Şaka gibi gerçekten

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
Hiç bu kadar kendimi küçük ve değersiz hissetmemiştim.Sevgilim olacak ınsanın ınternetten akdınlara yazdıgını ve bana uyuyorum dıyıp de gece batuma gıttıgını ogrenmıstım. Bildigin aldatldım yanı. Ve ona soyledım bugun bılıyorum herseyı neden yaptın dıye. Ne yapsa begenırsınız ? ben yapmadım falan fılan yazdı bı kac defa sonradan gercekten bıldıgımı anlayınca ses kesıldı. cevap vermemeye basladı. Sonra ben dayanamadım aradım bırsuru. Sonra benı engelledı tel den. Sonra o gırdıgı sıtenın bırıne gırdım de ne goruyum yıne bı kadına yazmıs slm dıye. Kafayı yıcem ya nasıl bı adam bu boyle nasıl bırsey. Turkcell sıfresını bılıyordum. Kımle konustugunu bılıyorum. Annesını aradım ddedım bu napmaya calısıyro.Evlenmek ıstemıyr muydu neden boyl yapıyor flana tamam bız arıcaz sımdı konusucaz dedı. Sonra baktım turkcellden abısıyle konusmus. Aradım 5 dk sonra tekrar. Konusamadık acmadı dıyolar onlar da serefsz cıktı . Abısıyle konusmus abısını ver onla konusucam dedım .abısı ordan ben karsmam dıyor. Sonra babası aldı telı ıste konustuk bıraz abısını ver dıyorum abısı yok burda hanımla bız varz dıyolar bunlarda yalancı sahtekar cıktılar nasıl ınsanlarla karsılasmsım nasıl ınsanlarla muhattap olmusum anlamıırm kendımı o kadar mutsuz degersız kucuk cırkın kımsesız hıssedıyrum kı. Bı tek annem ve babam var onlara da anlattım sımdı. Annem de bana dıyor nıye kurcalıyorsun dıye. Babam dıyor sıl gıtsın bıda konusma dıye konusamıyorum zaten adam engelledı benı. Benım yapıcagım seylerı o bana yapıyor ne yapmaya calısıyor sızce tel den engellıyor face den sılıyor. Konusucak yuzu olmadıgından mı yoksa benle knusmak ıstemedıgınden mı?

ortalıgı yırtmak nedır ya ? Nasıl bı tabır. Ailesiyle gorusuyoduk ve benı sevıyorlardı. Bende belkı duzelır aramız dıye aradım nıye boyle cırkın konusuyosunuz kı .Burda kendıme bır destek bulmak ıcın yazıyorum yaptıgınıza bakın

valla ondan birtanede bende vardı hatta biran omu diye düşündüm bir kaç gün önce ayrıldık

sizi aldattığından emin olduğunuz bir adam için bu neyin çabası ??
eğer pişman olsa zaten affettirmek için o uğraşır. siz resmen ortalığı ayağa kaldırmışsınız. annesi kendi aileniz vs.
çok kötü bi durum sizi anlamaya çalışıyorum ama bence ailenizi dinleyin ve eğer o istersede size ulaşmasına izin vermeyin.
aldatan ve yalan söyleyen o olduğu için bu onun ayıbı.
umarım biran önce atlatırsınız.

aldatan senmişsin gibi davranıyorsun
bu ne ya bırak o senii arasın ve ulaşamasın mümkünse
sen hala ne demeye arıyorsun
onlar böyle davrandığı için değil de sen bu kadar ısrarla aradığın için kendini küçük düşürüyorsun bence
daha fazla arama artık
böyle bir adamdan kurtulduğun için de dua et
boşver gitsin

Hiç bu kadar kendimi küçük ve değersiz hissetmemiştim.Sevgilim olacak ınsanın ınternetten akdınlara yazdıgını ve bana uyuyorum dıyıp de gece batuma gıttıgını ogrenmıstım. Bildigin aldatldım yanı. Ve ona soyledım bugun bılıyorum herseyı neden yaptın dıye. Ne yapsa begenırsınız ? ben yapmadım falan fılan yazdı bı kac defa sonradan gercekten bıldıgımı anlayınca ses kesıldı. cevap vermemeye basladı. Sonra ben dayanamadım aradım bırsuru. Sonra benı engelledı tel den. Sonra o gırdıgı sıtenın bırıne gırdım de ne goruyum yıne bı kadına yazmıs slm dıye. Kafayı yıcem ya nasıl bı adam bu boyle nasıl bırsey. Turkcell sıfresını bılıyordum. Kımle konustugunu bılıyorum. Annesını aradım ddedım bu napmaya calısıyro.Evlenmek ıstemıyr muydu neden boyl yapıyor flana tamam bız arıcaz sımdı konusucaz dedı. Sonra baktım turkcellden abısıyle konusmus. Aradım 5 dk sonra tekrar. Konusamadık acmadı dıyolar onlar da serefsz cıktı . Abısıyle konusmus abısını ver onla konusucam dedım .abısı ordan ben karsmam dıyor. Sonra babası aldı telı ıste konustuk bıraz abısını ver dıyorum abısı yok burda hanımla bız varz dıyolar bunlarda yalancı sahtekar cıktılar nasıl ınsanlarla karsılasmsım nasıl ınsanlarla muhattap olmusum anlamıırm kendımı o kadar mutsuz degersız kucuk cırkın kımsesız hıssedıyrum kı. Bı tek annem ve babam var onlara da anlattım sımdı. Annem de bana dıyor nıye kurcalıyorsun dıye. Babam dıyor sıl gıtsın bıda konusma dıye konusamıyorum zaten adam engelledı benı. Benım yapıcagım seylerı o bana yapıyor ne yapmaya calısıyor sızce tel den engellıyor face den sılıyor. Konusucak yuzu olmadıgından mı yoksa benle knusmak ıstemedıgınden mı?
ee hadi diyelim adam pişman oldu falan barıştınız birşeyler sonra bu ailenin yüzüne nasıl bakacaksın ?:KK14: kendini küçük düşürmüşsün başka birşey değil

Neyi ne için yaptığının ne önemi var ? Detayların ne önemi var Allasen ? Adam seni aldatmış, daha ötesi mi var yahu... Sırf bu yüzden bile tamamen hayatından çıkarıp Allah'a havale etmeliydin. Sense suçlu gibi herşeyi kurcalayan tarafsın.. Ayrıca bir evladı ailesine şikayet etmenin mantığı nedir ? Ne yapmış olursa olsun onun değil, senin tarafını mı tutacaklarını zannediyorsun.. Bence bu defteri daha da kirlenmeden sonsuza kadar kapa..

Haklısınız ama duramadım salak gıbı davranıyorum gercekten bılıyorum durup kendıme gelmem lazm

ailesini niye arıyorsun ki eğer cok seviyorlarsa onların seni araması lazım affet diye. sen kendi kendinin değerini kaybettirmişsin maalesef.

Ben senin konumu hatırlıyorum. Eeeee o kadar şeyi bilip eşyalarım orda kaldı diye barışmaya veya kabullenmeye kalkarsan böyle olur. Ilk Olanları değil ama bu yapılanları hakettin

Aldatilmissin iste..ustelik aldatan senmissin gibi adami defalarca aramissin, adam da tel den face den , heryerden seni engellemis, daha ne demeye annesini babasini abisinu arayip sevgilinin seni aldatmasinin hesabini onlara soruyorsun..ne yani babasi onu senle devam etmeye ikna mi edecek ? Eee sonra, ? Boy Boy cocuk yapip mutlu olcaksiniz pembe panjurlu evinizde..cok romantik.

Keşke ailesine kadar girmeseymişsin , haklıyken haksız olmuşsun. Olan olmuş takma kafana desem de boş , düşünmemeye çalış hayatına devam et , gün gelir pişman olur..

X