tşk ederim..Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş..
benim senelerdir yaklaşık 15 senedir prolaktin sorunum var..bekarlıktan beri yani..bi göz dr una gitmiştim dr bana göz sinirlerin çökmüş daha detaylı bakılması lazım demişti..sonra dünya göz hastanesine gittim o zaman..orda dr tam yarım saat baktı çökme var ama doğuştan gibi görünüyor dedi..sonra bi devlet hastanesinde nörolojiye gitmiştim prolaktinim yükseliyor diye..dr benden mr istedi çekildim..mr ı kadın doğuma götürdüm dr bana senden bu mr ı kim istedi beynin yanlış yerinin mr ını istemiş dedi..yanlış mr çekmişler..mr sürekli çekilmiyor ya aylar sonra kadın doğumcum mr ı tekrar istedi hipofiz bezimde 5 milim tümör çıktı..benim görmemde sorun var sanırım göz dr una gittiğimde bile belli oluyor göz sinirlerimdeki çökme..hipofiz bezi göze bitişik çünkü..başım hamile kaldıktan sonra çokkkk ağrımaya başladı..önceden bu kadar ağrımazdı..hamilelikte prolaktin arttıkça tümörde büyürmüş herhalde tümörüm büyüyor..tabi yapılcak bişey yok şuan..nasip olur doğum yaparsam sonra mr a girerim tekrar..tümör 10 milimi geçmiş olursa ameliyat olmam gerekebilcek sanırım..öyle işte..![]()
ayy demek iki defa çekildin yazık yaaa...çok sagol cevapladıgın için canım..yok ben neden sordum,bende baş agrıları çok sık da..aynı şeylere sahip oldugumuz için acaba bende de olabilir mi dedim.tabi mr çekilmeden anlaşılmaz ama merak ettim baş agrısı yapıyomu diye...sol gözüm çok acıyo benim başım tuttugunda...neyse hayırlısı ..inşallah seninde prolaktin yükselmez de tumörde büyümez canım...