Şaka gibi aldatıldım

canım esra okuyunca inan çok kötü oldum inan bu dünyada hiç bir erkege güvenilmez baban dahi olsa aldatır yaşamda bu hep var aldatmam diyen erkek yoktur yeterki bir fırsat geçsin ellerine karısı dünya güzeli olur gider en çirkin kadınla aldatır uyuzlar yeterki adı aldatmak olsun egolarını böle tatmin ediyorlar ama karılarından aşırı sadakat beklerler çünkü karıları anadır şanslısın çocugun yok ya ben ne yapam 33 yaşında 5 çocuk var bırakıpta gidemiyom elim kolum baglı hep mesaj veya numara yakalarım yag gibi üste çıkar yuvamı yıkmaya çalışıyorlar aldanma der ama ben herşeyin farkındayım aptal degilim aldatıldıgımı bilyom keşke bir olsa kaç kere dedigim gibi şanslısın terk etme gücüne sahipsin bu senin için büyük avantac gençsin herkalükarda kendine yeni yaşam kurarsın erkekler herzaman yılandır cnm onlarla ve onlarsız olmuyor ne yapalım kader üzülme cnm hep yanındayız:kızgın:

çok üzüldüm gerçekten..bütün erkekler mi aynı olur yaa hiç mi istisna çıkmaz aralarında..dertleri ne bunların,deli gibi sewiliolar nelerine yetmio nie kıymet bilmiolarda başkalarına gidiolar,hadi başkasına gidiosun dierini nie kandırıosunda adam gbi ayrılmıosun..nasıl bi zihniyet bu yaa..ama sonradan deli gbi pişman olanlarıda gördüm..1 kez yaptılar mı bi daha değişmezler aslnda bnce..o yzden yrn öbürgün gelirse kapına asla affetme derim. böle bi insan için kendinide fazla üzmemeye çalış cnm :(

arkadaşım herşeyi unutsan bile şunu unutma ;

ben o kızı pek tanımıyorum... biz kardeş gibiyiz...
msn adresim hacklendi...

sonuçta sana yalan söyledi ve bu yalanlar çok açık bir şekilde birşeyleri gizlemek içindi...

bunları unutmak isteyeceğini düşünüyorum ama unutma...

ya neden ağlıyosun ki arkadaşım....:1shok:
bu adam sevilmeyi değil terkedilmeyi haketmiş.....benneyaptımki
ondan ayrıldığına şükret artık....sositososito
o senin gözyaşlarına bile değmez....
:a.s

Soku atlattigin zaman, unutmak kolay olacaktir
Cunku boyle bir insan için gozyasi dokmeye degmez
Keske olmasaydi ama oldu
Yasandi bitti misali, zamanla yaralarin kapanir. ve kendinde suç arama...
Bundan sonra ki hayatinda umarim sadece hayirli insanlar olur

allah sevdiği kadını salak yerine koyup aldatan erkeklerin belasını versin

bu konuda tek söyleyebileceğim hiç bir yalan gizli kalmaz,eninde sonunda çıkar ortaya ama keşke olmasaydı,hayırlısı diyelim,en azından evlendikten sonra başına böyle bir şey gelseydi daha da kötü olurdu...

esra aglama yaaa
o guzel gozyaslarina degermi sence?
yaa senin sevginin kiymetini bilmeyeni en buyuk cezayi ver
sensizlik !
Uzme kendini eden bulur elbet...

yazık gerçekten bir insan böyle birşeyi nasıl yapar hala anlamıyorum.
değmezmiş.bırak,at aklından gitsin.zorla kendini,düşünme onu.seni haketseydi düşmezdi bu hallere.
güçlü dur canım.ileride seni hakeden biri olacaktır.çok mutlu olacaksın kendini yıpratma lütfen o adi için.

hahaha adama bak yaa herseyi yap et sonra agla yalvar affetme canim yaa
hem evlide degilsiniz bosver birdaha yapmiyacani nerden bileceksinn
bu erkekler son zamanlarda neoluyorsa aldatma donemi galibaaa

gecmis olsun cok sanslisin evli degilsin....erkekler cok deger vermemek lazim sonra boyle uzulen kendimiz oluyoruz...

Canım inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olur....bu durumda biliyorum ki hiç bir söz hiç bir laf seni teskin etmicektir...yolun açık olsun...

kızlarr o kadar yalvarmasına karşılık affetmedim ama hala bi şans istiyo seni pişman etmicem nolur bi kere daha şans ver dedi bende yok dedimm..
bi süre arama beni dedimm umarım dayanabilirim dün içim gittisenağlama

Kadın sever bağlanır, erkek biraz farklı. Erkeğin aldatmaması için oturmuş bir kişilik, çok güçlü bir irade ve biraz Allah korkusu lazım vesselam. Canım sen bu adamı affedecek gibisin hakkında hayırlısı olsun ama ne bileyim gözünün içine baka baka aldatanı affederken bir kez daha düşün derim. Daha sonra daha fazla üzülme diye...

canım bayanların çoğu dayanamayıp affediyor.şimdi affedersen ömür boyu aldatılırsın. bir kere aldattıysa devamı gelir.

Back
X