Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehehh bende beşiktaşlıyım hiç aklıma gelmedi vallaa iyi fikir .istersen sana öreyim siyah beyaazz bunları yapıp satıyorumm :hulya:çoookkk güzeller ya elinize sağlıkk çok beğendim :) mesela ben beşiktaslıyım siyah beyaz bişy olsa süper durur yaaa:)
beğendiğine sevindim canım opuyorumnanaktansüpermiş:):hulya:
güzel olmuşlar ellerinize sağlık.
beğendiğine sevindim canımm yapılışını anlatıyorummcnmmmm benimm çokkk güzellerr ama maviyee bayıldımm hmnnnn nasıl yapıldıgınıı yazarmısınn bacımm bendee yapacammmmmmmmmm
bir karar ver artık benziyonmu benzemiyonmuu (dün senin gibi becerikli değildim diyordun ) sengözlerimebaksanabmaşalahh gardaşıma beaa aynı bennnn
walla süperr oolmuşlarrr
bir karar ver artık benziyonmu benzemiyonmuu (dün senin gibi becerikli değildim diyordun ) sengözlerimebaksanab
teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim
bir karar ver artık benziyonmu benzemiyonmuu (dün senin gibi becerikli değildim diyordun ) sengözlerimebaksanab
teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim
tamam o zamannn yapta görelim seniiibenziyonn bebemm aynı benn gıııııı aaa ne kadann ayıpppp
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)Kedersiz, bynkutluay+
3. şahıs kim acabaa akannehir