Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim bende sulu birsey olsun istiyordum,dedigin gibi zeytinyagli cok guzel gider...
Ara sicak olarak firinda besamel soslu makarna dusundum ama oda kati,agir olur gibime geldi...
Iyice kararsizim
canım bnce makarna olur ama pılav var yanında dusundurucu yanı
fakat lezzetli olur nıye olmasın ısteyen pılav yer ısteyen makarna yer
ayrıca fırında kremalı patates yapabılırsın yıne beşamel soslu ve ben yemek tarfılerı bölumunden öğrendim burdan cipsli tavuk var fırınde süper onuda yapabılırsın
buyuk boy cips alıyorsun sadece kırıyorsun ufalıyorsun tepsıye diz borcamda kullanabılırsin tavuk göğüslerini incelt üstüne diz sonra kalan cipside dök tamamdır üzerine bir kutu krema ve fırınla harıka lezzetlı oluyor
ayrıca patlıcan ve kırmızı bıber közleyip salata haline getirebilirsin
tatlı olarak güllaç çok basitmiş ben dün öğrendim onuda yapabilirsin
Canim bu cipsli tarifi ilk defa duyuyorum,cok ilgnc geldi,eminimki guzeldir...
Sagolasin listeme yeni bir tarif ekledigin icin![]()
Ben iki gune iyicedusunur harekete geciririm insallah dediklerini...Buradada paylasirim ins![]()
günaydın hanımmlarr
cnm sanırım sen çorba ve etli pilav düşünmüştün. yanına zeytinyağlı yapıcam demiştin .
bence fırın makarna biraz ağır olur onun yerıne salata çeşidi yapabilirsin cnm mevsim salatası , değişik ek olarak amerikan saltasıda yapabilirsin .mantar graten yapailirsin hem çok pratik hem çok lezzetli etin yanınada yakışıcak bir lezzet.
etii pilavın kenarında patates pürsi ilede servis edebilirsin
börek yapabilirsin
ve hafif bir sütlü tatlı ile menunu taçlandırabilirsin cnm.inşallah fikir verebileceğim birşeyler vardır önerilerimin içinde .şimdiden kolay gelsin
kızlarrrr yardımmm...bugün kayınvalidemleri iftara alıcam
ve hala ne yapsam diye düşünüyorm...
mercimek çorbası dün akşam yaptım
bide tavuklu pirinç pilavı düşünüyorum
ayrıca kırmızı biber közlesem şöle maydonozlu ve zeytinyğla marine etsem,
semizotu salatası
çoban salata yapsam,
ama amaaa ana yemek ne yapsam?
şimdi dolaba baktım patlıcanım vardı acabaana yemek izmir köfte olabilir. ya da et sote yapabilirsin. hasanpaşa köfte olabilir
şimdi dolaba baktım patlıcanım vardı acaba
islim kebabı mı yapsam menüye olur mu acep?
ilave daha bişiler yapmam gerekirmi:97: