Örgü Sakallı iple paspas denemesi yaptım

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
canım kelebekleri örerken ip değiştirip mi yaptın , yoksa beyazı örüp üzerine mi ekledin ,

çok güzel olmuş ellerine sağlık :)

guzel cnm gule gule kullan
bende yatak odama, banyoma,oturma odasının gırısıne yaptım cok guzel duruyorlar

annem klozet takımı ordu nazar boncugu ördü birde ugur böcegi odru ben de heves ettim yaptımm çok keyifli ve güzzel oluyo gerçekten çok tesekkurler

canım kelebekleri örerken ip değiştirip mi yaptın , yoksa beyazı örüp üzerine mi ekledin ,

çok güzel olmuş ellerine sağlık :)
cnm resimde pek belli olmuyo ama kelebekler kabartmalı içlerinde elyaf var üzerine parca parca örüluyo dikiliyo

Nasıl yaptın banada anlatırmısın bende yapmak istiyorum :) Lütfen yardımcı olursan sevinirim. Yeni üye oldum gezerken gördümde.

çok kolay istedigin sakallı ip rengini alıyorsun enine boyuna sen karar verr daha sonra üstüne kelebekleri konuduruyorsun kelebeklerin üst tarafları baslarken 6 baslayıp her gidiş dönüşte arttıracaksın canım yirmi olunca sayısı her gidiş dönüşte keseceksin karısıkmı anlattım nee

:) kuzum ben pek örgü bilmem biraz ayrıntılı anlatsannn olurmu anlatabilirsen seni sıkmak istemem ama çok hoşuma gitti bu ara merak saldım böyle şeylere :)

çok güzel olmuş emeginize sağlık
ama bi öneri yeni uygulayacak arkadaşlar için bende 2 takım yaptım önce şiş ile örerek üzeri papatyalı çok hoş oldu fakat zamanla iyice sündü hoş durmadı
daha sonra6 num. tıg ile sık igne olarak ördüm aynı halı gibi oldu okadar güzel olduki 5 yıl oldu hala bugün örülmüş gibi

:) kuzum ben pek örgü bilmem biraz ayrıntılı anlatsannn olurmu anlatabilirsen seni sıkmak istemem ama çok hoşuma gitti bu ara merak saldım böyle şeylere :)
canım şimdi şöyle başliimm beyaz sakallı ipimi aldım eve geldim milin numarasını hatırlamıyorum ama benm elim biraz sık o yüzden daha iyi düşüyo sende sık işle bence 60 tek başladım haroşe örülüyo sürekli ben ipim bitinceye kadar ördüm sonrada kestim

gelelim kelebeklere şimdi kelebekleri dört parça olarak örüyorsun iki üste iki alta üsttekiler daha büyük oluyo alttakiler daha küçük

büyük bölümler için önce bes tane başlıyorsun her iki yöndende arttıra arttıra 17 tane yapıyorsun daha sonra 17 oldugunda üç bilemedn dört sıra işliyorsun sonra her iki yönden her gidiş dönüşte kesiyorsun

küçük bölümler için ise yine bes yane başlıyosun yine sagdan soldan arttırıyorsun 13 tane olana kadar 13 olunca iki üç sıra işliyorsun sonrada her gidiş dönüşte kesiyorsun

daha sonra büyükleri üste dikiyorsun biraz açık kalıyo ordanda elyaf koyuyorsun içine küçükleride alta aynı sekilde

sonra tıg ile kelebegin omurgasını yapıyosun inşallah anlatabilmişimdir

aynen katılıyorum canımm dogru söylüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…