Etrafımda o kadar çok menfaatçi ve iki yüzlü insan var-dı ki.. hepsini sildim. İçim çok rahat.Yüzüme gülüp arkamdan konuşacak hiç kimse yok hayatımda
arkamdan konuşan ama yüzüme gülemeyenler var benim de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etrafımda o kadar çok menfaatçi ve iki yüzlü insan var-dı ki.. hepsini sildim. İçim çok rahat.Yüzüme gülüp arkamdan konuşacak hiç kimse yok hayatımda
Çok nankör tanıdım, hiçbiri 'kedi' değildi...
Bunu yazmak geldi icimden :)
Politik davraniyoruz bazen ister istemez , özellikle eş ailesine karşı.
Ben de bundan çok rahatsizim ama gerekli oluyor bazen , buna ne yapmalı ?
Iste akışına bırakmak olmuyo her zaman , illaki yapmacık olmak zorunda kaldığımız yerler oluyo bazen.akışına bırakıp her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu mu düşünmeli, bilemedim ki. Sonucta yaptıklarımızdan da yapamadıklarımızdan da, söylediklerimizden ve söyleyemediklerimizden dolayı pişmanlık yaşamayacak mıyız![]()
insanlari ben de bu konuda anlamıyorum. herkes herkesi sevmek zorunda degil. ama seviyormus gibi yapmasi da hic normal degil.
peki eşinin ailes size yamuk yapsa def edebilir miyiz?
görüşmek istemiyorum dediği insanlari eşiniz hatiri için görüşebilir misin?
ben hayatimdan çikardiği kişilerle yine görüşmek istemem. yamuk yapıp bana dönüp helalik istiyo.
ben kabul etmedim.. yine başlamak istemiyorum...
akışına bırakıp her şeyin olması gerektiği gibi olduğunu mu düşünmeli, bilemedim ki. Sonucta yaptıklarımızdan da yapamadıklarımızdan da, söylediklerimizden ve söyleyemediklerimizden dolayı pişmanlık yaşamayacak mıyız![]()