• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaka mı? -çokşaşkınsmilee-

cicibisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
2.882
3
116
38
İstanbul
Şaşkınım,sinirliyim,kırgınım,üzgünüm..

5 senedir güç bela görümcemin evinde oturdum,iyi kötü geçti zaman..Epeydir taşınmak istiyodum ve sonunda bu sene oluyo..Bebeğim 6 aylık..Keyfim yerinde,sakin sakin evimi toparlıyodum..Taa ki;telefon çalana kadar..Arayan eşimin teyzesi..Evim sarıyerde,beylikdüzüne taşınıyorum,teyze hanımda taa pendikde..Taşındığımı duymuş henüz arayabilmiş..
Teyze : napıyosn
Ben : Hiçç yiğiti uyuttum ufak ufak toplanıyorum
Teyze: hee götürün uzaklara,hiç sevemeyelim,(gayet asabi.)
Ben :aa teyze nie öle diyosun getiririz gelirsiniz..
Teyze: zaten çocuk oldu g.tünüz kalktı !
Ben : hönkk..
10 saniye sustum kaldım resmen..
Ne demek o teyze,dememle beraber bi tartışma başlar..Şaka yapmış! ama şaka yapdğını söylerken bile gayet sert,Allah belamı versin nerden aradım,bi dha sana bişey demem..(kırıldım teyze lafına kızdım diyince -Kızarsan Kız-cevabını almamda cabası oldu)
Ki bu kadınla 5 senedir bi sorunum olmadı hiç.şaka kaldırma konusunda teklaf etmeye hakkı yok..her zmn şakayı şaka gibi algılar kaldırırım.güler geçerim..
Ama nolur söyleyin..Ben bunu şaka olarakmı almalıydım..Yani size söyleseler tepki vermezmiydiniz.kafamçokkarıştı Eşime anlattım durumu,onunla konuştuğunda ne dese beğenirsiniz ?? :1ninca:
Ben öle bişe demedim :1shok: g.tünüzü kaldırdınız nere gidionuz :1shok: demişşşş:1shok::1shok: (belirttiğim gibi duydukdan sonra bekledim ne dio bu diye):1ninca:
Velhasıl,durum böyle..Kulağamla duyduğum bişeyi inkar etti..bide ben suçlu yapmaya çalışıyo..nabim ben şimdi..:1ninca: CADIARZU

Yapacak birşey yok...

Boşver gülüm ne düşünürse düşünsün,ister öyle desin ister böyle.

Siz biran evvel kendi düzeninizi kurmaya mutlu olmaya bakın,bırakın milletin söylemlerini.

Zaten inadına daha çok asılıcam işime gücüme,evime..
Sanki burda otururken her hafta bana geliyomuş gibi..
6 aydır 2 sefer anca geldi..Keyif kaçırmakdan başka neye yarıyolar? Hiç bişey..
Benim keseme neresi uygunsa oraya gidiyorum..ıster gelsin ister gelmesin..:delphin:

Zaten inadına daha çok asılıcam işime gücüme,evime..
Sanki burda otururken her hafta bana geliyomuş gibi..
6 aydır 2 sefer anca geldi..Keyif kaçırmakdan başka neye yarıyolar? Hiç bişey..
Benim keseme neresi uygunsa oraya gidiyorum..İster gelsin ister gelmesin..:delphin:

İsteği senin keyfini kaçırmak olmalı ki taşınma arifesinde bunları söylemiş.

Tek yapman gereken umursamaman tatlım.

Bir kulağından girsin ötekinden çıksın.

Canı istiyorsa gelir görür çocuğu,yol mol bahane .

teyze evli değilse hemen yollayın esra erol a veya zuhal topal a

evlerden ırak ne cadı bişeymiş öyle

ısteği senin keyfini kaçırmak olmalı ki taşınma arifesinde bunları söylemiş.

Tek yapman gereken umursamaman tatlım.

Bir kulağından girsin ötekinden çıksın.

Canı istiyorsa gelir görür çocuğu,yol mol bahane .
Dimi amaa..
Bende öle söledim,yeterki gelmek iste yolumu dert ediyosun..
GErçekten tat kaçırmak dediğin gibi..Aynen öyle yapıyorum şimdi..Bi güzel yatıp dinleniyorum..Yarın toparlanmaya kaldığm yerden devam ediyorum.Bu konuyuda yanyana gelene kadar unutuyorum aklinialirimsmile

Kaç yaşında kadın söylediği sözcüğe bak.Dilinin kemiği yok sanırım.
Bu arada güzelim Sarıyerimizden taaaa Beylikdüzüne gidiyorsun hee...boshayallersmile

en kötüsü de yalan söyleyip inkar etmesi :delphin: hadi diyelim o BerBat cümle ağzından çıktı Bari arkasında dur oğlum şaka yapmak istedim de :delphin: Ben en çok kıvırmaya çalişmasına inkar etmesine takıldım hiç yakıştıramadım kocaman kadına.. madem eşine Ben öyle demedim diyor o zaman neden telefonda "şaka yaptım" diyerek düzeltmeye çalişmıştı :delphin: madem demedin teyzecim neden şaka yaptiğini iddaa ettin demezler mi adama ?

Yok yere keyfini kacirmaya calisan densiz insanlardan birisi iste..uzak kal,samimi olma derim.

hıc prım verme
bu olay hıc yasanmamıs gıbı davran ama hıcde mesafeyı yakınlastırma
uzaklastıgın ıcın sukret ve mumkunse bayramdannnn bayrama gorus

sınır olurum uzerıne vazıfe olmayan ıslere burnunu sokan ınsanlara
ben bu konusmanın gerısıne bakardım
kım doldurdu kı bunu dıye
demek kı ya gorumcenız ya da kayınvalıdenızle once dedıkodunuz yapılmıs
sonra cok bılmıs teyze kendını gorevlı addedıp sıze laf sokusturmus
allah bılır sızden sonra arayıp su lafları saydım dıye haberde vermıstır o kısılere

bu tur seyler bende her gun var, dun yine oldu bugunda tekrar olacak eminim alistim cunku. bunun adina laf sokmak denir canim. ben kafaya takiyorum hemde cok takiyorum ve kafaya takmaktan aynen boyle oldumsempatiksalakcinnisende benim gibi olmak istemiyosan kafaya takmicaksin. geriye tek bir care kaliyo oda boyle insanlardan uzak durucaksin fazla icli disli olmicaksin. ben boyle yapiyorum ama beni yinede buluyorlar:sinifsinif:.

Son düzenleme:
bu insanlar böyle işte yağ gibi üste çıkmak için yapmadık söylemedik derler. boşver güzelim ne takıyorsun kafana demekki mesafeli olman gerekiyormuş bunu anlamış oldun. her şerde bir hayır vardır mesafeli olmanın en doğru olduğunu mevlam göstermiş. benimde kaynanamla görümcemin söylediğini eşime söyledim inanmamıştı söylemezler demişti. onlara sormuş yok söylemedik demişler. sonra kendi ağızlarıyla yakalandılar eşime bende dönüp bak hani söylemezlerdi gördünmü yalanalrı nasıl ortaya çıktı demiştim. boşver mevlam ehrkesin kalbine göre versin de geç. fazlada yüz göz olma.

terbiyesizlik etmiş basbayağı.
neyse şimdi iyice uzaklaşıyorsunuz, hiç görüşemezsiniz daha iyi işte.
boşver sen..

canım bu teyze hanım eğer bebeğini çok sık ziyarete geliyosa, alışmışsa bu duruma üzülüp saçmalamıştır belki
yani şuda bi gerçekki en azından benim için gerçek yeni doğmuş bebeklerin dayanılmaz bi cazibesi var
sanırım bu kadar şaşırdığına göre ilk defa böyle bişey oluyo teyzeden, bence üzerinde durma ama tekrarlarsa bu tip bişey o zaman tavrını koyarsın
:hulya:

Ben napardım onu diyeceğim.Okurken bile sinirlendimki !!
Bir kere bu kadın dış kapının mandalı, ne sanıyo kendini.
Amcalar uzaklaşmaya izin vermes anlarım çünkü erkekler birbirine destektir.
Ama kimsenin bu şekilde şaka yapmaya hakkı yoktur.
Ki bu şaka değil bilerek yapılmış.
Bundan sonrada derdim ki BİTTİ görüşmüyorum teyzenle.
Kimki o şekilde konuşma hakkı görüyor kendinde.
Beni görmek isteyen evime gelir.Çocuğumuda ona götüreceğini sanmasın.
Önce yaptığını telafi etsin sonrta konuşsun.
Ama telafi etse dahi araya perde çekerdim, bu insanlar huzur bozmak için uğraşıyolar.
zaten az akıllı olsa der ki ben kimim ?
Ana değilim baba değilim kimim ben?
Anne baba bile bu konuda saygı duymak zorunda o da ayrı.
Bence eşinizede yumuşak davranmsyın bu konuda.
Ben bunu anladım aptal değilim herkes hatasını bilsin derdim.

boşverrrr güzel güzel toparla eşyalarını....zaten uzaklaşıyosunuz..teyzenizin bu yaptığı densizlikte size bahane olsun bidahada sık sık gelmezsiniz olur biter..bak keyfine canım..yeni evinde huzurlu ve mutlu olmanı dilerim

yapıcak birşey yok bu saatten sonra. . . Sadece mesafe koy araya yeter.Bundan snra şaka yapacak ortam bile olmasın aranızda :delphin:

Back
X