• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaka gibi yaa...

Nil11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
370
3
26
Almanya
Kv ve kp Yarında gitmiyorlar, gideceklerdi gitmiyorlar.. Fıtık olacağım yaa.. Benim ne günahım var.. Ben gideceklerine sevindikce onlar daha sık geliyorlar ve uzun kalıyorlar.. Allahım sen aklımı koru, cıldıracağım!!!
Ne zaman gidecekleride belli değil, belki 1 hafta belki 2 hafta, belkide daha fazla.. Nerden evlendim ben bu adamla, nerden tanıdım, nerden cıktı karşıma.. Lanet olsun onu tanıdığım güne, lanet!!! Nefret ettim, herşeyden nefret!!

Kocana söyle gelmesinler yeter ya herkesin kendi evi kendi yuvası var ne bunlar ortalıkta kalmış gibi sınır oldum. Eğer gözünü kararttiysan belli et istemediğini 1e kadar uyu yemek yapma tv karşısından kalkma sürekli dışarı cik asla bi daha bekleriz yine gelin deme sohbet etme suratlarına bakma azıcık gururları varsa semtinden gecmezler

Aslında senin durumunda olmadığım için bilemem. Ne hissediyorsun , ne düşünüyorsun. K.b önceki yorum için ...

Yeri geliyor kendi annen baban bile cekilmiyor. Ev ustune ev olmuyor!!!
Esin laftan anlamiyorsa sen de esin olmadigi zamanlar elinden geldigince soguk davran, konusma, hizmet etme. Esinin yaninda da hizmetletini yap ama fazla soylenmeden mutsuz bir tavir takin. Gulme konusma yoruldum belim agriyor vs. sikayet et asiriya kacmadan.

her güne konu açma moda oldu :)
canım konundan neden devam etmedin ki?
soğuk dur biraz bakalım nolcak.. aklıma başka bişey gelmiyo...

her güne konu açma moda oldu :)
canım konundan neden devam etmedin ki?
soğuk dur biraz bakalım nolcak.. aklıma başka bişey gelmiyo...

Aklıma gelmedi.. Sinirden beynim durdu.. :) Sabahtan beri bir lokma birşey bile yemedim.. Yemeden icmeden kesildim.. Kv sen niye birşey yemiyorsun, cok zayıfladın, kurup kaldın diyor... NEDEN ACABAAAAAAAA???!!!!

Bu kv, kp başımda oldukca ben daha 1000 tane konu acarım...

Aklıma gelmedi.. Sinirden beynim durdu.. :) Sabahtan beri bir lokma birşey bile yemedim.. Yemeden icmeden kesildim.. Kv sen niye birşey yemiyorsun, cok zayıfladın, kurup kaldın diyor... NEDEN ACABAAAAAAAA???!!!!

Bu kv, kp başımda oldukca ben daha 1000 tane konu acarım...

yemene içmene bak canım benim boşversene
iştahım kapandı anne.. içim sıkılıyo keşke kocacım işlerini bi ayarlasa da çocuğumuzla falan bi bikaçgün tatile gitsek.. patladım yaaaa diyebilirsin :)) oturduğum yerden ben sinir oldum kendilerine..

ay canım ya. ben 2-3 hafta bile dayanamıyorum. üstelik iyi insanlar ama işte gel gör ki insan katlanamıyor.

eşin ne diyor bu duruma? istemediğini açık açık söyle. tabiki arada sırada gelirler ama bu kadarı fazla de.

eh sen de çok güleryüzlü durma. as yüzünü biraz eğer anlamıyorlarsa.

Kendi evleri yok mu bunların yaa?
Uzak olunur bir hafta falan kalınır da daha fazla uzatılmaz bu..
Bir rahat yok valla:47:
Benim nişanlımın da sülalesi çok akrabaya düşkündür..Bir eve bütün sülale toplanır gelirler..
Ben şimdiden konuştum valla benimkiyle..
Tek aile ağırlayabilirim ben..Tüm sülale toplanıp gelmesinler dedim..
Bak sonra aramız bozulmasın dedim..
Kendimi biliyorum çünkü..
Hem agrasif yapım var durur bişey derim..
Hem de oyle fazla yorgunluğa gelemiyorum..çok halsizleşiyorum..
Heleki seninkiler kadar uzun kalırlarsa evden giderim sanırım!!!

ay canım ya. ben 2-3 hafta bile dayanamıyorum. üstelik iyi insanlar ama işte gel gör ki insan katlanamıyor.

eşin ne diyor bu duruma? istemediğini açık açık söyle. tabiki arada sırada gelirler ama bu kadarı fazla de.

eh sen de çok güleryüzlü durma. as yüzünü biraz eğer anlamıyorlarsa.

Ne desin ki.. Koskocaman bir HİC :/...

Ne güler yüzü, yakında güler yüzün ne olduğunu unutacağım...

Kendi evleri yok mu bunların yaa?
Uzak olunur bir hafta falan kalınır da daha fazla uzatılmaz bu..
Bir rahat yok valla:47:
Benim nişanlımın da sülalesi çok akrabaya düşkündür..Bir eve bütün sülale toplanır gelirler..
Ben şimdiden konuştum valla benimkiyle..
Tek aile ağırlayabilirim ben..Tüm sülale toplanıp gelmesinler dedim..
Bak sonra aramız bozulmasın dedim..
Kendimi biliyorum çünkü..
Hem agrasif yapım var durur bişey derim..
Hem de oyle fazla yorgunluğa gelemiyorum..çok halsizleşiyorum..
Heleki seninkiler kadar uzun kalırlarsa evden giderim sanırım!!!

Yok... İstemiyorlar.. Fazla gelip kalmıyorlarmış almanyada.. :/

Kv ve kp Yarında gitmiyorlar, gideceklerdi gitmiyorlar.. Fıtık olacağım yaa.. Benim ne günahım var.. Ben gideceklerine sevindikce onlar daha sık geliyorlar ve uzun kalıyorlar.. Allahım sen aklımı koru, cıldıracağım!!!
Ne zaman gidecekleride belli değil, belki 1 hafta belki 2 hafta, belkide daha fazla.. Nerden evlendim ben bu adamla, nerden tanıdım, nerden cıktı karşıma.. Lanet olsun onu tanıdığım güne, lanet!!! Nefret ettim, herşeyden nefret!!

nil canim bunlar daha 26 subatta gitmediler mi senden?yanlis hatirlamiyorsam da mayista geleceklerdi.
bir daha geleceklerinde biz uzun bir tatile cikacagiz deyin bari.bana burda gina geldi inan...Allah sana sabir versin hem de Peygamber sabri...

sürekli yeni konu açmasan daha iyi olur, konuyu takip etmek ve cevaplamak daha kolay olur bence?

nil canim bunlar daha 26 subatta gitmediler mi senden?yanlis hatirlamiyorsam da mayista geleceklerdi.
bir daha geleceklerinde biz uzun bir tatile cikacagiz deyin bari.bana burda gina geldi inan...Allah sana sabir versin hem de Peygamber sabri...

Doğru hatırlıyorsun tatlım... 2 hafta önce geri geldiler..
Cok sağol canım..

sen kendini yiyip bitirdikce onlara karsi bence onlarda senin inadina kaliyorlar,
biraz sakin olsan iyi olsan en azindan gunlerin rahat gececek,
boyle kafaya taka taka fitikta olursun hersey olursun
yedin bitirdin kendini hep denk geliyorum konularina...

Son düzenleme:

açık açık eşinle konuş. İyi bi surat yap hatta bayılma numarası yap :) yoksa gençliğin böyle görgüsüzler yüzünden harab olur....

ne rahat insanlar var ya hiçmi düşüne miyorlar rahatsızlık vereceklerini.ne yapabilirsin bilmiyorum ki.acaba eşine söyleyince çok huzursuzluk çıkar mı.gerçi eşin seni anlasa bile belki o da birşey yapamayacak gelmeyin diyemeyecek.bunlara başka çözüm lazım acaba istemediğini belli etsen anlayacak tiplermi.

sen kendini yiyip bitirdikce onlara karsi bence onlarda senin inadina kaliyorlar,
biraz sakin olsan iyi olsan en azindan gunlerin rahat gececek,
boyle kafaya taka taka fitikta olursun hersey olursun
yedin bitirdin kendini hep denk geliyorum konularina...

Elimde değil ki.. Sakin olamıyorum, acayıp takıntılı bir insan oldum cıktım..

Back
X