Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne rahat insanlar var ya hiçmi düşüne miyorlar rahatsızlık vereceklerini.ne yapabilirsin bilmiyorum ki.acaba eşine söyleyince çok huzursuzluk çıkar mı.gerçi eşin seni anlasa bile belki o da birşey yapamayacak gelmeyin diyemeyecek.bunlara başka çözüm lazım acaba istemediğini belli etsen anlayacak tiplermi.
​nekadardır sizdeler...........
valla ben senın yerınde olsam hiiic canımı sıkmam
onların yanında eşimle oynaşırım!
misafirliğinde bir raconu var!
Elimde değil ki.. Sakin olamıyorum, acayıp takıntılı bir insan oldum cıktım..
Yok tatlım yok bunlar anlamaz, hele ki kp.. Eşim zaten acık acık söyledi rahat edemiyorsanız gelmeyin yada kendinize bir ev tutun, bizimde huzurumuzu kacırmayın diye cünkü kendileri rahat edemiyoruz gibi laflar ediyorlardı sürekli, bunun üzerine eşim öyle demişti, ki bu olay daha 6 ay önce geldiklerinde oldu ve bunun üzerine iki defa daha geldiler.. Yani artık sen düşün!! :/
niye vazgectiler peki ? gecen konu acmistin sanki carsamba gidiyolar diye..
Yeri geliyor kendi annen baban bile cekilmiyor. Ev ustune ev olmuyor!!!
Esin laftan anlamiyorsa sen de esin olmadigi zamanlar elinden geldigince soguk davran, konusma, hizmet etme. Esinin yaninda da hizmetletini yap ama fazla soylenmeden mutsuz bir tavir takin. Gulme konusma yoruldum belim agriyor vs. sikayet et asiriya kacmadan.
Biletlerini yarın icin almıştı ama hala öksürdüğü icin gitmekten vazgecti..
Şubat da geldiğindede öksürüyordu, dr ilac yazdı kullanmadı.. Tr de gitmis bir daha o da yazmış, onlarıda kullanmamış.. Sonra yine öksürük yüzünden geldiler..
Öksürük bahane yaa boş versene sen.. Kp in yüzünden kızımında öksürüyü hic gecmiyor.. Şubat da geldiğinde 3 gün sonra kızımda öksürmeye başladı.. Tam gecti derken yine geldiler ve kızım üc günün üzerine yine öksürmeye başladı..
Geceleride bir yandan kızım bir yandan kp, iki gündürde eşim öksürüyor, uyuyamıyorum.. Yorgun düşüyorum, kızımla ilgilenmeye bile gücüm olmuyor..
Biletlerini yarın icin almıştı ama hala öksürdüğü icin gitmekten vazgecti..
Şubat da geldiğindede öksürüyordu, dr ilac yazdı kullanmadı.. Tr de gitmis bir daha o da yazmış, onlarıda kullanmamış.. Sonra yine öksürük yüzünden geldiler..
Öksürük bahane yaa boş versene sen.. Kp in yüzünden kızımında öksürüyü hic gecmiyor.. Şubat da geldiğinde 3 gün sonra kızımda öksürmeye başladı.. Tam gecti derken yine geldiler ve kızım üc günün üzerine yine öksürmeye başladı..
Geceleride bir yandan kızım bir yandan kp, iki gündürde eşim öksürüyor, uyuyamıyorum.. Yorgun düşüyorum, kızımla ilgilenmeye bile gücüm olmuyor..
e biletlerini yaktilar cokmu zenginler ? bildigim kadariyla para iadesi olmuyorda..
ne zaman gideceklermis peki,sen boyle kendini yemek yerine iyi niyetli davransan
daha guzel olmazmi yani zaten gidip geliyorlar mecbursun ogullariyla evlisin sonucta..
Biraz sabırlı olmak lazım ,, hiç bir şeye tahammül edemiyorsunuz ..
ALLAH korusun yarın bakıma muhtaç olsalar bakmayacak mısınız ??
ne kadardır sizdeler bilmiyorum ben 3 yıl beraber yaşadım yani sizi anlayabilirim
yaşlılara da hürmet etmek gerek ,, biriyle evlenince sadece onunla evlenmezsin ailesiyle de evlenirsin ...
evdeki huzuru kadın belirler,, siz şimdi ya eşinize söyleneceksiniz huzurunuzu bozacaksınız ,, yada sabredip idare edip huzuru koruyacaksınız ,,
tabi bunlar zamanla öğrenilecek şeyler..
eşinizle konuşsanız da birşey değişmez bence çünkü kimse annesine babasına artık gidin demez ki bence de dememeli ..
Biraz sabırlı olmak lazım ,, hiç bir şeye tahammül edemiyorsunuz ..
ALLAH korusun yarın bakıma muhtaç olsalar bakmayacak mısınız ??
ne kadardır sizdeler bilmiyorum ben 3 yıl beraber yaşadım yani sizi anlayabilirim
yaşlılara da hürmet etmek gerek ,, biriyle evlenince sadece onunla evlenmezsin ailesiyle de evlenirsin ...
evdeki huzuru kadın belirler,, siz şimdi ya eşinize söyleneceksiniz huzurunuzu bozacaksınız ,, yada sabredip idare edip huzuru koruyacaksınız ,,
tabi bunlar zamanla öğrenilecek şeyler..
eşinizle konuşsanız da birşey değişmez bence çünkü kimse annesine babasına artık gidin demez ki bence de dememeli ..
benimkilerde bende 1,5 aydır..çatlıcam..
hele kp nasıl batıyor anlatamam..
bilgisayarımı kendi bilgisayarı gibi kullanmalar falan..
beş karış surat bir arsızlık bir yüzsüzlük ki sorma..üfff
kv ile sıkıntım yok ama kocasından daral geldi
nasıl rahat adam sanki kendi evi
şimdide güvenliği beğenmiyormuş onlara söyleniyor sana be adam sen misafirsin ben memnunum
deliricem..
Şu oğlumun evi sendromu var ya onu atlatamıyorlar.
Sonrada gelinlere besleme muammelesi.
Eltime çok yaptılar ama bana yapamadılar accık cadıyımdır üzerinize afiyet :))
Tabi iş eşte bitiyor.
Kaynım öf dedirtmezdi.
Benim eşim liseden sonra ayrılmış yanlarından pek düşkünlüğü yoktu, özgürlüğüne düşkün.
Kv bana yapamadığını misliyle eltime yaptı.