''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

merak etme tatlım hiç zor olmaz biz çalışırken eşimle hazırlıyoduk inş. o da yardımcı oluyodur sana

benim arkadaşım karnıyarık için patlıcan kızartıp koyuyo buzluğa. çokta güzel oluyo belki fikir olur...

yemek konusunda yardımcı olamıyor çünkü bilmiyor ama masayı kurmaya toplama falan yardım ediyor.bende yoğurtlu patlıcan yapmak için dün patlıcanları kızartıp koydum dolaba
karnıyarık güzel fikir bende yapıcam.teşekkür ederim

sebzeli menemen yapıp buzluğa atabilirsin cnm akşam gelince hazır olur yumurtasını kırıp servis edersin.buzluğa köfte hazırlayabilirsin..mayalı poğaçalar yapıp sahur için dondurucuda muhafaza edebilirsin..endişe etme madem ki buradasın yani mutfak seversin..sen rahatlıkla üstesinden gelirsin..:70:

çok çok teşekkür ederim köfteyi normalde hazırlayıp bırakıyorum dondurucuya yemek yapmayı çok seviyorum zaten değişik şeyler denemeyi de seviyorum burası benim için yeni lezzetler olucak.

birtanem..allah yardımcın olsun öncelikle..şunu söylemek isterim ki bizler için ramazanda israf olmamalı..yemek dökülmemeli..paylaşmalı olabildiğince ve yüreğimizi genişletmeli alabildiğince....rabbime şükürler olsun paylaşabileceğimiz komşularımız ,dostlarımız var..neden israf olsun..olmaz..bol bol yapıp bereketle paylaşabilenlerden olalım inşallah bu ramazanda da her ramazan olduğu gibi..sevgiyle kucaklıyorum dostum..minikler de sen de rabbime emanet olun..

Haklısın canım..Bizde de çok ekmek ısraf ediliyor maleseff. Hava sıcak dayanmıyor ertesi güne küfleniyor .. Dünden birsürü ekmeğim kaldı. bugünde kesin pide alıncak. ekmeklerden ne yapayım bilemiyorum bende

Haklısın canım..Bizde de çok ekmek ısraf ediliyor maleseff. Hava sıcak dayanmıyor ertesi güne küfleniyor .. Dünden birsürü ekmeğim kaldı. bugünde kesin pide alıncak. ekmeklerden ne yapayım bilemiyorum bende

ekmeği buzdolabına koyup küflenmesini ve bayatlamasını engelleyebilirsin :40 hem bayat ekmekleri fırına verip pizza gibi değerlendirebilirsin. ben öyle yapıyorum:

Son düzenleme:

umudunu kestiğin ekmeklerini temiz bir yere koy kurusun robottan geçir elinin altında hazır galeta unun olsun..köfteye koy kolaylık olsun..eğer durum o kadar vahim değilse küp küp doğrayıp hafif tereyağında çevir tavada. üzerine yoğurt dök biraz da salça kavurup ekle en üste, yalancı mantı olsun sahurluk:) ya da yumurtalı ekmek ister tavada ister fırında her yolu makbul..her şekilde yenir tatlım..

domates çorbası
barbunya pilaki
baharatlı tavuk yemeği
pilav
semiz otu salatası
bizim için ramazanın vazgeçilmez tatlısı kerebiç

umarım beğenirler...

domates çorbası
barbunya pilaki
baharatlı tavuk yemeği
pilav
semiz otu salatası
bizim için ramazanın vazgeçilmez tatlısı kerebiç

umarım beğenirler...

akalin misafiriniz olabilirmiyim...çok merak ediyorum bu kerebiç i..inan ilk duyduğumdan beri hep aklımda öyle kolay birşey olsa yapacağım ama mümkün değil..kolay bir tarifin varsa paylaşırmısın cnm?:61:

$41423261_2f17ef0326_o.webp

bilmeyenler için işte kerebiç arkadaşlar..inanılmaz farklı bir tat

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 6 ziyaretçi)
pinaripekci dertsiz blueworld _Ruzgargulu_ zeyfe bankadilekm29 hulyamesut Ecehannnn SweetLikeChocolate __GaZeL__

,
süper şimdiden böyleyse iftara en az 30-40 kullanıcı oluruz:)
:64: :64: :64: :64:

tarhana çorbası
taze fasulye
domatesli pilav
çoban salata
tatlı henüz düşünmedim
çikolata topları yapabilirim dondurmalı hazır tatlımda var

tarhana çorbası
taze fasulye
domatesli pilav
çoban salata
tatlı henüz düşünmedim
çikolata topları yapabilirim dondurmalı hazır tatlımda var

ben netten yemek tarifleri bakıyorum ve galiba birazcık acıktım :68:vede uykum geliyor yavaş yavaş biraz uyusam mı acaba:1::1:

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 6 ziyaretçi)
pinaripekci dertsiz blueworld _Ruzgargulu_ zeyfe bankadilekm29 hulyamesut Ecehannnn SweetLikeChocolate __GaZeL__

,
süper şimdiden böyleyse iftara en az 30-40 kullanıcı oluruz:)
:64: :64: :64: :64:

Pınarcım sen yine güzel yemeklerini fotolarını paylaşırsan daha da çoğalır inşallah :nazar:
Bu sene Libyana yok sanırım.:59:
Performansını daha da artırman gerekiyor.:56::56::56:.

şehriyeli tavuksuyu çorbası
fırında karnıyarık
pilav
cacık
salata
un kurabiyesi

Back
X