- 10 Ocak 2011
- 1.484
- 756
- 133
mayalıyorsun madem fırınla canım.poğaça gibi peynirli maydanozlu veya zeytinli yap sahurda hafif olur hem uğraştırmaz.tavada pişirmek zor gibi geliyor bana![]()
şuan okadar üşeniyorumki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mayalıyorsun madem fırınla canım.poğaça gibi peynirli maydanozlu veya zeytinli yap sahurda hafif olur hem uğraştırmaz.tavada pişirmek zor gibi geliyor bana![]()
kızlar sahur gerçekten zor ama bi gün patates kızartırız
bi gün menemen yaparız
bi gün yumurta haşlarız
bi gün tost yaparız
kaldı 25 gün :18::18::18::18::18::18::18:
[SUB]ben galiba bugün milföy hamurundan bişeyler yaparım
milföyleri yanyana dizip köşeleri birleştirip büyük bi kare yapıyorum
içinede pizza malzamelerini doğrayıp karıştırıp ortasına koyuyorum hepsini
rulo pasta gibi yuvarlıyorum üzerine tabi yumurta susam çörekotu,çok güzel oluyo tavsiye ederim[/SUB]
Ben de sahura yumurtali ekmek kahvaltilik bisiler yapicam cay fln iyi gider heralde..:26:
bende bugun ekmek kizartmayi dusunuyorum ama simiden kizartsam geceye tadi kalirmi yoksa gece erken kalkiptami kizartsam bilemiyorum.
Herkese hayırlı, bereketli ramazanlar olsun. En önemlisi İSRAFSIZ ramazanlar olsun. Çok üzülüyorum dökülen yemeklere atılan ekmeklere.Ne acı ki ramazanlarda çöpteki gıda atıkları artıyor. Bi tarafta aç insanlar bi tarafta savuranlar...
Artan gıdaları değerlendirdiğimiz tariflerin üstüne atlarım valla![]()
Ayranlı çorba mis gibi dere otlu
salata
güveç
pilav
Yazdım ama ikizlerim fırsat verirse yapıcam daha ortada bişi yok. Neyse bu topik benim için vazgeçilmez oldu çok fikir edindim. Canavarlar uyuyunca kolları sıvarım anca...
ay herkse taze fasülye yiyecek bu akşam.bende de durum aynı...sözleşmişiz gibi
![]()