keşke haberim olsaydı ben öderdim zaten hiç bu durumlara gelmezdi olay, bilirkişi incelemesi çok uzun sürüyor mu imza tespiti kaç ayda mümkün olur acaba
baya uzun sürüyor galiba bu tür davalar,hele bir de şimdi pandemi eklenince daha da uzar gibiEşimin arkadaşı da benim imzalamı kullanıp sağa sola borç yapmıştı. 3 senedir sürüyor mahkeme daha da ne zaman bitecek belli değil
aynısını bize de yaptılar mahkemeye verdik hala bekliyoruzKızlar yeğenimi abimler yks sınavı için bir kurs merkezine yazdırmıştı o zaman senet imzalamayıp kaydını yapmışlar eski öğrencileri olduğu için kayıt sırasında abim yokmuş yeğenimin erken kayıttan faydalanması için sisteme kaydını girmişler.Daha sonra abim ödeyemeyince avukata vermişler ama abim senet veya sözleşmeye imza atmadığı için avukattan senedin resmini istemiş isim soyisim tc adres bilgileri girilip imzası abime ait olmayan senet düzenlemişler.Dava açtık kuruma çalışanlar ve kurum sahibinin de imza örnekleri alındı herhangi bi duruşma falan olmadı maddi ve manevi tazminat davası açabilir miyiz? İmzanın kime ait olduğu ortaya çıkar mı?
Aynen uzun sürüyor.baya uzun sürüyor galiba bu tür davalar,hele bir de şimdi pandemi eklenince daha da uzar gibi
ne kadar oldu sizin ki çok uzun sürecek gibime geliyoraynısını bize de yaptılar mahkemeye verdik hala bekliyoruz
imzanın kime ait olduğu çıkar ortayaKızlar yeğenimi abimler yks sınavı için bir kurs merkezine yazdırmıştı o zaman senet imzalamayıp kaydını yapmışlar eski öğrencileri olduğu için kayıt sırasında abim yokmuş yeğenimin erken kayıttan faydalanması için sisteme kaydını girmişler.Daha sonra abim ödeyemeyince avukata vermişler ama abim senet veya sözleşmeye imza atmadığı için avukattan senedin resmini istemiş isim soyisim tc adres bilgileri girilip imzası abime ait olmayan senet düzenlemişler.Dava açtık kuruma çalışanlar ve kurum sahibinin de imza örnekleri alındı herhangi bi duruşma falan olmadı maddi ve manevi tazminat davası açabilir miyiz? İmzanın kime ait olduğu ortaya çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?