''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

ya şu patatesli suck ne oliy tarifi bana yazarmısınız bide kabarcık dediğiniz mamacık acaba hamur içine peynir rendeleyip yagda kızarttığımızdanmıdır acap????? bilen yazarmı

canım peynirlide yapabilirsin... yada istediğin bir iç malzemeyle...biz hamurunu kendimiz yapıyoruz... ama istersen fırından ekmek hamuru alıpkızgın yağda kızatarakta yapabilirsin... çok pratik..

pınarcım saol canım bakarım o zaman libyanın tarifine inş diğer tariflerinide eklrsin valla ellerinize sağlık

ben herballife içiorm istersen bir dene bayağı bir değişik oluo.ramazanın basından berı de 5 kiloma güle güle dedim:gitme:

teşekkürler ezelma.s.

patatesli sucuk LİBYANAmın sayfasında var bende bugün yaptım.resimde çektim ama tam eklerken bilgisayardaki dosyayı siliyorum diye fotonun hafıza kartını silmişim.nasıl üzüldüm anlatamam.yeşl fıstıklı pastamı ve paçanga böreğimi de çekmiştim.kısmet değilmiş.bir dahakine inşallah..opuyorumnanaktan

reca efenim Şeniz

herbal i biliyorum daha evvel distiribütörü idim kaydirigubbakcemile2

tatlım hadi ben onu içtim sevdiceğim ne edecek kaydirigubbakcemile3 yeme bugün sen kazana düştünmü dieeceeem kaydirigubbakcemile3
ama var ya süpersin 5 kg ha ne diim bacım tebrik ederim ben kg değilde şu göbeğimden nasıl kurtulcam bilmiommafoldumben galiba karın germe ameliyatı olucam kafaya koydum

tarif adresi için mersüüüü opuyorumnanaktan

canım peynirlide yapabilirsin... yada istediğin bir iç malzemeyle...biz hamurunu kendimiz yapıyoruz... ama istersen fırından ekmek hamuru alıpkızgın yağda kızatarakta yapabilirsin... çok pratik..

hımm anladım canım bende animisafir geldiğinde yaparım kahvaltıdada ii gidiyo ellerinize sağlık canım ben sahura sigara bmregi yapcam bugünlük ama yarında bunu denerim

hmm bıze gelın sahura. 4 tepsı acma yaptık
yanına cay demler kahvaltılık cıkartırız:lepi:

kızçelerm ben uyur şimdi yarın yine sabah sınava gidiorm.dualarınızı eksik etmeyin olurmu.kocaman opuorm hepinizi ayrıca hayırlı sahurlar bacılar..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:gitme: eyy geceler datluum Şeniz

rabbim muvaffak eylesin inş dualarımız seninle iyi geceler mışıl uykular tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

bayanlar hafta içi malesef annemler misafir alamıyorlar.. biri üç yaşında biride 5 aylık iki yiğenim var onlarla uğraşmaktan misafir için özenli menüler yapamıyorlar...hafta sonu yemekleri ben yapıcam.. iftar yemeği vericez..menüyü şöyle düşündük

yayla çorbası yada tarhana ( heryerde mercimek çorbası içtik değişiklik olsun diye)
boşnak böreği ( mutlaka yapılıp masada yerini almalı )
karnıyarık
tas kebabı( patlıcanı sevmeyenler için alternatif olur diye düşündüm)
pilav
salata
tatlıyıda kadayıf tatlısı yda profiterol yapıcam

Merhaba akedeşlee..
Yemek sonrası keyf-i çaydayız şuan :asigim:
Yaprak Dökümünün tekrarı varmış ona bakıyoruz arada birkaydirigubbakcemile3
İncir tatlısından da yedik..
Yorum bekleyen arkadaşlar için kısaca özetleyeyim..
Biz incir sevmiyoruz;ama bu şekilde yiyebileceğimizi söyledi arkadaşlar:1rolleyes:
Fırından çıktıktan sonra keki harika kokuyor hele bir de o granül kahveli sosu da dökünce daha da güzelleşiyor.. (tadına henüz bakmadan böyle düşündüm)
Muhallebisi ise harika diğer pastalarda rahatlıkla kullanılabilir;çok lezzetli..
Lakin bana birazcık ağır geldi pasta:kedi:
İncire karşı çok hassas olduğumuz için ;o içindeki kıtır kıtır tanecikler pek hoşuma gitmedi..
(daha önce kuru incir pek yememiştim..sevmediğim için..)
Ama şunu söylemeliyim ki incir sevenlerin kesinlikle müptelası olacağı ve vazgeçemeyeceği ender tatlardan..
Zaten nette de baktım hemen herkes çok seviyor bu pastayı..Özel günlerin davet ve çayların gözdesi turkbayragi
Canım prensesim tekrar teşekkürler..
Benim gibi herşeyi şLaıp Şlup götüren biri incirde nakavt oldu:çok üzgünüm:
İncirleri iri doğramışım biraz acaba robotto çeksem olur mu diye düşündüm
bir de o şerbet bence bu pastaya fazla.. (bizim damak tadımıza göre..)
Bir hayli ağır ve ağdalı yapıyor tatlıyı..Bir dilimden fazla yenmiyor..
Şerbetsiz ve çok küçük incir parçaları ile denense daha iyi olabilir en azından bizim için..
:asigim:

LEBİ DERYA libi hoşgeldin bacım eline sağlık

çayınızda muhabbetinizde tatlı olsun bacım Şeniz

aksi geliiom kapıyı aç datlum kaydirigubbakcemile4

bayanlar hafta içi malesef annemler misafir alamıyorlar.. biri üç yaşında biride 5 aylık iki yiğenim var onlarla uğraşmaktan misafir için özenli menüler yapamıyorlar...hafta sonu yemekleri ben yapıcam.. iftar yemeği vericez..menüyü şöyle düşündük

yayla çorbası yada tarhana ( heryerde mercimek çorbası içtik değişiklik olsun diye)
boşnak böreği ( mutlaka yapılıp masada yerini almalı )
karnıyarık
tas kebabı( patlıcanı sevmeyenler için alternatif olur diye düşündüm)
pilav
salata
tatlıyıda kadayıf tatlısı yda profiterol yapıcam

cokacimcoook ellerine sağlık kolay gelsin ya nacizane bişiy desem :kedi: çorbakremalı mantar olsa olmamı yada kremalı kaşarlı domates daha değişik olur hem ama genede sen bilirsin tabii

cokacimcoook ellerine sağlık kolay gelsin ya nacizane bişiy desem :kedi: çorbakremalı mantar olsa olmamı yada kremalı kaşarlı domates daha değişik olur hem ama genede sen bilirsin tabii

mantarı ben diışında kimsecikler sevmiyorki:(:(:( domates olabilir ama canım yha... mercimek olmasında:):):)

mantarı ben diışında kimsecikler sevmiyorki:(:(:( domates olabilir ama canım yha... mercimek olmasında:):):)

mmmm nefis ben çok severim her 2 sinide tamda mevsimi domatesin miss gibide kokuyor yaparken oyyy bende yapayım bari yarın domatesin mevsimi geçmeden :)):lepi:

eline sağlık tatlım yerimseniben

acık kapı gel hadı cayda var:içelim:

aksi düşündümde sen kapıyı kapa ben taaa burdan oraya ancak gelirim kaydirigubbakcemile4 ceryanda kalmayın gelince tık tık yaparım artık bana taze demlersin bacım :lepi: kısss sen libyadaymışıın mafoldumben akannehir kaydirigubbakcemile3

aksi düşündümde sen kapıyı kapa ben taaa burdan oraya ancak gelirim kaydirigubbakcemile4 ceryanda kalmayın gelince tık tık yaparım artık bana taze demlersin bacım :lepi: kısss sen libyadaymışıın mafoldumben akannehir kaydirigubbakcemile3

kım lıbyadaymıs benmışakkıdı:roflol::roflol::roflol:

ayy bendee hayalat olmak istioom olmak yada olmamak işte bütün mesele bu :1closedeyes:

masallah anam ,ne hamurmus bu bende az bisey kaldi zannetim 4 tepsimi yaptiniz kalan hamurdan:1shok:
heralde bi cuval yogurdun unukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada saka bi yana ellerine saglik canim masallah hemencikte yapivermisin
bak yine kendi dusundugunu yapmisin

Vallahi bende ramazanın başından beri okadar cok burada vakit geçiriyorum ki
Eşimin bile dikkatini çekmiş , kapattırcam o interneti en sonunda diyor..a.s
Ama neyapayım tv de izleyemiyorum ben hiç dizi izleme adetimde yok sıkılıyorum,buradaki muhabbetlerde güzel .Valla gündüz açılığımı bile hissedemiyorum

seninki yine kapattircam diyomus benimki bazen bu bilgisayari kircam derkötükedihüso
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zemuszemuspc bozuldu yinede vazgecemiyorum sizlerin guzel sohbetlerinden Şeniz
ne guzel bereketli degilmi iftarlarimiz sahurlarimiz ;
bende neler yaptim bugun
tavuklu mantar corbasi (esimin yemeyecegini dusunerek yapmistim ama o bizden once ve sonra uc kase yedi masallah :)))):içelim:
karnibahar graten
pilav yogurt
tatli olarakda un helvasi yaptim coook uzun zamandir yapmiyordum ciss:)) diye
elh bugunde boyle gectihihoyyyt

Back
X