- 8 Eylül 2008
- 133
- 10
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim güveç pişiyo ben de beğen butonuna basıp duruyorummmmayyy bütün menüler çok güzel acıktım heralde
kızlar komposto yapmak istiyorum ama bu mevsimde nelerin kompostosu olur yardım eder misiniz* akşama markete gidicem alıp yapayım...
valla süpersiniz kızlar hızır gibisiniz maşallah.
şimdi öncelikli olarak mercimek çorbasında karar kıldım
arkadaşın biri patates kızartması yoğurtlu demiş ben onu karışık kızartma yoğurtlu olarak değiştirdim onu yapıcam üstüne de şöööyle bi domates sosu
nohutlu pilav ve fırında tavuk ama patates püresi de süper geldi belki onu da yaparım.
sizce bunlar nasıl çok ağır olmaz dimi?
salata ne salatası yapsam???
dün sahur için açma kete yapacaktım
işler istediğim gibi gitmedi
akşam iftardan sonra ya kaldı artık o zaman yaparım
bilenler bilir kayseri ahalisi sahurda
açma kete ve üzüm hoşafı yerler
bende güzel memleketimden uzakta bu adeti yerine getireyim bari....
hoşafımı dün akşamdan yaptım şuan dolapta buz gibi yenmeyi bekliyor
![]()
vişne-kırmızı erik kuzum tam zamanı
ay sadece erik kompostosu da yapabilirsin bak pespembe süper bir rengi oluyo
cnm kolaygelsin =)
sanırım birzacıkta prtık olman gerekıyordu doru hatırlıyorsam =) ayrıyttn bi patates püresi yapmak yerıne fırına vereceğin tavuğa patates ekle (salça,kekik,sarımsak,pulbiber karabiber,domates e sivri biber ) bu sos çok yakışıo fırın tavuğa hem prtık hemencık yaapabilirisn işten gelince cnm yada sahurda tepsıye hazırla ağzını folyo ile kapt işten gelince hemen tarsın fırına haızır olur =)
kızartma yerıne daha basit bişiy koy derim yorucu olur kızartma bence zeytinyağlı bi yemek yapabilirsin akşmdan
amerıkan salatası yapabilirsinn
göbekten mısırlı salatada yaapbilrisin
börek yapabilirsin
yanı benım önerım
mercımek çorbası(akşamdan kaynat mercimekleri işten gelincede blndırdan geçiri yağını dökersın=)
zeytinyağlı taze fasulye yada imam bayıldı yada kabak bayıldı yada barbunya =) akşamdan pişirebilrsin
frında patatesli tavuk(fırıntepsısıne hazırlyıp gelince fırına atr pişirebilirsin
nohutlu pilav yerine garnıturlu pilavda olabilir
salta olark göbekten msıırlı bir salata yapabilirsin
börek olabilir yada mercimek köftesi (bunlarıda akşamdan ayarlayabilirisin.
umarım fikri verebilmişimdir cnm.
teşekkür ederim canım. deniycem... bi de zahmet olmazsa tarif alsam, biraz acemiyim de:)