saka gibi

miyavdeseyeter

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
242
21
318
35
İstanbul
kizlar meraba.. ben yine kendimi sanal bi iliskiye kaptirmis bulunuyorumm... derdim su 2 3 aydir -sanirim- konusuyoruz bodruma gittti tatile yani her sey iyiydi buluscaktik vs derken bi gun instagrama rus bi kizla asiri asiri samimi fotorafini koymus benim goreceimi bile bile.. yanimda yapsa bu kadar olurdu.. ya zaten ben yapma demezdim elbet yapicakti ama gozume sokmamaliydi.. cabuk sinirlenen yapim oldugundan oturu aninda her yerden engelleyip tek 1 mesajla sildim.. siz olsaydiniz napardiniz? umursamayip at gozlugu mu takardiniz yoksa ayni benim gibi mi davranirdiniz.. not:kac gun oldu hic bana ulasmadi bile.. o resmi koymadan onceki gun de bana sanki bisiy varmis gibi nukteli konustu aklinda ne oldugunu sordum cunku durduk yere insan sevgilisine edepli bi kiz olmaya devam? diye sormaz heralde yanlis miyim.. o resim ya intikamdi ya da bilmiyorum iste lanet olsun ya.. gecen gun de arkadasiyla konustum seni gozden cikarmasa koymazdi resmi dedi cok da hakli buldum dogrusu her zamanki malligim hic uslanmiycam ben hic..

sanal ilişki derken? sevgiliydiniz yani öyle mi? yoksa yalnızca internet üzerinden mi konuşuyordunuz? ben anlayamadım.

Son düzenleme:
Eeee doğru yapmışsın bence böyle bir durumda . Sakın tekrar engelleri açma da . Öylece kalsın boşver .

iste sanal internet uzerinden konusuyoduk sadece sebekesel iliski..:)

hmm, o tür ilişkiler tez zamanda gerçek hayata taşınmazsa hep sıkıntılı kalır gibi bence. çünkü internet ortamı bu sonuçta. ne kadar ciddiye alabilirsin ki. modemin fişini çektiğin an bitebilecek ilişkiler yaşadığında çabuk sıkılma/soğuma/vazgeçme durumları oluyor. bak mesela sen çarçabuk silip engeli basmışsın. ama bir kaç kez buluşup görüşmüş olsaydın ne o bunu sana yapardı, ne de sen tek mesajla terkederdin. 2-3 aydır sevgili iseniz gerçeğe taşımak için geç kalınmış ve vazgeçilmiş, soğunmuş olarak gördüm ilişkinizi. ben olsam 2-3 aydır buluşamadığımız için bitirirdim galiba.

edepli kız olmaya devam ? bu sorusuna takıldım ben hanı senle yapamıcaksak bazı seylerı bende böyle ıstedıgımı yapcak kızlar bulurum gıbı koymus bıde fotografları.bırak bulun sana layık degılms demekki öyle düşün.demekki senle bulussa öyle seyler ıstıcektı belkıde kullancaktı aklında sadece o düşünce vardı sevmicekti.iyi bile olmus allah korumus belkide seni.zaten sanal görüşme yok bişey yasama yok gezme tozma anlamında unutulmayacak bısey yok engelle gitsin.açma engelide.

katiliyorum arkadasi da onun icin cabuk sikilan bi tip diye lanse etmisti.. ama seni sevmisti demisti ah ah.. ben elimden geldigince sikmamaya calistim cok sahiplenmedim cok benimsemedim ama yine olan oldu.. elimi ayagimi cekicem bu internet ortamindan hep zarar hep zarar...

ben de takildim o soruya ama hep hani uzagiz ya heralde o yuzden dedi diye dusundum.. bilmiyorum aklinda bisiy vardi belki de.. o tarafini hic dusunmemistim canim olabilir evet.. kesinlikle engelli..

biraz sosyalleşsen...ya da belki sosyal birisindir bilmiyorum. ama gerçekte tanıştığın insanlarla ilişki kurmayı denesen belki daha iyi olur. internet ortamında binde bir kafana uygun, iyi bir insan denk getirirsin. gerisi yalan dolan.

bi de bunun ustune saka gibi ruyamda onu gordum icerigini hatırlamıyorum ama kesinlikle oydu.. ve bir de kahve ictim uzaklardan yakın zamanda sevdigin ya da sevdicegin gelecek diye bi havadis cikti.. karma benimle oynuyor mu ya

ben hic sosyal degilim oyle cevrem de yok gezmeyi de hic sevmem deli evcimenimdir.. oyle yapmayi cok istiyorum fakat internet ortami yakami birakmiyor bir turlu..

ben de takildim o soruya ama hep hani uzagiz ya heralde o yuzden dedi diye dusundum.. bilmiyorum aklinda bisiy vardi belki de.. o tarafini hic dusunmemistim canim olabilir evet.. kesinlikle engelli..

yasın kac bılmıyorm ama netten senle konusuyosa belkı baskalarıylada konusuyo yada oda senın ıcın benle konusuyosa baskalarıylada konusuyodur gıbı düşünüp böyle söyledı yanı yuzyuze tanısmıs olsanız belkı durum farklı olabılırdı ama onun nıyetı suan ıcın sadece gününü gün etmek gibi hissettim ben.bence sanal olarak bır ılıskı yapma tamam sanal ılıskıyle evlenen olabılır belkı tanısıp ama cok nadırdır bu cocugun sonu kotu bıtıyodur tanımıyosun nette tanıyosun adam belkı katıl cıkcak sana yalan söyluyo nerden bılcen ya normalde tanıstıgında öyle olabılır ama yuzyuze tanımakla yazıda tanımak cok farklıdır.hareketlerı tavırlarını göruyosun az bucuk anlarsın dıye düşünüyorum.hiiçte üzülme edepli kız bulmusta bıde foto koymus gitsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…