• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saka gibi...salak yerine kondum ve terkedilmisim aslında

rumeysaltan

don't give up!!!!
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.187
939
123
37
Asla boyle bi konuyu acacagim aklima gelmezdi ki kimseyi de kinamadm ama Rabbim herseyin en iyisini bilir... hala soktayim lutfen yazim hatam varsa takilmayin..Baslikta yazdığı gibi terkedildm.. annemle kiz kardesm bizde misafir yurtdışından geldiler.x (esim demek istemiyorum)is nedeniyle sehir disindaki teklifleri degerlendirmek istiodu ben kabul etmiodum annemde kizdi cocuk var artik daha iyi kazancaksa gitsin diye bende dusununce hak verdim ama içim rahat degildi..bu arada 8aylik bi bebeğimiz var... neyse aksam tuhafti zaten soguktu.. ssabah da esyalarini hazirlarken de soguktu baya kislik mislik bi ton sey aldi temelli mi gidion hayirdr dedm sacmalama dedi...giderken kizinida beni de opmedi noluyo ya filanndedim arabeske baglama savasa gitmiom dedi dondu kizimizi optu sarildi annemin elini optu sarildi.. sonra aradim ulasamadm mesgule atti bikac defa daha aradm acmadi sonra aradigimda ulastm nerdesn naptn dedm bilmioms gibi yapma dedi nasl yani whatsappa bak dedi bisi gelmedi ki dedim bi dk dedi bi baktm msj gelmis iddetini saysin filan diye anneme okutmam icin kiziniz falan filan yazmış.. sevrrken ayrilmak zorundayim filan yazmış şok oldum yalan söyleyerek evden gitti caliscam ayagina inanamiyorum hala..babama solemeyin kalpten gider yazmis tabi aradm babasini ne b.ku varsa yesin dedi birak onu kenfi haline aklini basina alir dedi baba ben oji mu beklicem dedm terkedilme korkusuyla mi yasicam.. ha gitti ha gidicek gozuyle mi bakcam dedm.. bu arada x psikolojik tedavi goruyo ilac kullanio eminim pisman olcak suan naptigini amlamadi o. Ama annem dio onu geri kabul edersen bizi yok say bu çocuğumu boyle bi babayla buyutmeye hakkin yokmcocugun psikolojisi bozulur bu adamla filan dio.. onu seviyorum hemde deli gibi ama kabullenmem lazm lutfen bana yardim edin.. guclu olmam lazim.. seviyorum ama bu gidis koydu hemde fena..atladigim ayrintilar vardir parca parca yazarim soruldukca kusura bakmayin sacmalamis da olabilirm cok kotym

ne içi psikolojik tedavi görüyor, aranızda bir problem mi vardı?

Şok oldum. Ne bileyim bazen ilişkilerde bir tartışma çıkar, kadın yada adam ben gidiyorum der çeker gider ve düzeltme umutları olursa barışıp çabalayarak devam ederler. Bunu anlıyorum, anlarım. Ama evden işe gider gibi kaçmak neyin nesi ki? Sanki liseli çocuk babasından kaçıyor gibi bir ortam, bir hava... Bilemiyorum vallahi ne ayrıl ne de bekle diyemiyorum. Mantık kuramıyorum şuan. Umarım en hayırlısı olur...

Acaba başkası mı var? İnsan durduk yere sekiz aylık bebeğiyle karısını bırakmazki. Hemde kaçar gibi yalan söyleyerek gidip iki günlük ilişkiymiş gibi mesajla ayrılmış. Kesin bu işin içinde bi iş var. Öyle ben yapamıyorum gidiyorum diye gitmemiş bence önceden planlamış sağlamda bir sebebi var.

Neden severken ayrılmak zorundaymış?

Korkak. Yüzüne karşı bile söyleyememiş.

Ne hali varsa görsün

Anneniz haklı... Aramayin ararsa acmayin sıkılmış belliki biraz rahatlayip dönecek tir ama bence asla kabul etmeyin ne hali varsa görsün...
Erkekler de moda oldu sebepsiz ayrılma isteği ve evi terketmek..

Bi insan seviyosa neden gider ki?
Anlatmadığınız başka ne var adam durduk yere mi gitti sırf psikolojik sorunları var diye?
Ayrıca psikolojik sorunları olan adamdan niye çocuk yaptınız madem?

Maddi sorunlarmiz var ama birlikte adam akilli indan gibi yasadiktan snra asilmicak sorunlar degil ki maddiyatci degilim ben ne getirirse kabulumdu herzaman.. aldatma asla olmaz en korktuğu seydir ve hep yanimdaydi calismadigi zaman bile ayrilmazdk birbirimizden kahve aliskanligi filan yoktur.. herseyimiz ulu orta aciktir.. maddi sorunlar yuzunden bu kacis ona kurtuluş geldi ama pisman olcak... sorumluluk almamis bu yasina kadar hep iyi kazanmis iyi yasamis bende ayni sekilde ama evlenince oyle olmadi tabiki... o da bocaladi

ıste bu raddede evlılıgın ne kadar cıkmaz bır durum oldugunu anlamamak zor degıl. evlı olmasan coluk cocugun olmasa salla derdım ama sımdı bunu dıyemem bu yorumumu okuyunca elbette daha cok uzuluceksın ama kendını toparlamaya bak tek degılsın bebegın var. guclu olmaya calıs. allah yardımcın olsun...

Babasini aradm kafa dinlesin kizim akli basina gelir dedi ama ben bugun kuzenime gidicem sağolsun hepsi aradi bize gel bize gel diye... evde esyalari da birakcam ne iatiolarsa yapsinlar ev sahibine solicem kiyafetleri alcam bitti gitti

Babasini aradm kafa dinlesin kizim akli basina gelir dedi ama ben bugun kuzenime gidicem sağolsun hepsi aradi bize gel bize gel diye... evde esyalari da birakcam ne iatiolarsa yapsinlar ev sahibine solicem kiyafetleri alcam bitti gitti

Sakin ol biraz. Fevri davranırsan sen zararlı çıkarsın. Evi terkedip niye zararlı çıkasın kilidi değiştir. Senin bebeğin var herkesten önce onun rahatını huzurunu düşün. Eşinin Nasıl bir rahatsızlığı var? Whatsapp ta ne yazmış anlamadım. Bir de yurt dışına mı gitti? Ne kadar süreyle gitti?

Back
X