Asla boyle bi konuyu acacagim aklima gelmezdi ki kimseyi de kinamadm ama Rabbim herseyin en iyisini bilir... hala soktayim lutfen yazim hatam varsa takilmayin..Baslikta yazdığı gibi terkedildm.. annemle kiz kardesm bizde misafir yurtdışından geldiler.x (esim demek istemiyorum)is nedeniyle sehir disindaki teklifleri degerlendirmek istiodu ben kabul etmiodum annemde kizdi cocuk var artik daha iyi kazancaksa gitsin diye bende dusununce hak verdim ama içim rahat degildi..bu arada 8aylik bi bebeğimiz var... neyse aksam tuhafti zaten soguktu.. ssabah da esyalarini hazirlarken de soguktu baya kislik mislik bi ton sey aldi temelli mi gidion hayirdr dedm sacmalama dedi...giderken kizinida beni de opmedi noluyo ya filanndedim arabeske baglama savasa gitmiom dedi dondu kizimizi optu sarildi annemin elini optu sarildi.. sonra aradim ulasamadm mesgule atti bikac defa daha aradm acmadi sonra aradigimda ulastm nerdesn naptn dedm bilmioms gibi yapma dedi nasl yani whatsappa bak dedi bisi gelmedi ki dedim bi dk dedi bi baktm msj gelmis iddetini saysin filan diye anneme okutmam icin kiziniz falan filan yazmış.. sevrrken ayrilmak zorundayim filan yazmış şok oldum yalan söyleyerek evden gitti caliscam ayagina inanamiyorum hala..babama solemeyin kalpten gider yazmis tabi aradm babasini ne b.ku varsa yesin dedi birak onu kenfi haline aklini basina alir dedi baba ben oji mu beklicem dedm terkedilme korkusuyla mi yasicam.. ha gitti ha gidicek gozuyle mi bakcam dedm.. bu arada x psikolojik tedavi goruyo ilac kullanio eminim pisman olcak suan naptigini amlamadi o. Ama annem dio onu geri kabul edersen bizi yok say bu çocuğumu boyle bi babayla buyutmeye hakkin yokmcocugun psikolojisi bozulur bu adamla filan dio.. onu seviyorum hemde deli gibi ama kabullenmem lazm lutfen bana yardim edin.. guclu olmam lazim.. seviyorum ama bu gidis koydu hemde fena..atladigim ayrintilar vardir parca parca yazarim soruldukca kusura bakmayin sacmalami
s da olabilirm cok kotym