ıste bu dogru bende aynen bole dusunuyorum esle konusunca bı yere varılmıyo bence sız cesaretınızı toplayın ve alın esınız de varken yapın ama kaynanyı kayınpederı yanınıza acık acık soleyın sızı sevıyorum canımsıznız ama ben sıkılıyorum deyın rahatsız oluyorum deyın kolay demıyorum bende ole cok cevap veremem saygısızlık etmeyım dıye ama tek caresı bu bence
tatlı komsu olalım bırbırımıze en ıyısı bu deyın herkes herkesın kıymetını bılır deyın
öncelikle evet muhtaç olunca gelsinler o konuda haklısınız tabi kaç zamandır arkadaşın evindeler ,, maddi durumları kötümü bilemem ,, ama size kayınvalideniz iyi davranmadı diyelim ,, ALLAH korusun yatalak kaldı ne yapacaksınız,, ben bakmam bana iyi davransaydın mı diyeceksiniz ,, tabiki gönül ister hep tatlı hep güzel olsun ama birşeyleri yaparken karşılık beklemek hoş birşey değil ..
50 -60 yaşına gelmiş insan saygısızlık yapıyorsa malesef bunu düzeltmek mümkün değil ,, bu onların eksisi ,, hatası ,, günahı ,, onlar öyle diye bende mi ,, sende mi saygısız olacaksın..
erkeğin ailesine mal olmak çok kötü bir tabir ,, kimse mal değildir estağfurullah ,, ama bu sizde biten birşey ,, siz erkeğin ailesine saygı ,, hürmet göstereceksiniz ,, bakacaksınız ,, ama eşiniz sizin ailenize bunu yapmayacak işte bu çok kötü.. benim eşim mesela ailemi sayar ,, hürmet eder,, birşey mi yapılacak hemen yapar söylenmez hizmet eder .. bende öle hizmet ederim,, bu hop diye olmadı tabi konuşarak ,, birbirimizi anlayarak ...
25 yaşındayım ,, 1,5 yaşında kızım var ,, ve ne benim eşim benim aileme hadi gitsinler der,, ne ben hadi artık gitsinler derim.. bu tarzla alakalı birşey .. ben ALLAH tan korkarım ve ne yaparsam yapim kul için yapmam ,, kuluna saygıyı,, hizmeti ALLAH rızası için yaparım bu yüzden bana zor gelmez..
SONUÇTA: düşmez kalkmaz bir ALLAH yarın başımıza neler gelir belli olmaz,, siz onun ailesine şimdi git derseniz ,, yarın sizin ailenizin bir durumu olsa biraz uzun kalsa ,, eşinizde aynı şeyi yapmakta kendini haklı görür.. sizin aileniz olsaydı eşiniz böyle bir konuşma yapsaydı hoşunuza gidermiydi,, benim ailem böyle yapmaz diyebilirsiniz bende yapsaydı diyorum ,, yaşlılık bu belli olmaz,, eşinizde çıkıp artık gidin sıkılıyorum deseydi ,, ailenizin düştüğü durum önce sizi üzer ..[/QUOTE]
valla ben mı kotuyum bılemıyorum ama sız heralde ıyılık melegı falansınız
kotulukse ben kotuyum heralde ben de 25 yasındayım benı bu yasımda sınır hastası eden ınsana yatalak kalınca hıc gocunmadan bakıcam b.kunu temızlıcem afedersınızde benım aklım almıyo allah benı bununla sınamasın en buyuk korkum bakmak zorunda kalmak cunku esım bakmamı ısteyecektır adım gıbı emınım bundan ve benım basıma yıkılırlar
allah korusun dıyorum en buyuk korkum altından kalkamam cunku
bırde sızın aılenız kalsa demıssınız ama ya kız aılelerı bılmıyorum da bolesı olan cok nadırdır kızının evıne gelıp haftalarca kalmak erkek aılelerı yapıyor bunu sebebı de dedıgım gıbı gelını aldık baba evınden cıktı orayala bı alakası kalmadı o bızım aılemıze geldı ve ıstedıgımızı yaparız havası
bu bundan kaynaklanıyor