şaka gibi...

Wilhelmina

Gülümse şimdi... (:
Pro Üye
6 Aralık 2013
752
423
333
Kocaeli
Benimki cok buyuk bir dert değil kızlar ama moral olarak yerlerdeyim! O kadar buyuk bi sıkıntı varki Arkadaşımın da payı büyük sağolsun :(
Aylardır iş arıyorum hicbir gunum bos gecmedi surekli is gorusmelerine gidiyordum ama o kadar bunalmistim ki dua ediyordum tam o sirada bir yer aradi ve gorusmeye cagırdı, internetten arastirdim baktım kurumsal bir firma... Yasadigim heyecani, mutlulugu anlatamam... Neyse gorusmeye gittim her sey cok guzel gecti ve cok fazla kanım ısındı... Her sey istedigimin fazlasıydı bile...
Evrakları tamamladım, bugun ise baslayacaktım ama dun aksam beni aldı bir usume, kusma, halsizlik... Hicbir sey yiyemedim gece erkenden yattım...
Sabah kalktım iyi gibiydim kahvaltı yaptım beni almaları icin arayacaktım migdem yanmaya baslayınca korktum yolda kusarım ne bileyim bir sey olur diye... Aradım hasta oldugumu söyledim defalarca özür dileyerek... Anlayışla karşıladılar... Ama ben kendime cok sinir oldum kolay kolay hasta olmayan ben tam ise baslayacagm zaman hasta oldum :'( uyudum ögleye kadar suan iyiyim. Arkadasim da sagolsun , seni arayip gelme deseler haklilar ilk gun gebersen de gitmen lazım diye bi cumle kurdu... Ben de kafamda kura, kura kafayı yicem :'(

Yarın gidip gidemeyecegim konusunda arayip haber vericem bu aksam... Yarın surunsem de gidicem ama...
Ben hata mı yaptım ya icim icimi yiyor :/

Hastalik bu geliyorum demezki , saglikta herseyden önemli.

Her ne kadar is yeri suan hayal kirikligina ugrasada , yapacak birsey yok..

Yarin daha iyi olunca gidip , telafi edersin.

Bence şu an iyiysen mutlaka git ilk zamanlar önemlidir ve ilk izlenim kolay kolay değişmez
Ben de ilk işe başladığım hafta grip olmuştum 1 gün hastahanede serum yedim 3 gün iş çıkışı serumla gittim geldim.
Hala da kolay kolay hastayım demem yanında basit ilaçları bulundurursan bir iki saati kurtarırsın canım bence şu an iyiysen git görüş bir iki saat bile kalsan yerini görürsün tanışmış olursun

Heyecandan olabilir mi acaba?
Ben her sınav sabahı anlattığın şeyleri yaşıyorum..
Sabah kalkar kalkmaz afedersin oğürüyorum soğuk ter basıyor hemen stresten..

Umarım anlayışla karşılarlar.. Geçmiş olsun.

Onlar anlayisla karsilastiktan sonra arkadasina noluyor anlamadim. Kendini iyi hissettiginde gider durumu telafi edersin. Vardir bunda da bi hayr. sıkma canini.:KK23:

Menesa Menesa haklısın da cok kızıyor insan kendine, hicbir seyim yoktu... Kabus görüyorum diyorum hatta... :'( insallah yarın telafi ederim. Ctesi pazar da tatil... Cok acayip hissediyorum kendimi.

E Esila09 şuan gitmemek icin zor tutuyorum kendimi ama biraz uzak :/ direk araba yok is yerine... Simdi arasam ben iyiyim geleyim mi diye dalga gecermis gibi olmaz mı? Calisacagim ortami gordum ve ortamdakilerle tanistim gorusmeye gittigimde.

ayran ayran tesekkur ederim insallah :/

Bence anlayışla karşıladılarsa bir problem olacağını sanmam bende şuanki işime ilk başlayacağım annem düşün bende hasta değilim annem rahatsızdı çok bende aradım böyle böyle ben bir gün geç başlayabilir miyim dedim gayet anlayışla karşıladılar çok şükür 3 senedir çalışıyorum hiç eksisini görmedim bu olayın işte nasıl başladığı değil nasıl gittiği önemlidir :KK14:

Benimki cok buyuk bir dert değil kızlar ama moral olarak yerlerdeyim! O kadar buyuk bi sıkıntı varki Arkadaşımın da payı büyük sağolsun :KK43:
Aylardır iş arıyorum hicbir gunum bos gecmedi surekli is gorusmelerine gidiyordum ama o kadar bunalmistim ki dua ediyordum tam o sirada bir yer aradi ve gorusmeye cagırdı, internetten arastirdim baktım kurumsal bir firma... Yasadigim heyecani, mutlulugu anlatamam... Neyse gorusmeye gittim her sey cok guzel gecti ve cok fazla kanım ısındı... Her sey istedigimin fazlasıydı bile...
Evrakları tamamladım, bugun ise baslayacaktım ama dun aksam beni aldı bir usume, kusma, halsizlik... Hicbir sey yiyemedim gece erkenden yattım...
Sabah kalktım iyi gibiydim kahvaltı yaptım beni almaları icin arayacaktım migdem yanmaya baslayınca korktum yolda kusarım ne bileyim bir sey olur diye... Aradım hasta oldugumu söyledim defalarca özür dileyerek... Anlayışla karşıladılar... Ama ben kendime cok sinir oldum kolay kolay hasta olmayan ben tam ise baslayacagm zaman hasta oldum :'( uyudum ögleye kadar suan iyiyim. Arkadasim da sagolsun , seni arayip gelme deseler haklilar ilk gun gebersen de gitmen lazım diye bi cumle kurdu... Ben de kafamda kura, kura kafayı yicem :'(

Yarın gidip gidemeyecegim konusunda arayip haber vericem bu aksam... Yarın surunsem de gidicem ama...
Ben hata mı yaptım ya icim icimi yiyor :/

bi pis huyum var...
hastaysam eğer kimin ne dediği umrumda olmaz..
çeker kafayı yatarım..
canımdan kıymetli değilya..

Hastalik canin bu elden gelen ne varki ama bugun iyice dinlen kendine gel yarin git cunku belki yarin gitmezsen is yerinin dusunceleri degisebilir allah sifa versi sevgilerle :KK49:

ben aylardır iş arasam ve sonunda bulmuş olsam iş yerinde bayılıcakta olsam giderdim , ki başarı bu şekilde kazanılıyor, kpss sınavına girerken agır derece griptim , soruları çözerken kolum uyuşuyordu öyle ki halim yoktu, çok şükür yüksek puan aldım atandım, herkesin yapı meselesi tabi...

Heyecandan olabilir mi acaba?
Ben her sınav sabahı anlattığın şeyleri yaşıyorum..
Sabah kalkar kalkmaz afedersin oğürüyorum soğuk ter basıyor hemen stresten..

Umarım anlayışla karşılarlar.. Geçmiş olsun.

Stresten olmuş olmasın?

Stres degil de mutluluk vardı daha cok, normal kusma degil baya yangin vardi icimde daha once hic boyle olmamistim yedigim bir sey dokundu kesin :KK43: cok tesekkur ederim.

ben olsam gebersemde gıderdım..tıpkı yarın yapmayı dusundugun gıbı..

Erken kalktim ustumu giyindim sacimi falan yikadim kahvalti yaptim gidicektim migdemde yine yanma hissettim, icimden bir ses gitme bugun kendini dinle dedi orada bir de kendimle ugrastirmak istemedim acikcasi...
Hatta aradigimda teklif ettim ben geleyim ama kotulesirsem geri donme imkanim olabilir dedim, yok bugun dinlen iyi olursan aksam ararsin yarin gelirsin dedi. Kiziyorum kendime suanda ilk defa boyle bir sey yaaiyorum :'(

Onlar anlayisla karsilastiktan sonra arkadasina noluyor anlamadim. Kendini iyi hissettiginde gider durumu telafi edersin. Vardir bunda da bi hayr. sıkma canini.:KK23:

Arkadas iste...sert bir mizaci var. Ama cok canimi sıktı tesekkur ettim bu tavrından dolayi...
Cok tesekkur ederim :)

Suan iyiysen bencede git hem yanlis bi dusunceye kapilmazlar hakkinda

Yakın olsa gidicem hemen de beni bi noktadan sonra arabayla almak zorundalar bu da cok canimi sıkıyor:/ yurusem yarim saat surer herhalde. Suan yanlis dusunceye kapilmislardir mi diyorsun :'(

ben olsam surunerek de olsa giderdim, orda daha da fenalassam bile onlar da gormus olurlardi.
izlenimi boyle vermek isterdim acikcasi.

Tum gece bunu dusundum gidicektim de sabah bosuna insanlari oyalarim diye yapamadim. :KK43: tesekkur ederim.

Bence anlayışla karşıladılarsa bir problem olacağını sanmam bende şuanki işime ilk başlayacağım annem düşün bende hasta değilim annem rahatsızdı çok bende aradım böyle böyle ben bir gün geç başlayabilir miyim dedim gayet anlayışla karşıladılar çok şükür 3 senedir çalışıyorum hiç eksisini görmedim bu olayın işte nasıl başladığı değil nasıl gittiği önemlidir :KK14:

Cok tesekkur ederim bi nebze de olsa rahatladım, cok iyi telafi etmem lazim bu ilk izlenimimi :/

yarın iyi olursan gidersin yahu, arkadas da çok garip.

Dogrulari soyledi ama ben zaten berbat bi haldeydim kırıldım açıkçası :/
Cok tesekkur ederim.

bi pis huyum var...
hastaysam eğer kimin ne dediği umrumda olmaz..
çeker kafayı yatarım..
canımdan kıymetli değilya..

Ne güzel :/ ben de bunu yapabilsem cok fazla taktım kafaya :KK43: cok tesekkur ederim.

Hastalik canin bu elden gelen ne varki ama bugun iyice dinlen kendine gel yarin git cunku belki yarin gitmezsen is yerinin dusunceleri degisebilir allah sifa versi sevgilerle :KK49:
Aynen yarın ne yapıp edip gitmem lazım :'( bugun de kötüleşirsem direk hastahaneye gidicem. Allah ragzi olsun, tesekkur ederim :*

ben aylardır iş arasam ve sonunda bulmuş olsam iş yerinde bayılıcakta olsam giderdim , ki başarı bu şekilde kazanılıyor, kpss sınavına girerken agır derece griptim , soruları çözerken kolum uyuşuyordu öyle ki halim yoktu, çok şükür yüksek puan aldım atandım, herkesin yapı meselesi tabi...

Haklısınız, ben bunu göze alamadım pismanlığını yaşıyorum :KK43: orada bir ise yaramadıktan sonra bir de ilk is gunum neyin nasil oldugunu ogrenecekken halsizlikle yapamam daha kotu olur her sey diye dusundum:KK43: ne mutlu size. Allah yolunuzu açık etsin her daim. Tesekkur ederim.

Edersiniz neden etmeyesiniz hastalık bu şahsen gidip yollarda iş yerinde sürüneceğime yatarım bir şey kaybedilmez bence sağlıktan önemli hiç bir şey yok :)

:KK19: cokkk sagolun, benim icin hayatimin en onemli firsati bu is o yuzden baya kafaya taktim.

Arkadasinada gicik oldum yaa soylemeden edemeyecegim canim olan olmus sen ise baslamayamissin soylemesinin ne alemi var ya:eek:

Back
X