Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben şöylede düşünmüştüm domatesler küp deği rende olsa vede senide dediğin gibi patateste eklense ve ekmek mükemmelll olur![]()
akşam için menü ne önerirsiniz misafir de geliyo![]()
Arkadaslar bi sorum olacak. Benim fırınım bu yuvarlak (davul fırın). Karnıyarık yapmayı düşünüyorum iki kişi oldugumuz için borcam da fırına versem çatlamaz dimi? Kusura bakmyn azck tecrübesizim:18::26:
herkese hayırlı ramazanlar
akşama eşim tüm tavuğu (parçalanmış ama) haşla kızart dedi
tavuk parçalanmış ama hem hşlayıp hem kızartması nasıl olur ki
bi akıl verin yaaa
şimdi ben bu tavukları haşlayacam sonrada yağda mı kızartcam
nasıl olurki tadi:26:
herkese hayırlı ramazanlar
akşama eşim tüm tavuğu (parçalanmış ama) haşla kızart dedi
tavuk parçalanmış ama hem hşlayıp hem kızartması nasıl olur ki
bi akıl verin yaaa
şimdi ben bu tavukları haşlayacam sonrada yağda mı kızartcam
nasıl olurki tadi:26:
haşlayıp üstüne sos yapıp fırına verilir ama eşin bunu istememiş ben şöyle yapıyorum tavugu tavana koy yarım bardak su koy zaten tavuk sulanıyor sonra o suyunu çekip kızarmaya başlıyor zaten
merhaba kızlar 4 kişi geliyor iftara bizimle beraber 6 oluyo işte şöyle düşündüm fırında (patates biber domates soğan sarmısak bezelyeli) tüm tavuk. nohutlu pilav mercimekli köfte biber dolması -dolapta sarma var onuda katacam- cacık salata. akşama 1 tane sütlü irmikli tatlı yaptım yanına başka ne olabilir kek mi börek kurabiye gibi bişey mi? kararsız kaldım :18: birde yoğurtlu mayonezli nasıl bi meze olabilir rus salatası mı yapsam ki? oruçluyum tuzsuz olursa çok üzülecemyetişir inşallah