Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burdayimmmmmmmmmmmsengözlerimebaksanab
seni gorunce gozlerim birden acili verdi:1shok:
ne oldu bugun uyku tutmadimi
ben burdayimmmmmmmmmmmsengözlerimebaksanab
seni gorunce gozlerim birden acili verdi:1shok:
ne oldu bugun uyku tutmadimi
canim dun gece msjina cvp yazamadim internetim koptu bugunde firsat bulamadim,tatlima gelince esim begenerek yedi yanlizzz ben kabartmatozu koymamisim bugun fark ettimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3o
tadi guzel oldu ama resmi bidahaki sefere ekleyeyim en iyisi,nerde oturduguma gelince hollandadayim cnm komsuyuz yanii
sahura kocisee yumarta hasliyip uzerine yogurt dokucem,bide yufkadan borek sizlerde neler var,
ayriyetten libicim sen beni tanumadunn sanursamm
canim dun gece msjina cvp yazamadim internetim koptu bugunde firsat bulamadim,tatlima gelince esim begenerek yedi yanlizzz ben kabartmatozu koymamisim bugun fark ettimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3o
tadi guzel oldu ama resmi bidahaki sefere ekleyeyim en iyisi,nerde oturduguma gelince hollandadayim cnm komsuyuz yanii
sahura kocisee yumarta hasliyip uzerine yogurt dokucem,bide yufkadan borek sizlerde neler var,
ayriyetten libicim sen beni tanumadunn sanursamm
Film izledik (geçen bahsetmiştim ya A.R.O.G tam bi sukut-u hayaldi benim için.
Sonra kitap okuduk biraz.. Uykum kaçtı accık bebiklerimizi yatırdım 1 saat sonra sahur zaten..Değmez uyumamakaydirigubbakcemile2
Gönlümüzden inciler koptu az biraz da yazı yazdım rahatladımyerimseniben
Sahura nörelim çiçaaam bi fikrin geldi miakannehir
Ben ekmek balığı yapıyim diyorum (halam öyle der:yumurtalı ekmek kızartması yani:)
yanına da soğanlı salçalı patates kavururum oh dimi ne güzel sıcacık bir çayla..
(ben çay içmiyorum ama elmalı veya şeftalili içebilirim ara ara..) sahur da iyi gidiyor..
Ee peynir zeytin salatalık domtis elhamd. yeter inş...
Bu arada bu canım öyle bir turk peyniri istiyor ki hani Pınarın var ya sert yağlı tuzlu helva gibi peynirlermafoldumben
ben onlara bayılıyorum hamileyken nası yedim anlatamam ..
çıtır çerez gibi günde yarım kalıp bitiriyordum nerdeyse -tatlicadiarzu-
burada yok malesef o sevdiğimden kaşar peyniri var Kaanlar diye bir marka..Fena değil onu alıyoruz..
Tr den getiriyorlar sağolsun arkadaşlar;o da zırt diye bitiyor anlamadım gitti
nası peynirse az koyuyorlar kutuya benim suçum yok kiakannehir
yafrular kocis geldi cikmam lazummmm,
Yauv Türkiyede saat kaç şuan bizim hatunlarımız nirde sahurcular yok mu huu:))))
Evet burda da peynir var italyan peynirinden geçilmiyor -italyan kültürü hakim çok fazla-
ama mozarella chedar şu bu bir yerden sonra bayıyor
ben hakiki kar beyaz turkish white cheese istiyorummmm .. ;j
Evet tek başına pek yenmez misal ben
deminden beri ağzım boş durmuyor pek bişi yemiyorum canım
muz yedim süt içtim kurabiye yedim
o kaa yani azıcık![]()
yafrular kocis geldi cikmam lazummmm,
hımmm...
evet süper o:)
Ellerine sağlık canım..
ben de yapam mı ne dersin![]()