• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaka gibi yaa...

valla ben senın yerınde olsam hiiic canımı sıkmam
onların yanında eşimle oynaşırım!
misafirliğinde bir raconu var!

ne rahat insanlar var ya hiçmi düşüne miyorlar rahatsızlık vereceklerini.ne yapabilirsin bilmiyorum ki.acaba eşine söyleyince çok huzursuzluk çıkar mı.gerçi eşin seni anlasa bile belki o da birşey yapamayacak gelmeyin diyemeyecek.bunlara başka çözüm lazım acaba istemediğini belli etsen anlayacak tiplermi.

Yok tatlım yok bunlar anlamaz, hele ki kp.. Eşim zaten acık acık söyledi rahat edemiyorsanız gelmeyin yada kendinize bir ev tutun, bizimde huzurumuzu kacırmayın diye cünkü kendileri rahat edemiyoruz gibi laflar ediyorlardı sürekli, bunun üzerine eşim öyle demişti, ki bu olay daha 6 ay önce geldiklerinde oldu ve bunun üzerine iki defa daha geldiler.. Yani artık sen düşün!! :/

valla ben senın yerınde olsam hiiic canımı sıkmam
onların yanında eşimle oynaşırım!
misafirliğinde bir raconu var!

Hahaha allah iyiliğini versin hic gülesim yoktu vallaha..
Ama inanırmısın kardeş gibi olduk eşimle.. Bi koltukta o oturur diğerinde ben.. Ben yatmaya giderim, o oturur annesiyle babasıyla.. Soğuyorum kendisinden ama bunun farkında değil.. Sonrada kavga ediyoruz ki, ben ona ilgisiz davranıyormuşun.. Nedenini hic düşünmez ama.. Şu an yine acayip gerildim!! Sinirden ağlayasım geliyor!!

Yok tatlım yok bunlar anlamaz, hele ki kp.. Eşim zaten acık acık söyledi rahat edemiyorsanız gelmeyin yada kendinize bir ev tutun, bizimde huzurumuzu kacırmayın diye cünkü kendileri rahat edemiyoruz gibi laflar ediyorlardı sürekli, bunun üzerine eşim öyle demişti, ki bu olay daha 6 ay önce geldiklerinde oldu ve bunun üzerine iki defa daha geldiler.. Yani artık sen düşün!! :/

of valla allah sabır versin,çare de bulamadım işin zor

niye vazgectiler peki ? gecen konu acmistin sanki carsamba gidiyolar diye..

Biletlerini yarın icin almıştı ama hala öksürdüğü icin gitmekten vazgecti..
Şubat da geldiğindede öksürüyordu, dr ilac yazdı kullanmadı.. Tr de gitmis bir daha o da yazmış, onlarıda kullanmamış.. Sonra yine öksürük yüzünden geldiler..
Öksürük bahane yaa boş versene sen.. Kp in yüzünden kızımında öksürüyü hic gecmiyor.. Şubat da geldiğinde 3 gün sonra kızımda öksürmeye başladı.. Tam gecti derken yine geldiler ve kızım üc günün üzerine yine öksürmeye başladı..
Geceleride bir yandan kızım bir yandan kp, iki gündürde eşim öksürüyor, uyuyamıyorum.. Yorgun düşüyorum, kızımla ilgilenmeye bile gücüm olmuyor..

Yeri geliyor kendi annen baban bile cekilmiyor. Ev ustune ev olmuyor!!!
Esin laftan anlamiyorsa sen de esin olmadigi zamanlar elinden geldigince soguk davran, konusma, hizmet etme. Esinin yaninda da hizmetletini yap ama fazla soylenmeden mutsuz bir tavir takin. Gulme konusma yoruldum belim agriyor vs. sikayet et asiriya kacmadan.

Herhalde bu foruma daha once kayıt olmuş olsaydım su anda evlılıgım devam edıyor olurdu...ne güzel akıllar, taktıkler verıyorsunuz arkadaşlar, sonuçta bunların kıtabı, okulu yok...

Şubat da geldiğindede öksürüyordu, dr ilac yazdı kullanmadı.. Tr de gitmis bir daha o da yazmış, onlarıda kullanmamış.. Sonra yine öksürük yüzünden geldiler..
Öksürük bahane yaa boş versene sen.. Kp in yüzünden kızımında öksürüyü hic gecmiyor.. Şubat da geldiğinde 3 gün sonra kızımda öksürmeye başladı.. Tam gecti derken yine geldiler ve kızım üc günün üzerine yine öksürmeye başladı..
Geceleride bir yandan kızım bir yandan kp, iki gündürde eşim öksürüyor, uyuyamıyorum.. Yorgun düşüyorum, kızımla ilgilenmeye bile gücüm olmuyor..

e biletlerini yaktilar cokmu zenginler ? bildigim kadariyla para iadesi olmuyorda..
ne zaman gideceklermis peki,sen boyle kendini yemek yerine iyi niyetli davransan
daha guzel olmazmi yani zaten gidip geliyorlar mecbursun ogullariyla evlisin sonucta..

Öksürük için geliyoruz dedilerse,yine ilaçları almayacaksanız boşuna gelmeyin deseydin:)
Madem sessiz kalınca kimse anlamıyor,herkes tepene çıkıyor,biraz patavatsız gelin ol o zaman.
Mesela,yolcu ederken,eh artık bir dahaki sefere kızınıza gidersiniz,o da bekler diyebilirsin.
Ben der miydim bilmiyorum ama bu kadar canıma tak ederse derdim herhalde.
Bir de 5 yıldızlı otel konforu,ikramı sağlamana gerek yok.
Misafirlik tadında güzel.Onlar misafirliği aşmışlar.
Gece madem uyuyamadın,kalkıp banyoya gidip gürültü yapsaydın en azından.

e biletlerini yaktilar cokmu zenginler ? bildigim kadariyla para iadesi olmuyorda..
ne zaman gideceklermis peki,sen boyle kendini yemek yerine iyi niyetli davransan
daha guzel olmazmi yani zaten gidip geliyorlar mecbursun ogullariyla evlisin sonucta..

Evet zenginler o biletin parası yandı... Ne zaman gidecekleri belli değil...

Allah sana sabır versin canım
sen bu insanlara güler yüzlü davranma soğuk davran az konuş hizmet yapma hastayım de yorgunum de git uyu ne bileyim belki sende rahat etmezlerse bu kadar sık gelmezler.ayrıca kaynanana açık açık söyle gidin biraz da kızlarınızda kalın diye bu kadar bencillik olmaz

Biraz sabırlı olmak lazım ,, hiç bir şeye tahammül edemiyorsunuz ..
ALLAH korusun yarın bakıma muhtaç olsalar bakmayacak mısınız ??
ne kadardır sizdeler bilmiyorum ben 3 yıl beraber yaşadım yani sizi anlayabilirim
yaşlılara da hürmet etmek gerek ,, biriyle evlenince sadece onunla evlenmezsin ailesiyle de evlenirsin ...
evdeki huzuru kadın belirler,, siz şimdi ya eşinize söyleneceksiniz huzurunuzu bozacaksınız ,, yada sabredip idare edip huzuru koruyacaksınız ,,
tabi bunlar zamanla öğrenilecek şeyler..
eşinizle konuşsanız da birşey değişmez bence çünkü kimse annesine babasına artık gidin demez ki bence de dememeli ..

ne kadardır sizdeler bilmiyorum ben 3 yıl beraber yaşadım yani sizi anlayabilirim
yaşlılara da hürmet etmek gerek ,, biriyle evlenince sadece onunla evlenmezsin ailesiyle de evlenirsin ...
evdeki huzuru kadın belirler,, siz şimdi ya eşinize söyleneceksiniz huzurunuzu bozacaksınız ,, yada sabredip idare edip huzuru koruyacaksınız ,,
eşinizle konuşsanız da birşey değişmez bence çünkü kimse annesine babasına artık gidin demez ki bence de dememeli ..

buna cevap vermessem dayanamam

ya o zaman muhtac olunca gelsınler daha sımdıden gelıne kendılerını alıstırıp gelecege yatırım mı yapılıyo nedır sımdıden kendınden bıktırmak nıye ?
sımdıden benı dusunmeyen kocasıyla huzuru bozulur azcık kendımı cekeyım demeyen sımdıden benım ıcın fedakarlık yapmayan ınsana ılerde ben nıye bakayım ? ben nıye fedakarlık yapayım omrumden hasta bakarak ? edebıyle haddını bılerek bıktırmadan geleıp gıden ınsanı herkes sever sevdıgı ınsana da hastalanınca kım bakmaz ? bana hemen demeyın vay sende yaslı olunca bılmem ne acıklıyorum ıste gayet acık yaslanınca ne olucam dıye korkan madem kı kendını gelının kollarına bırakmayı planlıyo yaslılgında o zaman gelıne ıyı davranacak arkadas

yaşlılara da hürmet etmek gerek

keske onlarda bıze saygı gosterse saygı karsılıklı olur

biriyle evlenince sadece onunla evlenmezsin ailesiyle de evlenirsin .

o zaman bu erkek ıcınde gecerlı
neden kadın evlenınce erkegın aılesıne mal oluyorda erkek hala anasının babasının yavrusu olarak kalıyor ? herkes annesının yavrusu kımse yerden bıtmedı mantar gıbı

evdeki huzuru kadın belirler,, siz şimdi ya eşinize söyleneceksiniz huzurunuzu bozacaksınız ,, yada sabredip idare edip huzuru koruyacaksınız ,

kac yasınızda oldugunuzu merak ettım dogrusu
pekı nıye kadın belırlıyor erkek hosuna gıtmeyen bıse oldugunda kadın gıbı susup oturur mu acaba konu sahıbının anası babası gelıp aylarca kalsalar erkek bundan rahatsız olsa karısına solemez mı

eşinizle konuşsanız da birşey değişmez bence çünkü kimse annesine babasına artık gidin demez ki bence de dememeli ..[/QUOTE]

ıste bu dogru bende aynen bole dusunuyorum esle konusunca bı yere varılmıyo bence sız cesaretınızı toplayın ve alın esınız de varken yapın ama kaynanyı kayınpederı yanınıza acık acık soleyın sızı sevıyorum canımsıznız ama ben sıkılıyorum deyın rahatsız oluyorum deyın kolay demıyorum bende ole cok cevap veremem saygısızlık etmeyım dıye ama tek caresı bu bence
tatlı komsu olalım bırbırımıze en ıyısı bu deyın herkes herkesın kıymetını bılır deyın

Evet edemiyorum cünkü tahammül edilecek insanlar değiller.. Herşey karşılıklıdır canım benim.. Onlar bana insan gibi davransınlar, bende onlara bakayım.. Benim icin şimdiye kadar ne yaptılar ki, benden ne istiyorlar.. Bana iftiralar atmadan, hakaretler etmeden, eşimi bana karşı doldurmadan, bana hizmetci muamelesi yapmadan, ailem hakkında iller geri konuşmadan düşüneceklerdi.. Belkide benim yerimde başka biri olsaydı cooookkktaann restini cekmişti.. Bakmam arkadaş onlara bakmam.. Bana ne.. Kızları baksın, ayrı ev tutsunlar eşim gitsin baksın ama ben bakmam..
Diyeceksin ki yarın senin gelinin ve damadında sana bakmaz.. Ben gelinime asla onların bana davrandığı gibi davranmam..
Benim öğrendiğim bana yetiyor ve artıyor.. Öğrenilecek birşey yok ortada...
Erkeğin ailesi varsa, kadınında var.. Bizi leylekler getirmedi herhalde.. Benim ailem eşim evdeyken gelmez, cok nadir, doğumgünü fln olursa gelirler.. Onun ki anne-babada, benim kiler ne???

Son düzenleme:
benimkilerde bende 1,5 aydır..çatlıcam..

hele kp nasıl batıyor anlatamam..

bilgisayarımı kendi bilgisayarı gibi kullanmalar falan..

beş karış surat bir arsızlık bir yüzsüzlük ki sorma..üfff

kv ile sıkıntım yok ama kocasından daral geldi

nasıl rahat adam sanki kendi evi

şimdide güvenliği beğenmiyormuş onlara söyleniyor sana be adam sen misafirsin ben memnunum

deliricem..

benimkilerde bende 1,5 aydır..çatlıcam..

hele kp nasıl batıyor anlatamam..

bilgisayarımı kendi bilgisayarı gibi kullanmalar falan..

beş karış surat bir arsızlık bir yüzsüzlük ki sorma..üfff

kv ile sıkıntım yok ama kocasından daral geldi

nasıl rahat adam sanki kendi evi

şimdide güvenliği beğenmiyormuş onlara söyleniyor sana be adam sen misafirsin ben memnunum

deliricem..

1,5 aydır?! Yuuuuuhhh.. Allah sabır versin tatlım... Ne anlayışsız düşüncesiz insanlar var ya..

Şu oğlumun evi sendromu var ya onu atlatamıyorlar.
Sonrada gelinlere besleme muammelesi.
Eltime çok yaptılar ama bana yapamadılar accık cadıyımdır üzerinize afiyet :))
Tabi iş eşte bitiyor.
Kaynım öf dedirtmezdi.
Benim eşim liseden sonra ayrılmış yanlarından pek düşkünlüğü yoktu, özgürlüğüne düşkün.
Kv bana yapamadığını misliyle eltime yaptı.

Son düzenleme:
Şu oğlumun evi sendromu var ya onu atlatamıyorlar.
Sonrada gelinlere besleme muammelesi.
Eltime çok yaptılar ama bana yapamadılar accık cadıyımdır üzerinize afiyet :))
Tabi iş eşte bitiyor.
Kaynım öf dedirtmezdi.
Benim eşim liseden sonra ayrılmış yanlarından pek düşkünlüğü yoktu, özgürlüğüne düşkün.
Kv bana yapamadığını misliyle eltime yaptı.

Eşimi bekarken almanyada hep yalnız bırakıyorlardı.. Senede 1-2 defa anca geliyorlardı.. Evlendikten sonra kıymete mi bindi ne, anlamadım ki?!

onlar laftan anlamıyorsa yapacağın tek şey eşine rest çekmek olucaktır,yoksa sen buraya daha çok konu açarsın ve sağlığından olursun
allah yardımcın olsun:26::26:

Back
X