Şaka gibi!

Lalsenfoni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
68
49
3
35
Güncelleme: Kavga esnasında tokat attı. Ben de bebeğimin üstüne yemin ederim ki bir daha asla seninle birlikte olmayacağım dedim. Lütfen yardım edin. Nasıl geriye dönebilir bu iş.
Buraya yeni üye oldum sayılır. Bebeğimle ilgili bilgi alıp vermekti niyetim. Konuları okurken de amma çok adam var aklı dışarda diyordum. Şaşırmamak lazımmış.
Az önce uyku tutmadı, gece bebeğim yanıma yatıyor diye eşim bazı geceler salonda yatıyor. Balkona çıkmak için salona girdim, eşim elindeki telefonu pat diye yanına atıp saklamaya çalıştı. Şakasına ver şunu napiyosun bakalım dedim, elimi kolumu tuttu. İlk defa oluyor böyle bir şey.
Dönüp yatağa girdim sakinleşmek için. Bi dakika sonra geldi. O arada ne yaptıysa sildi. Telefonu kırar atarım, sabaha kadar uyutmam, ne yaptığını söyleyeceksin dedim. Önce yemin ederim oyun oynuyordum birden sen gelince atıverdim dedi. Sonra da erotik bir siteye bakıyordum dedi. Bu sefer de bunun için yemin ediyor. Ama buna da inanmıyorum çünkü geçmişe bakıyorum yok sildim diyor. Nasıl sildin diyorum. Sekme kapatmayı tarif ediyor. Yani geçmişi silmeyi bilmiyor.

Şimdi de geldi kızımı uyandırmadan sessiz sessiz "biriyle yazıştığımı mı sandın yoksa, öyle sandın demi" falan diyor.
Ben şok.
Hepsi mi aynı. Nasıl ya. Ne yapıyor bu adam. Bişey söyleyin.

Son düzenleme:
İki gün önce bu konuda konuştuk. Uzun zamandır birlikte olmuyorduk doğumdan dolayı. Son iki haftadır yeniden başlamıştık. Arzulama, çekici bulup bulmama üzerine konuştuk. Bana saatlerce beni çok beğendiğini vs anlattı uzun uzun. Önceki eşimleyken mastürbasyon yapardım, düşünebiliyor musun dedi bir de. Allahım inanamıyorum. Cidden büyük şok.

Ozru kabahatinden buyuk bence

Aldatmaya dair kanıt yok o yüzden içinizi rahat tutun boş yere canınızı skkmayin.
Hiç bır şey olmamış gibi davranıp her an gözünüz üstünde olsun.
Çaktırmadan tabi ki.
Gülün bişey yokmuş gibi.
Ve uyanık olun.
Boşu boşuna günahını almayalim .

Yazdıklarınızdan anladığım adamın ikinci karısısınız sanırım eğer öyleyse ilk kArısına hayretmeyen adam ikincisine hiç hayretmez diye düşünüyorum

Kavga ettik. Beni bir memeden bi g.tten mi kıskanıyorsun dedi. Kavga büyüdü. Ağır laflar söyledim. Tokat attı. Kabus olmasını diliyorum. Sabah her zamanki gibi musmutlu uyanmak istiyorum. Günaydın deyip öpsün. Kızını koklasın. O güzel adam olsun istiyorum. İnanamıyorum. Bu cümleler onun değil. Bu o değil. İki gün önceki kayınvalide derdimi yazmak istiyorum buraya, bunu değil. Birazdan kızım uyanacak. Mırıldanıyor. Emmek isteyecek. Ağlamadan emzirmek istiyorum. Çok değil üç saat öncesini istiyorum. Evin yuva, o adamın tek dayanağım olduğu üç saat öncesini.

Sekme kapatmayı tarif ediyor dediniz ya. Sizin gecmise bakmayı bilmediginiz düşünüp öğrenmemeniz için böyle yapmış olabilir mi acaba?

Reactions: KV_
Onceki esinden neden ayrılmış esiniz

abartmayın bence.

erotik sitedir ama ne tür erotik; bunu söylemeye utanmıştır. ki söylede ondan da kıskanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…