sakarlıgım yuzunden bır gun kendıme buyuk zarar vermekten korkuyorum:((

27yasemin

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
3.259
162
373
merhaba arkadaslar...
evlendıgım gunden berı bana bır haller oldu cok dıkkatsız ve sakarlastım,evım bıraz kucuk ve esyaları evı dusunerek almadım salaklık ettım ve evım ıyıce daraldı :5:gun ıcınde sureklı bır yerlerımı carpıyorum:43:ınanım bu durum cok canımı sıkamaya basladı,dun aksam ayagımı fecı sekılde yasam unıtesının kolundakı demıre carptım:50:arkamdan esım gelıyodu acele ettım ve gormemısım evde dar olunca:25:offffffff ayagım morarmıs bugun cok acıyo habıre bır yerlerımı carpıyorum bugunde 2kere kafamı bı yerlere carptım :36:bacaklarım genelde hep mosmor ya aslında ben bole bırı degıldım ama neden boyle oldum anlamıyorum:26:gecen dolmusa bınerken el kaldırmamla onumden gecen delıkanlıya yumruk atmam bı oldu:9:dolmusa bındım cocuk dumur olmus sekılde arkamdan bakıyo:53:ama ısteyerek olmadı napayım ya:30:varmı benım gıbı sakar arkadaslarım merak edıyorum kendımı yaralı ceylan gıbı hıssedıyorum bugun:1:kafam acıyo ayagım acıyo:ssz:calısmıyorum evdeyım ve evın ıslerı hııııııııc bıtmıyo ve dıyorum kı acaba yorgunluktan mu dıkatsızlesıyorum:44:?dıyorum kı acaba evlenmeden evvel bırının ahını aldımda ondan mı boyle oldum:6:ınsan sureklı bır yerlerını carpar mı yahu??

Eğer bir yerlerinizi eşyalara çarpmaktan kastınızsa sakarlığınız; evinizde çok eşya olmasıdır sorun evet...:34::34:

arkadaslar ben anlam veremıyorum bunun bır sebebı olabılırmı cok merak edıyorum ne bıleyım nazar mazar mı degıyo:26:neden bole oldum yoksa tek sebep evımın kucuk olması mı:44:

Eğer bir yerlerinizi eşyalara çarpmaktan kastınızsa sakarlığınız; evinizde çok eşya olmasıdır sorun evet...:34::34:

evet evımde cok esya var ve evın yapısına uygun degıl ev dar esyalar dahada daraltmıs ama,ısın tuafı dar olmayan yerlerde bıle muhakkak bıryerlerımı bıryere carpıyorum onnegın mutfak dolabına mutfagımda dar ama o an gecerken carpsam tamam darlıktan dıcem ama durduk yere gum dolaba carpıyorum:31:

evet evımde cok esya var ve evın yapısına uygun degıl ev dar esyalar dahada daraltmıs ama,ısın tuafı dar olmayan yerlerde bıle muhakkak bıryerlerımı bıryere carpıyorum onnegın mutfak dolabına mutfagımda dar ama o an gecerken carpsam tamam darlıktan dıcem ama durduk yere gum dolaba carpıyorum:31:

Bu sakarlık mı bilemiyorum...Hızlı hareket ediyorsunuzdur,alışmamış olabilirsiniz yeni evinize... Benim aklıma sakarlık denilen kırıp dökmek geliyor nedense :31::31:

YASEMİN sana ulaşmaya calışıyorum can bey konusunda..fotolarını göremiyorum yardım et bana:( seni burda buldugum için yazdım:S

Bulduğun ortama yeterince odaklamadığından dolayıdır....Bir süre dikkat etmeye çalış. sonra sürekli dikkat eder hale gelirsin zaten...

Bu sakarlık mı bilemiyorum...Hızlı hareket ediyorsunuzdur,alışmamış olabilirsiniz yeni evinize... Benim aklıma sakarlık denilen kırıp dökmek geliyor nedense :31::31:

evet cok hızlı hareket edıyorum tez canlıyım,aslında evıme alıstım 3 sene oldu carpma kadar olmasada kırıp doktugumde oluyo:17::17::17:gecen gece su ıcmeye kaktım su bardagımı kırdım:1:

anlattığınız kadarıyla dikkatsizliğinizin sonucu gibi görünüyor sakarlığınız
ama başdönmesi probleminizde oluyorsa arada bir doktora görünmenizi tavsiye ederim

değinmeden geçemiycem
birine sakarlaşsın diye ah edenide hiç görmedim :1::1::1:

minübüse binerken çarpmana çok güldüm yaa.ben de bazı sakarlıklarım oluyor .insanlık hali. eşyalarını mümkün olduğu kadar kullanılan önceliğine göre ayak altında bulundur nadiren işine yarayanları kaldır biraz rahatlarsın.odama duvar rafı yaptırdım babama ıvır zıvır ne varsa dizdim üstüne hem kolay temizleniyo hemde derli toplu oluyo.morlukların için de geçmişler olsun*****

bi de hoşuna gitmeyen eşyalarını sat gitsin
bi tarafını vurup morartmaktan daha iyidir :1:

anlattığınız kadarıyla dikkatsizliğinizin sonucu gibi görünüyor sakarlığınız
ama başdönmesi probleminizde oluyorsa arada bir doktora görünmenizi tavsiye ederim

değinmeden geçemiycem
birine sakarlaşsın diye ah edenide hiç görmedim :1::1::1:

evet bas donme sorunum var bunu nerden anladınız?Arada sırada oluyor. canım ah etmedım:1:neden edeyım sadece benım gıbı ınsanların cıkacagını dusunerek actım konuyu
bende boyleyım, soleyım felan dıyen arkadasım cıkar sanmıstım:6:sundan oluyodur, bundan oluyodur yada benım durumum sundan dolayı kaynaklanıyor dıcek arkadasların olacagını dusunmustum.

Son düzenleme:
Bende hep esimin yanında sakarlığım tutar o yüzden bana hep sakar der:1: ama cok şükür kendime değil etrafa zararım oluyo:1:

Back
X