- 8 Ocak 2015
- 6.077
- 19.081
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmıs olsun..Eşimin arkadaşı da benim imzalamı kullanıp sağa sola borç yapmıştı. 3 senedir sürüyor mahkeme daha da ne zaman bitecek belli değil![]()
Bir şekilde imzanın abinize ait olmadığı ortaya çıkar artık kimliklerimizde imzamızla geziyoruz da takıldığım nokta hem eğitim alıp hem ödemeyip üstüne bir de pişkin pişkin maddi manevi tazminat davası açmanızın sahte senetten farkı ne sizin için ? İkisi de ahlaksız bir şey değil mi ? Hatta sizinki daha ahlaksızKızlar yeğenimi abimler yks sınavı için bir kurs merkezine yazdırmıştı o zaman senet imzalamayıp kaydını yapmışlar eski öğrencileri olduğu için kayıt sırasında abim yokmuş yeğenimin erken kayıttan faydalanması için sisteme kaydını girmişler.Daha sonra abim ödeyemeyince avukata vermişler ama abim senet veya sözleşmeye imza atmadığı için avukattan senedin resmini istemiş isim soyisim tc adres bilgileri girilip imzası abime ait olmayan senet düzenlemişler.Dava açtık kuruma çalışanlar ve kurum sahibinin de imza örnekleri alındı herhangi bi duruşma falan olmadı maddi ve manevi tazminat davası açabilir miyiz? İmzanın kime ait olduğu ortaya çıkar mı?
Teşekkür ederim..Gecmıs olsun..
Evrakta Sahtecilik yapmışlar cezası BüyükKızlar yeğenimi abimler yks sınavı için bir kurs merkezine yazdırmıştı o zaman senet imzalamayıp kaydını yapmışlar eski öğrencileri olduğu için kayıt sırasında abim yokmuş yeğenimin erken kayıttan faydalanması için sisteme kaydını girmişler.Daha sonra abim ödeyemeyince avukata vermişler ama abim senet veya sözleşmeye imza atmadığı için avukattan senedin resmini istemiş isim soyisim tc adres bilgileri girilip imzası abime ait olmayan senet düzenlemişler.Dava açtık kuruma çalışanlar ve kurum sahibinin de imza örnekleri alındı herhangi bi duruşma falan olmadı maddi ve manevi tazminat davası açabilir miyiz? İmzanın kime ait olduğu ortaya çıkar mı?
gittiyse borcunu ödemesi gerekirdigitti gitmedi diyemem
yok o suc o kesin.aama abi de yalan beyandan ceza yemez mi ? sonucta kursa gitmis cocukHerkes kursa gitmiş falan diyor da...
Çocuğun kursa gitmiş olması , sahte senet düzenlemeyi haklı kılmaz.
Bence olması gereken kursa gittiği kadarın ücretini ödemek olmalı.yok o suc o kesin.aama abi de yalan beyandan ceza yemez mi ? sonucta kursa gitmis cocuk
Kurslara gittiği kadar ücret ödenmez genelde. Sözleşme yapılır yıllık ücret belirlenir. Çocuk ister gider ister gitmez o ücret ödenir. Bütün eğitim kurumları böyledir hemen hemen, kreşler de, kolejler de. Ücret yıllık belirlenir o şekilde anlaşılır.Bence olması gereken kursa gittiği kadarın ücretini ödemek olmalı.
Abi hiç gitmedi mi demiş? Orasını tam anlayamadım. Ama ne olursa olsun evrakta sahteciliğin cezası var.
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır mı diye mi soruyorsunuz birde? Onlar kadar sizde suçlusunuz o zaman. Evet onlarınki hata ama sizde borcu ödemeyip bir de tazminat istemeye utanmayacak mısınız? İnsanlar ne değişik oldu? Bide maddisi yetmemiş manevisine mi kaldınız? Nasıl yıprandınız manevi olarak? Abiciğiniz borcu ödemeyince manevi olarak yıprandı mı? Sjsjs. Gittiği kadarı ödemek diye bir şey de yok üstelik. Anlaşmalar senelik olur. Gitse de öder gitmese degitti gitmedi diyemem
Amaç para ödemek değil ki. Biz kursa gitmedik ama sahte senet yapmışlar diye hava verip daha birde adamları yolmak.Orta yolu bulmaya çalışın, sizin yaptığınız suç biliyorsunuz , mahkeme bizi haklı bulur deyin . Kursa ne kadar borcunuz var onu da hesaplattırın ve makul bir ödeme planı çıkarın . Sonuçta kursa para girecek ki , öğretmenin , çalışanın maaşı ödenecek . Faturalar ödenecek değil mi ?
simdi mahkemede imza ispatlanir onun sucu ayri.ama karsi taraf bu cocuk kursa geldi baba odemedi dicek.abi gitmedi dese yalan .cok rahat ispatlanir gitti dese odemedi diye yine parayi oducek.Bence olması gereken kursa gittiği kadarın ücretini ödemek olmalı.
Abi hiç gitmedi mi demiş? Orasını tam anlayamadım. Ama ne olursa olsun evrakta sahteciliğin cezası var.
O zaman ücretten kaçmasın. Eski öğrenci olduğu için güvenmişler. Gidip konuşsun ödeyeceğim şuan durumum sıkışık vs. diyegitti gitmedi diyemem
Ay gerçekten çok ilginçsiniz Allah sizin gibi insanlardan korusun.. kursun yaptığı yanlış sahtecilik resmen peki ya sizin yaptığınız? Çocuğu kursa gönderip parasını ödememek..üstüne bi de manevi tazminat davası açmayı düşünmekKızlar yeğenimi abimler yks sınavı için bir kurs merkezine yazdırmıştı o zaman senet imzalamayıp kaydını yapmışlar eski öğrencileri olduğu için kayıt sırasında abim yokmuş yeğenimin erken kayıttan faydalanması için sisteme kaydını girmişler.Daha sonra abim ödeyemeyince avukata vermişler ama abim senet veya sözleşmeye imza atmadığı için avukattan senedin resmini istemiş isim soyisim tc adres bilgileri girilip imzası abime ait olmayan senet düzenlemişler.Dava açtık kuruma çalışanlar ve kurum sahibinin de imza örnekleri alındı herhangi bi duruşma falan olmadı maddi ve manevi tazminat davası açabilir miyiz? İmzanın kime ait olduğu ortaya çıkar mı?
Ben oğlumu kreşe gönderirken yıllık anlaşmadık. Hatta bazı sebeplerden dolayı 10 gün gitti oğlum kurs müdürü o ayın kalan ücretini bile geri iade etti.Kurslara gittiği kadar ücret ödenmez genelde. Sözleşme yapılır yıllık ücret belirlenir. Çocuk ister gider ister gitmez o ücret ödenir. Bütün eğitim kurumları böyledir hemen hemen, kreşler de, kolejler de. Ücret yıllık belirlenir o şekilde anlaşılır.
Öğrendiğinize göre gidip konuşun bence. Haksızlık yapıyorsunuz. Çocuk eğitim almış karşılığını vermiyorsunuz. Muhtemelen konular da bitmiştir. Artık gelmeyecek mi dediniz. Hiç taksit ödediniz mitabi ki öyle keşke haberim olsaydı ben öderdim zaten hiç bu durumlara gelmezdi olay, bilirkişi incelemesi çok uzun sürüyor mu imza tespiti kaç ayda mümkün olur acaba
Ben abiyi falan savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Tabiki madem kursa gittiyse ücretini ödemeleri gerekir orası kesin. Kurs kamera kayıtlarından , öğrenci kayıtlarından zaten gittiğini ispatlar. Sadece sahte senet düzenlemelerini çok yadırgadım.simdi mahkemede imza ispatlanir onun sucu ayri.ama karsi taraf bu cocuk kursa geldi baba odemedi dicek.abi gitmedi dese yalan .cok rahat ispatlanir gitti dese odemedi diye yine parayi oducek.
abinin de zararina olur bu olay faiz mahkeme masrafiyla falan borcunu oducek cunku