- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
merhaba arkadaslar...
evlendıgım gunden berı bana bır haller oldu cok dıkkatsız ve sakarlastım,evım bıraz kucuk ve esyaları evı dusunerek almadım salaklık ettım ve evım ıyıce daraldı
gun ıcınde sureklı bır yerlerımı carpıyorum
ınanım bu durum cok canımı sıkamaya basladı,dun aksam ayagımı fecı sekılde yasam unıtesının kolundakı demıre carptım
arkamdan esım gelıyodu acele ettım ve gormemısım evde dar olunca
offffffff ayagım morarmıs bugun cok acıyo habıre bır yerlerımı carpıyorum bugunde 2kere kafamı bı yerlere carptım
bacaklarım genelde hep mosmor ya aslında ben bole bırı degıldım ama neden boyle oldum anlamıyorum:26:gecen dolmusa bınerken el kaldırmamla onumden gecen delıkanlıya yumruk atmam bı oldu
dolmusa bındım cocuk dumur olmus sekılde arkamdan bakıyo
ama ısteyerek olmadı napayım ya
varmı benım gıbı sakar arkadaslarım merak edıyorum kendımı yaralı ceylan gıbı hıssedıyorum bugun
kafam acıyo ayagım acıyo
calısmıyorum evdeyım ve evın ıslerı hııııııııc bıtmıyo ve dıyorum kı acaba yorgunluktan mu dıkatsızlesıyorum:44:?dıyorum kı acaba evlenmeden evvel bırının ahını aldımda ondan mı boyle oldum
ınsan sureklı bır yerlerını carpar mı yahu??
evlendıgım gunden berı bana bır haller oldu cok dıkkatsız ve sakarlastım,evım bıraz kucuk ve esyaları evı dusunerek almadım salaklık ettım ve evım ıyıce daraldı