Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guuuut nayıt may fiiiğğrends..
siii yüü leytır
ben gidıııırrr
;*
bugun sahurda pekmek batirmasi yedikk cok guzeldii =)
bazlamayi ocakta kaynatilmis pekmezin icine buyuk parcalar halinde dogruyorsun canim cok guzel oluyo =)
becerikli hatunlar ince ince sarmışlar ne güzel ben çok çabuk sıkılıyorum yaprak sararken ama yemesini çok severim cokacimcoook
sympatiqe aferin sana yabancılara yaprak sarmayı öğretmişsin çok hoş resimlerkaydirigubbakcemile3
sürmeli bana bazlamanın tarifini verirmisin canım eşim cok seviyor ve ben bilmiorum netten baktım ama olmadı
sahurdami yediniz yani pekmezli neyli ,bilmem tadmadigim icin yada sahurda oldugu icin tohafima geldi
belki yesem severdim
afiyet olsun canim
paçanga böreğim çok hoş oldu cnm çok lezzetli..tarifim şöyle;
3 adet yufkayı 4 e böldüm..
hepsini ust uste koydum..ayrı bır kapta yoğurt ve zeytin yağı karışımı hazırladım.her ıkı parçanın arasına bundan sürüp yapışmasını sağladım önce.sonra her ikili yufka parçasının içine bir dilim pastırma bir dilim kaşar.bir kaşıkta domates rendesi koydum.sigara boreği gibi sardım ve yağlanmış tepsiye dısdım uzerıne yogurt seytınyağı yumurta karısımı surdum ve 200 derece fırında 15dk kadar pişirdim..
Merhaba akedeşlee..
Yemek sonrası keyf-i çaydayız şuan :asigim:
Yaprak Dökümünün tekrarı varmış ona bakıyoruz arada birkaydirigubbakcemile3
İncir tatlısından da yedik..
Yorum bekleyen arkadaşlar için kısaca özetleyeyim..
Biz incir sevmiyoruz;ama bu şekilde yiyebileceğimizi söyledi arkadaşlar:1rolleyes:
Fırından çıktıktan sonra keki harika kokuyor hele bir de o granül kahveli sosu da dökünce daha da güzelleşiyor.. (tadına henüz bakmadan böyle düşündüm)
Muhallebisi ise harika diğer pastalarda rahatlıkla kullanılabilir;çok lezzetli..
Lakin bana birazcık ağır geldi pasta:kedi:
İncire karşı çok hassas olduğumuz için ;o içindeki kıtır kıtır tanecikler pek hoşuma gitmedi..
(daha önce kuru incir pek yememiştim..sevmediğim için..)
Ama şunu söylemeliyim ki incir sevenlerin kesinlikle müptelası olacağı ve vazgeçemeyeceği ender tatlardan..
Zaten nette de baktım hemen herkes çok seviyor bu pastayı..Özel günlerin davet ve çayların gözdesi turkbayragi
Canım prensesim tekrar teşekkürler..
Benim gibi herşeyi şLaıp Şlup götüren biri incirde nakavt oldu:çok üzgünüm:
İncirleri iri doğramışım biraz acaba robotto çeksem olur mu diye düşündüm
bir de o şerbet bence bu pastaya fazla.. (bizim damak tadımıza göre..)
Bir hayli ağır ve ağdalı yapıyor tatlıyı..Bir dilimden fazla yenmiyor..
Şerbetsiz ve çok küçük incir parçaları ile denense daha iyi olabilir en azından bizim için..
:asigim: