- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
BanadaaaaaAllah’ını seven üzerime Ramazan kahkesi atsın.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BanadaaaaaAllah’ını seven üzerime Ramazan kahkesi atsın.![]()
İftar vakti yaklaştıkça İnstagram’da Ömür Akkor gönderilerine bakıp kendime eziyet ediyorum.Banadaaaaa
Allah seni napmasinİftar vakti yaklaştıkça İnstagram’da Ömür Akkor gönderilerine bakıp kendime eziyet ediyorum.![]()
Ben de tatlı tariflerini izleyip yapıyorumİftar vakti yaklaştıkça İnstagram’da Ömür Akkor gönderilerine bakıp kendime eziyet ediyorum.![]()
Bu sevaptan herkes nasiplensin: Login • InstagramBen de tatlı tariflerini izleyip yapıyorumsevaplarim double point oldu mu ki acaba
![]()
Bugün pek enerjim yoktu aretimmBen Hugo,ihmale gelmeyen kahramanSabahtan beri bakıyorum,yoksun
![]()
Ayyy ben bayılırım gönderim mi sana canım
“Ben yandım, siz de yanın” mı demek oluyor bu?Bu sevaptan herkes nasiplensin: Login • Instagram
Sana da hayırlı akşamlarrrrrHayırlı akşamlarımız olsun![]()
Hayırlı akşamlarımız olsun![]()
Yavrum parpuz istermisEşim namaz sonrası dua edelim dedi oğluma, soruyor sen ne istiyorsun diye ' Allah parpuz' diyor![]()
1 dilim karpuz olsun tüm sonumuz![]()
![]()
Nasılsın canım?Sana da hayırlı akşamlarrrrr
Eylül nasıl şu anda, ilaçlarını kullandırdın mı FilizCan?
Bende parpuz istiyorum 3 gündürEşim namaz sonrası dua edelim dedi oğluma, soruyor sen ne istiyorsun diye ' Allah parpuz' diyor![]()
1 dilim karpuz olsun tüm sonumuz![]()
![]()
Bil bakalım ne eksik? ÖYLE BİRİ.Ohh çok şükür. Artık geriye sadece bugün izlediğim tatlıları yapıp getiren biri lazım![]()
![]()
Ömür Akkor’a yazdım. Deneyebilir. O yaparsa buradan tedarik edebileceğim.Ayyy ben bayılırım gönderim mi sana canım![]()