Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Size de iyi senelerMerhabalar iyi seneler ip ile germe ama sac diplerime kesi atıp orda tutturdu ipleri
Geçmiş olsun. Hangi doktor operasyonu yaptı sora bilirmiyim? Birde fiyat nekadardi?Kaşlarımı çatamıyorum kaldıramıyorum hapsuramıyorum gülemıyorum görüntü harika ama acısı cok fazla yaptıran kimse vamı??
İple mi germe yaptınız yoksa ameliyat ile mi gerdirdiniz?
Bende bugun oldum ağtı acı yok ama korku var tabikiGeçmiş olsun. Hangi doktor operasyonu yaptı sora bilirmiyim? Birde fiyat nekadardi?
Gecmıs olsun. Bıraz ayrıntı verırmısınız bende olmak ıstıyorum. Normal mı endoskopıkmı ıplemı hangı yontemle oldunuzz doktorunuz kımdı.Bende bugun oldum ağtı acı yok ama korku var tabiki
Merhaba yaptınızmıGecmıs olsun. Bıraz ayrıntı verırmısınız bende olmak ıstıyorum. Normal mı endoskopıkmı ıplemı hangı yontemle oldunuzz doktorunuz kımdı.
Merhaba oldunuzmu bende istyorumGecmıs olsun. Bıraz ayrıntı verırmısınız bende olmak ıstıyorum. Normal mı endoskopıkmı ıplemı hangı yontemle oldunuzz doktorunuz kımdı.
Canım nereye yaptirdiniz kav lira ödediniz rica etsem bilgi verirmisinizŞakak germe ve kaş kaldırma operasyonu yaptırdım bugun 6. Günüm kafa tasımda saçlarımı arkaya dogru cekılen bir his ve bu acı korkunc ötesi
Kaş ve şakak yaptıran arkadaşlar varmı?