• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaka mı? -çokşaşkınsmilee-

Kaç yaşında kadın söylediği sözcüğe bak.Dilinin kemiği yok sanırım.
Bu arada güzelim Sarıyerimizden taaaa Beylikdüzüne gidiyorsun hee...boshayallersmile

Kesinlikle..
Evet canım malesef,Sarıyerden taa beylikdüzüne gidiyorum..Bazı konularda buraları çok arıcam ama..Bi çok yönden de orası daha iyi olucak inş.:Saruboceq:

Aman....boşver salla yolla

kaydirigubbakcemile5

en kötüsü de yalan söyleyip inkar etmesi hadi diyelim o BerBat cümle ağzından çıktı Bari arkasında dur oğlum şaka yapmak istedim de Ben en çok kıvırmaya çalişmasına inkar etmesine takıldım hiç yakıştıramadım kocaman kadına.. madem eşine Ben öyle demedim diyor o zaman neden telefonda "şaka yaptım" diyerek düzeltmeye çalişmıştı madem demedin teyzecim neden şaka yaptiğini iddaa ettin demezler mi adama ?

Benim de akşam tam sinirim geçmişken yeniden kızdğım şey bu oldu..Niye inkar edipde beni yalancı çıkarmaya çalışıyosun? Eşim gece geldiğinde bende aynı şeyi söledim,madem demedin nie şaka yapdım ben diyosun? nie "NE VARMIŞ O LAFTA BENİM SANA NAZIM GEÇİYO DİE SÖLEDİM" diyosun ? Bari arkasında dur..

Canım sen aha o kadınla muhattap mı oluyosun.
Bende bu falsolardan çok yaptım
Hep şaka dedi kapattılar, baktım şakalar can yakıyo bende yakarım canını dedim.
Valla karşıma alıp muhattap bile olmam.Ha oluyosamda 2. kez bu şakayı yapayacağını söyler
Artık mesafe koyma zamanını geçirdiğimi belirtirdim.
Çocuğumuda çok istiyosalar yer mekan önemli değil gelip sevsinler
Büyüklerin gözetiminde yaşayacak yaşı geçirdim derdim.

NAZmış, ne nazı yaaa.
Oh ya laf sokmanın adı naz olmuş.
Çok kızmamın sebebi benim eşimin teyzeside önce can acıtır
sonra nazımdı der, valla dedim ben anlayamıyorum sizi.
Şimdi sustular artık...

Pendikte oturan biri için sizin Sarıyer den Beylikdüzü ne taşınmanız niye bu kadar sorun oldu anlamadım. Zaten o karşı yakada siz bu yakada. O hanım eşinizin ailesinden etkilenip bu lafları söylemiş olabilir mi acaba

eşimin bir teyzeside böyle saçma sapan şakalar yapar laf sokmalar lakap takmalar herkese aynı.çok sinir bir kadın.:kızgın:
3 yıl onunla aynı sokakta oturdum evlerimiz karşı karşıyaydı.eşim olmadan bir kere bile evine gitmedim.seninde yapacağın bu canım mesafe mesafe mesafe:umursamaz:
hiç çekemem böylelerini kadında bu yüzden beni pek sevmez eminim hiç tınlamadım ya kadınıkaydirigubbakcemile3sen de uzak dur tınlamasırnaşık şey

Madem 5 senedir şakalarını mazur gördünüz zemini siz hazırlamışsınız.
Kim olursa olsun benimle öyle ..tlü vs türünde konuşamaz.
Şakası da olsa gülmem ki kocamın teyzesi kim ki yani..?

Aman eşinin teyzesi, dış kapının dış mandalı..
Bi gün sen de, ona bi söz söyle,
yok öyle söylememiştim böyle söyledim,yanlış anladın..
hemde şakaydı de..şimdi de o hönk olsun..

Aman eşinin teyzesi, dış kapının dış mandalı..
Bi gün sen de, ona bi söz söyle,
yok öyle söylememiştim böyle söyledim,yanlış anladın..
hemde şakaydı de..şimdi de o hönk olsun..

Yok canım ya onuda herkese yapamazki.
Ben yaptım bir kere fena ders verdi kayınvalide.
Şaka yaptım dedim.Önce sustu.! ay sonra eşimin yanında söyledi hemde kavga ederk.
Siz yapınca sorun değilde bende mi soru dedim bende.
Pes yani insanlara ...

Boşver canım ya..:dilcikar:

Belli ki taşınmana bozulmuş,ona neyse? Bu insanlr da bir tuhaf..bilmiyorumkismile
Yeni evinde mutluluklar..a.s.
---Allah akıl versin, hiiiçç sinirlerimi bozamam:1closedeyes: ...de kendi kendine işine bak :))

Hep şu hareketi yap içinden:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Görüşmezsin olur biter. Eşin görüşsün istiyorsa. Her görüşmende acaba şimdi ne diycek diye onunla mı uğraşıcan boşversene.

Bir dahaki telefon veya yüz yüze görüşmende o kadar soğuk dur ki sorsun ne oldu diye.
Bana annem babam bu lafları etmedi asla başkasına boyun eğecek halim yok herkes haddini bilsin dersin.
O laf onu dize getirir.
a.s

en güzeli evet kalktı diycektiniz osinir olacaktı.şakaya şaka olarak karsılık verdim derdiniz.allahım millet niye gençleri mutlu evliliklerinde rahat bırakmaz

bana öyle dese direkt yapıştırırım cevabı..
bende çocuk yapıp sizi kaldırdım heralde paraşütle geziniyonuz die..
küserse küssün..kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok..
hele de akrabalık bagı olan bir kimsenin..
ufak bir tavsiyem,o hanımdan uzak durun.. daha fazla muhatap olmaya degmez bence.

Bu cadılıkla bekar kalınırmı sempatiksalakcinni
3 de çocuğu var..akannehir

allah kocasına sabır versin ...oğlu varsa yazık geline şimdiden....yapacak bişey yok güzelim teyze yapmış yapacğını zatenfazlada takma derim saygıyı bırakma alttata kalma...g..tnü..y..n

Son düzenleme:
çok ayıp etmiş :olmaz:
ama canını sıkmasına izin verme boşver gitsin
tepkini de belli et arayıp sorma bi süre kırıldığını anlasın

Back
X