Şaka gibi

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Yok ya yok olmayınca olmuyor. Eşimle biraz içelim eğlenelim dedik ayda yılda bir. Şu ben feronun şarkısında bende dans ettim şarkıya eşlik edip orada bir söz geçmişmiş ben kime söylemişim sapık sözmüş. Bütün enerjimi düşürdü resmen kavga etti benimle. Ben de neyin peşindesin sen ya dedim dengesiz. Üzüldüm kaldım. Güzel geçen günümüz mahfoldu adam resmen özgüvenime savaş açmak için yaşıyor.

Yok ya yok olmayınca olmuyor. Eşimle biraz içelim eğlenelim dedik ayda yılda bir. Şu ben feronun şarkısında bende dans ettim şarkıya eşlik edip orada bir söz geçmişmiş ben kime söylemişim sapık sözmüş. Bütün enerjimi düşürdü resmen kavga etti benimle. Ben de neyin peşindesin sen ya dedim dengesiz. Üzüldüm kaldım. Güzel geçen günümüz mahfoldu adam resmen özgüvenime savaş açmak için yaşıyor.
Geçenler de bir konunuz daha vardı, o durum düzeldi sanırım. Bu konuya gelecek olursak sarhoş adamdan herşeyi beklerim çok ciddiye almayın ve tartışmaya girmeyin bence

Sizin zaten sorunlu bir evliliğiniz var. Boşanacaktınız güya.

Eşiniz geçimsiz . Olgun değil.

Siz de kararlı değilsiniz.

Çocuk gibi 2 küs 1 barış olmaz böyle

Evlilik ciddiyet ister biraz.

Bi de içmeyi bilmiyorsanız içmeyin lütfen. Eglenmek için icmek zorunda değilsiniz. Inanin.

Benimkide tam tersi kendisiyle dans etmek istemedigim icin kustu hala küs. Ah ahhh herkesin derdi farklı :işsiz: ben bunaldim artik bıkkınlık fenalık geldi 2 aydir evin icindeyim markete bile çikmamisim artik error veriyorum bi salsin artik beni evde durmak istemiyorummmmmmm :mad:

İçip eğlenerek huzur beklemek de ne bileyim 🙄

Olumsuz yorum yapmak için değil ama şaka gibi olan evliliğiniz. Sürekli valiz topluyorum boşanacağım dedim mesaj attım barıstık tüm gün ağladım şarkı söyledim şöyle dedi. İkinizde evli gibi değil de sevgili gibisiniz. Şu meseleyi olmayınca olmuyor diye buraya açıyorsunuz. Olmuyorsa boşanın. Yok oluyorsa hap dedi olmuyor pat dedi boşanıyorum yapmayın. Öyle kolaysa niye ayrılmadınız ? Saman alevi gibi sizin siniriniz. Olmuyor, boşanıyorum vs ortada bir icraat yok. Ben sizin yerinizde olsam eşimi de kendimi de evliliğe adapte daha saygılı ve sevgili olmamız için uğraşırdım. İte kalka blöf yapa yapa ilerlemezdim.

Back
X