Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pınarcım sen yine güzel yemeklerini fotolarını paylaşırsan daha da çoğalır inşallah
Bu sene Libyana yok sanırım.![]()
Performansını daha da artırman gerekiyor..
Slm kızlar hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikler
bugun ki menun
Mercimek çorbası
salata ( ama daha ne salatası olacak karar vermedim)
patates kızartıulacak yogurtlanacak
biber dolması istiyorum bide
karppuz var
:89:
pufff cok ac gördum knedimi bgun:89::89:
selam kızlar,
perşembe günü arkadaşımın doğumgünü ve doğumgününü bizde kutlayacağız. ramazan olduğu için iftarı da beraber yapıcaz. ama ben ne yemek yapsam bilemiyorum. çalıştığım ve 7 de işten çıktığım için hem kolay hem lezzetli bişeyler olmalı yoplam 8 kişi olucaz. tatlı olarak pastamız var ana yemek için yardım istiyorum bir de 1 gün önceden pişireyim diyorum o gün sadece ısıtırım ve sofraya...
hadi bana fikir verin, ne pişireyim????
Haklısın canım..Bizde de çok ekmek ısraf ediliyor maleseff. Hava sıcak dayanmıyor ertesi güne küfleniyor .. Dünden birsürü ekmeğim kaldı. bugünde kesin pide alıncak. ekmeklerden ne yapayım bilemiyorum bende
çorba olarak ya mercimek yada yayla düşünüyorum sizce hangisi?
Merhaba hanımlar iftara ne yapsam diye aranırken bu topic i buldum nasıl sevndim anlatamam bende takipteyim ramazan boyunca..
Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..
Gece sahura mayalı poaça yapmıştım yanına kahvaltılık çıkardım soğuk karpuz falan yedik işte çok şükür..
İftar için
mercimek çorbam var..
yanına zeytinyağlı fasülye düşünmüştüm ama eşim seni vururum deyince vazgeçtim
kuru fasulye istemiş canı bu sıcakta..
pirinç pilavı
birde salata
tatlı olarak puding yapıcam yada bisküvili puding pastası mı yapsam karar veremedim ??
Benimde en büyük çekincem ekmek israfıdır. Onun için evde kalan fazla ekmekler için kullandığım bir tarif var vereyim sizede hem sahur içinde bir alternetif olur..
dün evde kalan tüm ekmekleri topladım, parmak kalınlığında dilimledim, kahvaltıya yetcek kadarına aldım gerisini dondurucuya attım..
1 kahve fincenı kadar zeytinyağına 1 tatlı kaşığı kurutulmuş fesleğeni karıştırıp ekmeklerin üzerine bu karışımı sürüyoruz.
isterseniz damak zevkinize göre içine küçük bir diş sarımsakta ezilebilir..
sonra ekmeklerin üzerine 1 dilim kaşar peynir koyuyoruz , onun üzerinede halka halka kesilmiş 1 dilim domates..
sonra bu ekmekleri fırına sürüp kaşarlar eriyip hafif kızarınca alıyoruz...
Zaten kokusundan olduğunu anlıyorsunuz süper bir tadı var ben çok seviyorum..
Afiyet olsun..
selam kızlar,
perşembe günü arkadaşımın doğumgünü ve doğumgününü bizde kutlayacağız. ramazan olduğu için iftarı da beraber yapıcaz. ama ben ne yemek yapsam bilemiyorum. çalıştığım ve 7 de işten çıktığım için hem kolay hem lezzetli bişeyler olmalı yoplam 8 kişi olucaz. tatlı olarak pastamız var ana yemek için yardım istiyorum bir de 1 gün önceden pişireyim diyorum o gün sadece ısıtırım ve sofraya...
hadi bana fikir verin, ne pişireyim????