- Konu Sahibi miyavdeseyeter
-
sanal ilişki derken? sevgiliydiniz yani öyle mi? yoksa yalnızca internet üzerinden mi konuşuyordunuz? ben anlayamadım.
Gözüne soka soka yapıyosa sende aynısını yap bakalım
Eeee doğru yapmışsın bence böyle bir durumda . Sakın tekrar engelleri açma da . Öylece kalsın boşver .
dusundum oyle yapmayi fakat her yerden engellemenin daha dogru olduguna kanaat getirdim.. gozune sokucak bi yer kalmadi yani ama yine de elimde kalsin diye yapabilirim de:)[/QU
Bence yapma neden diye soracaksın:)öyle yaparsan kendisine deger verdgni anlayck hödük k.bkma:)
Yapma facen varsa dondur.tüm iletişimi kapt .:)
iste sanal internet uzerinden konusuyoduk sadece sebekesel iliski..:)
dusundum oyle yapmayi fakat her yerden engellemenin daha dogru olduguna kanaat getirdim.. gozune sokucak bi yer kalmadi yani ama yine de elimde kalsin diye yapabilirim de:)[/QU
Bence yapma neden diye soracaksın:)öyle yaparsan kendisine deger verdgni anlayck hödük k.bkma:)
Yapma facen varsa dondur.tüm iletişimi kapt .:)
faceten falan butun iletisim kurabilcek yerlerden engelledim... haklisin canim boyle birakmak daha dogru zaten kac gundur ulasmadigini da ele alirsak..
hmm, o tür tez zamanda gerçek hayata taşınmazsa hep sıkıntılı kalır gibi bence. çünkü internet ortamı bu sonuçta. ne kadar ciddiye alabilirsin ki. modemin fişini çektiğin an bitebilecek ilişkiler yaşadığında çabuk sıkılma/soğuma/vazgeçme durumları oluyor. bak mesela sen çarçabuk silip engeli basmışsın. ama bir kaç kez buluşup görüşmüş olsaydın ne o bunu sana yapardı, ne de sen tek mesajla terkederdin. 2-3 aydır sevgili iseniz gerçeğe taşımak için geç kalınmış ve vazgeçilmiş, soğunmuş olarak gördüm ilişkinizi. ben olsam 2-3 aydır buluşamadığımız için bitirirdim galiba.
faceten falan butun iletisim kurabilcek yerlerden engelledim... haklisin canim boyle birakmak daha dogru zaten kac gundur ulasmadigini da ele alirsak..
Ulaşmaya çalıştgnı biliyomusun
edepli kız olmaya devam ? bu sorusuna takıldım ben hanı senle yapamıcaksak bazı seylerı bende böyle ıstedıgımı yapcak kızlar bulurum gıbı koymus bıde fotografları.bırak bulun sana layık degılms demekki öyle düşün.demekki senle bulussa öyle seyler ıstıcektı belkıde kullancaktı aklında sadece o düşünce vardı sevmicekti.iyi bile olmus allah korumus belkide seni.zaten sanal görüşme yok bişey yasama yok gezme tozma anlamında unutulmayacak bısey yok engelle gitsin.açma engelide.
Ulaşmaya çalıştgnı biliyomusun
yani bi sekilde ulasir numaradan engellemedim ya ulasmak isteyen ulasir konumdayim ama yok ulasmadi gozden cikarmis cidden
katiliyorum arkadasi da onun icin cabuk sikilan bi tip diye lanse etmisti.. ama seni sevmisti demisti ah ah.. ben elimden geldigince sikmamaya calistim cok sahiplenmedim cok benimsemedim ama yine olan oldu.. elimi ayagimi cekicem bu internet ortamindan hep zarar hep zarar...
biraz sosyalleşsen...ya da belki sosyal birisindir bilmiyorum. ama gerçekte tanıştığın insanlarla ilişki kurmayı denesen belki daha iyi olur. internet ortamında binde bir kafana uygun, iyi bir insan denk getirirsin. gerisi yalan dolan.
ben de takildim o soruya ama hep hani uzagiz ya heralde o yuzden dedi diye dusundum.. bilmiyorum aklinda bisiy vardi belki de.. o tarafini hic dusunmemistim canim olabilir evet.. kesinlikle engelli..
ben hic sosyal degilim oyle cevrem de yok gezmeyi de hic sevmem deli evcimenimdir.. oyle yapmayi cok istiyorum fakat internet ortami yakami birakmiyor bir turlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?