Sahur sorunum :(

Pozitif bir uye

La galibe İLLALLAH 🧡
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
4.987
9.632
158
Hayırlı ramazanlar sevgili kk nin mükemmel kadınları
Sadece dertleşmek akıl almak istiyorum.Okuyanlara şimdiden teşekkür ederim.
ben emzirdiğim için oruç tutamıyorum tutmuyorum değil tutamıyorum zira çok zorlanıyorum bunu konu ile alakalı olduğu için söyledim.sahurda sadece eşim yiyor. Oğlum biraz geç uyuyor ve gece çok uyanıyor diye mi yoksa gün boyu beni yorduklari için mi bilmiyorum ama saati kurduğum ve eşim seslendiği halde sahura kalkıp eşime masa kuramiyorum. İnanın seslendiğini veya alarmi hatırlamıyorum bile . İki gün böyle oldu ve ben uyanmadigim yani uyanamadigim için eşim hazırlayıp kendisi yemiş. Sabah işe giderken beni uyandırıp kızdı . Gece o kadar seslenmeme rağmen kalkmıyosun diyor, bunun bilinçli olmadığını söylüyorum ama banane kalkmak zorundasin diyor. Vallahi duymuyorum yoksa neden kalkmiyim ki.
Çocuklar dan önce sinek kanadına uyanan biriydim ama şimdi durum böyle ve eşim bu sahur meselesi yüzünden zehir ediyor hayatı . Ne iftar da doyuyorum ne sahurda diyor bide
ki iki çeşit yemeğimi çorba salata mi herşeyi yaparım . Dün gece yatmadan gelip "bu gece de uyanmazsan seni kapının önüne koyacağım dedi ve gitti . Gece oğlum o saatte uyanınca kalktım ama nolcak bu 29 gün boyunca.
daha önceleri ramazan ayını hep izne denk getirirdi annesinde geçerdi. Bana sen ne zaman sahur hazırladin ki hep annem yaptı diyor.sahur hazırlamak yemek çok mu Zor bir erkek için sizce?
çok yazdım özür dilerim tekrar teşekkür ederim yorum yapanlara.

Eşiniz calisiyorsa belkide zorlaniyor olabilir. Benim esim oruc tutmakta sorun yok aclik etkilemiyor ama uykusuzluk çok yoruyor diyor. Hele teraviyede gidiyosa geç gelip, gece kalkıp sabahta işe gitmek yorucu olabilir. Sizde yatmadan evvel tost makinasina tost basıp, menemen gibi birsey yiyorsa yumurtasiz hazirlayip biraksaniz. Yada gece yemek yiyebiliyorsa corba, makarna gibi seyler hazirlasaniz

Eğer vaktiniz varsa önceden hazırlayıp koysaniz?
O da bir zahmet ısıtıp yesin
Üfff bu erkekler ne kadar tembel ya

Tutulacak mübarek oruçta sahur yapamadığı için karısını kapının önüne koyacak adamı soyleyin o tutmasin orucu zira oruç bu değil
Kahvaltı türü şeyler yiyor zaten hazırladığım gün sadece bir bardak çay içiyor başka hiçbir şey yemiyor zaten ama of pof hic ağzından düşmüyor

Üzgünüm ama eşin çok bencil biri. Birde kızmak, kapı önüne koymak falan ne demek ya, kendisi kraliyet ailesinden mi? Benim eşimde kendi hazırlıyor sahurunu. Sen zaten bütün gün kızla perişan oluyorsun, birde gece kalkıp yemek mi hazırlayacaksın dedi normal insanlar gibi.
Börek yap, ısıtsın yesin. Akşamdan hazırla ne yiyecekse bırak ocakta bir zahmet ısıtsın eli kopmazsa. Bencil adam.

Eşimin uykusu çok ağırdır. Asla uykudan uyandıramazsınız onu. Yarım saat sürer. Sırf bu yüzden sahuru çıkardım hayatımızdan. Yatmadan önce yeriz. Siz de bu senelik böyle yapın uyum sağlamak zorundasınız birbirinize.

Pardon eşinizin eli bitarafına mı kaçmış ?
Ne demek bu akşamda kalkmazsan seni kapının önüne koyarım ya
Fazla şımartılmış sizin o paşa eşiniz
Çocuklu kadınsınız yorgunluktan duymayabilirsiniz , uyandırmaya kendisi kıyamaması lazım
Umarım kapının önüne koyma konusundaki planlarını ağzına geri sokmuşsunuzdur ?

Eşimin uykusu çok ağırdır. Asla uykudan uyandıramazsınız onu. Yarım saat sürer. Sırf bu yüzden sahuru çıkardım hayatımızdan. Yatmadan önce yeriz. Siz de bu senelik böyle yapın uyum sağlamak zorundasınız birbirinize.
Dedim bunu gerçekten öyle sahur olmaz diyor tamam da böyle de olmuyor diyorum neymiş efendim olacakmış

Allah ıslah etsin sana da sabır versin canım hepimizi korusun böylelerinden ne denir bu adama hiç bilemedim

Back
X