Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaw o kızları sen nie tanımıosun madem kardeş gibiler allahım yaa hala aynı şey o piknikten nie haberin yok madem kızlarda var seni neden çağırmıo yani bunların hepsi bi soru işareti...
Allahım sabır versin canım üzülme diemiorum...
Canımmmmmm...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki şuanda aynısı benimde başıma geldi geçen yıl yılbaşı gecesi gördüm o rezalet belgelerini...
bende anlatayım belki hala içimde olan acısı biraz olsun diner.
Geçtiğimiz yaz erkek arkadaşımın facebookunda yeni bir fotoğraf gördüm yanındada bir kızın kolu çıkmış sordum bu kim diye benimde tanıdığım bir arkadaşımın ablası dedi hep birlikte rakı balık yapmışlar (sözde)!
Safım ya o dediği kızıda tanıyorum ya inandım. Aradan bir süre geçti bazı tartışmalarımız oldu beni facebookundan sildi sonra tekrar ekledi falan... bu kısımlarını geçiyorum.
Geçtiğimiz yılbaşı gecesi 31.12.2007 gecesi saat tam 12de internete girdim ve yeni fotoğraflar eklediğini gördüm meğer o kol kavga ettiğimiz dönemdeki yeni sevgilisinin koluymuş sarmaş dolaş fotoğrafları yemek yerken çekilmiş fotoğraflar pis pis bakışmalar falan birde kızın parmağında yüzük (birde etiketlemiş yüzüğümüz diye) yıkıldım elim ayağım zangır zangır titriyor bütün vücudum titriyor ve buz gibi oldu elim ayağım... Tarif edilemez bir andı o kimsenin yaşamasını istemem.
şuan bile aynı şeyleri yeniden hissediyorum. sordum tabiki hesabını açıklama yapamadı. özür diledi aylarca burnunu sürttüm. konuyu annesine açtım. sağolsun oda bana destek cıktı o dönemde. ikimiz bir olduk ve burnundan fitill fitil getirdik. oda yetmedi bütün arkadaşlarını tek tek aradım hepsine ne zamandır görüştüklerini ne kadar samimi olduklarını sordum. hepsinden aynı cevabı alınca rahatladım sadece yakınlaşma olmuş aralarında. onu ve o kızı arkadaşlarına rezil etmemda cabası oldu. ama gelin görün ki hala bunu hazmetmiş değilim. en ufak bir tartışmada bile bu konuyu açıyorum kafasına kakıyorum yediği haltı bana söylediği yalanları bunu yaparken içim acımıyormu evet acıyor ama eskisi kadar değil...
içimda hala şüphe var bunu ona belli etmemeye gayret gösteriyorum. "Ben bu haltı yedim nina_nina bana bu kadar güvenirken yeniden güvenini kıramam onun sevgisine sadakatine aşkına sadık kalmalıyım" diye düşünmesini istiyorum ve böyle düşündüğünüde biliyorum.
Bende aynısıyla karşılaştım 1.5 yılımı verdim aama insan neye ugradıgını şaşırıo hemde ski eşine yazı yazmıştı onu çok özlemş başkalarıyla resimler oo bissürü şey inan bende ms attım ve aldıgım cvp çok sert oldu onun göznde ne kadar degersz oldgumu gördm kandırıldgımı senin gbi bende mail attım aynı şeyleri yazmısın senle zaman herşeyi ilacı kardeş onlar yaptıklarıyla kalır anca yalnlarıyla kaybenden onlar olur bize yptıklaırnı onlarda bir başkası yapar ve biz akıllarına geliriz ah ben naptım der ama son pişmanlık fayda etmez ben onu unutmaya çalışıorum unutucamda hiçkimse için zlmeye degmio