- 29 Haziran 2020
- 581
- 1.077
- 28
baya uzun sürüyor galiba bu tür davalar,hele bir de şimdi pandemi eklenince daha da uzar gibi![]()


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baya uzun sürüyor galiba bu tür davalar,hele bir de şimdi pandemi eklenince daha da uzar gibi![]()
Kreşiniz insaflıymış, müdürünüz de insiyatif kullanmış.Ben oğlumu kreşe gönderirken yıllık anlaşmadık. Hatta bazı sebeplerden dolayı 10 gün gitti oğlum kurs müdürü o ayın kalan ücretini bile geri iade etti.
Sizin söylediğiniz gibi anlaşma yapıldıysa da yine de sahte senet imza düzenlemeyi haklı kılmaz diye düşünüyorum.
o konuda haklisiniz .iyi bir ceza almasi gerekiyor insanlarin ki bi daha cesaret edemesin .umarim sizin sorununuz da cozulur en kisa zamanda.Ben abiyi falan savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Tabiki madem kursa gittiyse ücretini ödemeleri gerekir orası kesin. Kurs kamera kayıtlarından , öğrenci kayıtlarından zaten gittiğini ispatlar. Sadece sahte senet düzenlemelerini çok yadırgadım.
Benim aslında söylemek istediğim su : Kurs yetkilileri zaten çocuğun kursa kayıtlı olduğunu, geldiğini, kameralardan, öğrenci kayıtlarından ve diğer öğrencilerin ifadelerinden ispatlardı. Sahte senet olayına girmek çok mantıksız.Kreşiniz insaflıymış, müdürünüz de insiyatif kullanmış.
Sahte imzayı hiç bir şey haklı çıkarmaz ancak sahte imza davası ceza davasıdır, dolandırıcılıktır. Konu sahibi maddi manevi tazminat davası açma derdinde. Üstelik kurs ücretini ödememişken. Yani bir nevi karşılıklı dolandırıcılık var mevzuda.
Teşekkür ederim inşallah..o konuda haklisiniz .iyi bir ceza almasi gerekiyor insanlarin ki bi daha cesaret edemesin .umarim sizin sorununuz da cozulur en kisa zamanda.
benim burda dedigim konu sahibinin abisi de maddi olarak zarara girer yani odememesinin avantaji yok ki.kursa gitmek cok rahat ispatlanabilir bisi
Muhtemelen sekreter falan bi aklı evvel yapmıştır öyle bir salaklık. Kim olduğu çok rahat bulunur zaten.Benim aslında söylemek istediğim su : Kurs yetkilileri zaten çocuğun kursa kayıtlı olduğunu, geldiğini, kameralardan, öğrenci kayıtlarından ve diğer öğrencilerin ifadelerinden ispatlardı. Sahte senet olayına girmek çok mantıksız.
(Abiyi falan savunmuyorum yanlış anlaşılmasın.)
Karşılıklı dolandırıcılık yapılmış ne tazminatı Allah aşkına :/
Bunu diyen biri olarak cevap vermek isterim size çocuk gitti haklılar demiyoruz zaten ama bir insanın yazarken ve konuşurken tercih ettiği kelimeler kullandığı cümleler az çok nasıl biri olduğunu ele verir şimdi hem çocuğu kursa gönderip hemde ödemeyip kendileri hatalı olduğu halde maddi madevi tazminat davası açmayı düşünmek size iyi niyetli bir davranış mı geliyor bilmiyorum ama bence değil ha deseydi ki imzamız taklit edilmiş ne yapalım o zaman derdik aaaa nasıl yaparlar hakkını ara dava aç yolu bu bilmem ne ama resmen fırsat kolluyorlar bu kadar çok doğru olanın haksızlığa karşı olmanın peşindelerse önce haklarına girdikleri öğretmenlerin hakkını bir öde bakalım derler adamaHerkes kursa gitmiş falan diyor da...
Çocuğun kursa gitmiş olması , sahte senet düzenlemeyi haklı kılmaz.
Tabi ki haklı kılmaz . Paralarını almak için yapmışlar çok net . Ödemeleri gerekirdi . İlk hatayı konu sahibinin abisi yapmış.Herkes kursa gitmiş falan diyor da...
Çocuğun kursa gitmiş olması , sahte senet düzenlemeyi haklı kılmaz.
Bu da olabilir ama çocuğun imzası geçerli olmaz sanıyorum.Belki senetleri cocuk imzalamistir.
Ben zaten abisini hiç ama hiç savunmuyorum. Gittiyse kursa elbette ödemeleri gerekir. Söylemek istediğim su ; kurs zaten her halükarda ispatlardı. Senet olayına gerek bile kalmazdı.Bunu diyen biri olarak cevap vermek isterim size çocuk gitti haklılar demiyoruz zaten ama bir insanın yazarken ve konuşurken tercih ettiği kelimeler kullandığı cümleler az çok nasıl biri olduğunu ele verir şimdi hem çocuğu kursa gönderip hemde ödemeyip kendileri hatalı olduğu halde maddi madevi tazminat davası açmayı düşünmek size iyi niyetli bir davranış mı geliyor bilmiyorum ama bence değil ha deseydi ki imzamız taklit edilmiş ne yapalım o zaman derdik aaaa nasıl yaparlar hakkını ara dava aç yolu bu bilmem ne ama resmen fırsat kolluyorlar bu kadar çok doğru olanın haksızlığa karşı olmanın peşindelerse önce haklarına girdikleri öğretmenlerin hakkını bir öde bakalım derler adama
Karşılıklı dolandırmışlar birbirlerini ne tazminatı isteyecekler ki ?Tabi ki haklı kılmaz . Paralarını almak için yapmışlar çok net . Ödemeleri gerekirdi . İlk hatayı konu sahibinin abisi yapmış.
Kimileri böyle işte . Hakkı olmayan paranın peşine düşmüş ödemesi gerekeni ödemediği yetmez gibiBen zaten abisini hiç ama hiç savunmuyorum. Gittiyse kırsa elbette ödemeleri gerekir. Söylemek istediğim su ; kurs zaten her halükarda ispatlardı. Senet olayına gerek bile kalmazdı.
Bu arada karşılıklı dolandırmışlar birbirlerini. Ne tazminatı alacak Allah aşkına ?
Bana öyle geldi demek ki ilk mesajınızda kusura bakmayın evet karşılıklı hatalar var ama bana göre konu sahibi daha hatalı hem ödememekle hem fırsat bilip para peşinde olmaklaBen zaten abisini hiç ama hiç savunmuyorum. Gittiyse kırsa elbette ödemeleri gerekir. Söylemek istediğim su ; kurs zaten her halükarda ispatlardı. Senet olayına gerek bile kalmazdı.
Bu arada karşılıklı dolandırmışlar birbirlerini. Ne tazminatı alacak Allah aşkına ?
Yazmıştım da arada kaynamıştır.Bana öyle geldi demek ki ilk mesajınızda kusura bakmayın evet karşılıklı hatalar var ama bana göre konu sahibi daha hatalı hem ödememekle hem fırsat bilip para peşinde olmakla
Abi zaten ödemesi gerekirdi. Hizmet aldıysan karşılığını vermek gerekiyor.Karşılıklı dolandırmışlar birbirlerini ne tazminatı isteyecekler ki ?