saka gibi

bana surekli tek senle konusuyorum derdi bana da kafasina takilani engelletirdi.. paranoyak akil ya yine de cani sıkılıyodu/sıkılıyodum.. ya benim polyannaciligimdan mutevellit inanmak istedim iste uslanmiyorum ki hic..

Canım yanlış anlama da, adam sanaldan konuştuğu birini neden bu kadar önemsesin ki? Sevgiliydik yazmışsın yanlış okumadıysam ama hiç bir zaman yüz yüze diyalog kurmadığın hakkında kendi anlattıkları dışında hiç bir şey bilmediğin birisi değil sevgilin, ne kadar yazışırsan yazış dostun bile olamaz bence. Çünkü ortada gerçek bir şey yok. Zaten adamın yazdığı da saçma sapan fikirlerde biri olduğunu apacık ortaya sermiş, edepli kız olmaya devam? nasıl bir sorudur. Sana mantıklı geliyor mu? O yüzden demem o dur ki, en mantıklısını yapmışsın hatta engelleme direk sil yani senin için eğlencelik bir anı olsun

ben de en cok o soruya icerledim ya.. soylediklerin cok dogru ama kendime dinletemiyorum ki icimdeki polyanna olmeli.. mantigimi bazen yitiriyorum

Adam acik acik soylemis niyetini.. Ne demek "edepli kiz olmaya devam?" Durumunuzu bilmiyorum, gorustunuz mu gorusmediniz mi iki aydir hep mi sanal kaldi bu iliski ama, cok afedersin ben bu laftan "hala sevismeyecek misin?" vb bir anlam cikardim. Cok rahatsiz etti acikcasi. Bence arkana bile bakma, ne hali varsa gorsun. Sanal iliskilerden de kacinmani oneririm, zamaninda ben de yasadim, hatta cok da guzel bir insan tanidim ama bir insani yuzyuze tanimak cok baska. Sanal ise cok buyuk cogunlukla zaman kaybi, bir illuzyon oluyor.

Kusuruma bakma ama biraz komik geldi bana konu.
Ben sanal iliskileri ciddiye almam, guvenli de bulmam. O yuzden olacak.

Belliymis ki adamin derdi seni kandirip birseyler yasamakmis, olmayinca kendine baskasini buluvermis.
Herkes sanal iliskileri senin kadar ciddiye almaz. Ben o kisinin seninle biraz dalga gectigini dusunuyorum. Az cok sosyal cevresi olan biriymis ki tatillere gitmis, insanlarla takilmis. "Yok internette sevgilim bekler" diye birseylerden geri kalacagini sanmiyorum bu tur kisilerin. Onlarin derdi, sanaldan da kiz bulmak, istedigini almak.

Sanal iliskilerin bitmesi bile bir baska, engelle her yerden, tamam, bitti gitti. :)

Bence gercek hayata donme vaktin gelmis. Sanali bu kadar ciddiye alir, hayatinin adamini oralardan bulmaya kalkarsan daha cok oynarlar seninle. Arkadas edin, okula git, disari cik. Gercek hayatta birilerini bul bulacaksan.

hic oyle anlam yuklememistim o sorusuna hayir hic gorusmemistik 10 eylulde gelicem demisti.. ya 2 3 aydir konuştuk hic oyle cinsel bi tarafini yakalamadim bilmiyorum sapik gibi gelmemisti hic.. ama ola da bilir yani artik neyini savunabilirim ki

bilmiyorum canim dalga gecmis olmasi da muhtemel artik cidden dusunemez durumdayim kendim ettim kendim buldum cumlesi cuk oturuyor buraya.. umarim canım tskler..

iyi yapmışsın engelleyıp yol vermekle..boyle bır terbıyesızlık yok.şimdiki aşklar yalan olmuş her şey cinsellik olmuş böyle bir insandan kurtuldugunuz için sevinmelisiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…