- 10 Temmuz 2017
- 68
- 49
- 3
- 35
- Konu Sahibi Lalsenfoni
-
Bir anda bağırıp çağırmaktan korktum kızım uyuyor diye. Bırakıp döndüm. Aklıma...Yalan yere oyun oynuyordum diye yemin eden her türlü yalanı da söyler
Keşke o an telefonu alsaydınız bırakp gitmek yerine
Erotik site de yalan gibi sanki. Oyun oynamadığı anlaşılınca kabul edilebilir bi yalan olarak bunu buldu galiba. Öyle mi sizce?İyi şeyler yapmadığı kesin.
İki gün önce bu konuda konuştuk. Uzun zamandır birlikte olmuyorduk doğumdan dolayı. Son iki haftadır yeniden başlamıştık. Arzulama, çekici bulup bulmama üzerine konuştuk. Bana saatlerce beni çok beğendiğini vs anlattı uzun uzun. Önceki eşimleyken mastürbasyon yapardım, düşünebiliyor musun dedi bir de. Allahım inanamıyorum. Cidden büyük şok.
Onceki esinden neden ayrılmış esinizKavga ettik. Beni bir memeden bi g.tten mi kıskanıyorsun dedi. Kavga büyüdü. Ağır laflar söyledim. Tokat attı. Kabus olmasını diliyorum. Sabah her zamanki gibi musmutlu uyanmak istiyorum. Günaydın deyip öpsün. Kızını koklasın. O güzel adam olsun istiyorum. İnanamıyorum. Bu cümleler onun değil. Bu o değil. İki gün önceki kayınvalide derdimi yazmak istiyorum buraya, bunu değil. Birazdan kızım uyanacak. Mırıldanıyor. Emmek isteyecek. Ağlamadan emzirmek istiyorum. Çok değil üç saat öncesini istiyorum. Evin yuva, o adamın tek dayanağım olduğu üç saat öncesini.
Anlattığı paragöz kendini beğenmiş bir kadın olduğuydu. Artık hiçbir şeyden emin değilim...Onceki esinden neden ayrılmış esiniz
İnanın bilmiyorum. Ama artık çok geç zaten. Üstteki mesajımda yazdım. Galiba herşey bitti.Sekme kapatmayı tarif ediyor dediniz ya. Sizin gecmise bakmayı bilmediginiz düşünüp öğrenmemeniz için böyle yapmış olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?