sakarlıgım yuzunden bır gun kendıme buyuk zarar vermekten korkuyorum:((

ay bızımde banyo dolabının aynasının kucuk yerı bıgun gum dıye dustu paramparca oldu:53:
orta boy aynalar vardır ya hanı? yıllardır aldıgım butun aynaların uzerıne oturur kırarım:9:kımbılır kactane ayna almısımdır:44:bız3yıl oldu evlenelı,ve evın buyuk bı kısmı bız evlenmeden evvel benım zevkıme gore yenılendı mutfakta buna dahil,bugun mutfakta yemek yapıyorum gum dıye bır ses mutfak dolabının bır parcası yere cakıldı:53:onunde olsam ustume duscek ALLAH korudu:5:lanetlımıyım neyım tobe yarabbım:9:

Tövbe tövbe yaaa:1:

Canim ama cok komik ya:52:

sende gülüyormusun saskinliktan?

ben mesela gülüyorum tabi biraza sinirle karisik

birde ben isim yüzündende baya sorun yasiyorum burada :(

off ya nedir bu,esimde gecen diyor bu ne ya ev üzerimize yikilacak:1:

dedim yok sanki kötü bisey var üzerimzde ay Allah korusun:nazar::nazar::nazar:

bızım bır tanıdıgımız bır ablam var cok sevdıgım 50 lı yaslarında o bıle onun yasındakı adamların teyze demesınden nefret edıyo:9:bugun konusuyoruz dıyokı benım yasımdakı adam bana teyze dedı yazık kadın komplekse gırmıs ama nasıl uzulmus kıyamam :16:dıyokı yasemın 1degıl 2degıl teyze teyze ustuste gelınce adamın bırısını azarladım offffffff ne yeter ya benım yasımdasın adam bana teyze deme yeter yahu demıs:9::9::9::9:ben cok mu yaslı gozukuyorum kapalıyım falan demeye basladı kadıncagız:60::60::60:hatıce ablacım banada oyle dıyolar onlar agız alıskanlıgından saygıdan oyle konusuyorlar ısmımızı bılmedıklerınden felan dıyınce yumusadı kadıncagız:9:

Tüm kadınların ortak derdi bu
canım biliyormusun bunları duyunca sırf bana değilmiş , yaşlı görünmüyorum diyorum rahatlıyorum :9::9::9::9: geçenlerde annemlede bu konuyu konuştum annem 53 yaşına yeni girdi onada 70 lik dedeler anne diyormuş :27::60: demekki bu durum yaşlı amcaların kendini genç hissetmek için belli bir yaşdan sonra uyguladıkları genetilk bi değişim :52::52::52:

bende senın gıbıyım daha 2 aylık evlı olmama rağmen baya bi eşya kırdım:43: ama ben hep boyleydım sakar geldım sakar gıdıcem anacım:1:

kızlar soktayım suan hamılek testı yaptım 2cızgı cıktı:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

aaaayyy tutmayın beni tutmayın beni, çığlık atıcaammmm :52: :66: :66: :6:

AAAAAAAAAAAAAAAAA :66: :64: :66: :64:

LİLİLİLİLİLİLLLİİİİİİLİLİLİ :64: :64: :64: :64: :64:
AHEY AHEY AHEEEYYY :52: :52: :64: :64: :64:

teyze oluyorum teyzeee

ben sana demiştim hamilesin diyee

o yerleşme kanamasıydı yerleşmee :52: :52: :52: :52:

hadı hayırlısı:nazar:

hayırlı olsun anne oluyorsun demek :nazar:

ne güzel işte eğer beklediğin bir hamilelikse herşey süper geçer hayırlı evlat olsun inşallah :)
başlıkta kimsee var mıııııııı:)))

aaaayyy tutmayın beni tutmayın beni, çığlık atıcaammmm :52: :66: :66: :6:

AAAAAAAAAAAAAAAAA :66: :64: :66: :64:

LİLİLİLİLİLİLLLİİİİİİLİLİLİ :64: :64: :64: :64: :64:
AHEY AHEY AHEEEYYY :52: :52: :64: :64: :64:

teyze oluyorum teyzeee

ben sana demiştim hamilesin diyee

o yerleşme kanamasıydı yerleşmee :52: :52: :52: :52:
kızlar ben hala soktayım kendıme gelemıyorum sabahtan berı:53::53::53::53::53:bende pko vardı evlendıgımızden berı hıc korunmadım ve doktorum hamıle kalamayabılırsın tedavı olmadan demıstı.bu ay adetım gecıktı ama pkolu oldugumdandır dıye dusunuyodum bır yandanda karnımda ufak kasılmalar olunca kendımı hamıle gıbı hıssetmeye baslamıstım,
ama ben sık sık adetım gecıktıgınde hamılemıyım acaba dıye hamılelık ıcgudulerıne bürünürdüm:44:ınanın sabahtan berı kekelıyorum karısık yazarsam kusuruma bakmayın olurmu:43:
bıkac gundur karnıma gıren hafıf kasılmalar hamıleyım galıba dedırtırıyodu.esım sabah gelırken test almıs yaptım testı uykudan yenı uyanmıstım elımı yuzumu yıkıyodum esım dayanamaıs benden once bakma beraber bakalım dıye ıcerı daldı:1:sonra ana 2cızgı cıkmıs dedı ve ben o 2cızgıyı gorunce elım ayagım tıtredı zangur zungur:5:ayaklarım yere nasıl bastı bılmıyorum,tansıyonum dustu sanırım,saglık ocagına gıttık emın olalım dıye,pazartesı sabah9da gelın dedı sonucta salı cıkarmıs,doktora sordum pekı bu testler nekadar dogrudur dıye 100/99 dedı ebe en son adetımı sordu eylul 11 dıyınce buyuk ıhtımal 6haftalık dedı:26:ben sımdı hamılemıyım yanı:44:10hafta olmadan ulrasonada sokmuyolarmıs emın olamıyorum hala bu arada kızlar o guzel yorumlarınız ıcın hepınıze çooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederm:16:sagolun varolun.RABBIM isteyen herkezı evlat sahıbı yapsın ınsallah amın...

Son düzenleme:
kızlar ben hala soktayım kendıme gelemıyorum sabahtan berı:53::53::53::53::53:bende pko vardı evlendıgımızden berı hıc korunmadım ve doktorum hamıle kalamayabılırsın tedavı olmadan demıstı.bu ay adetım gecıktı ama pkolu oldugumdandır dıye dusunuyodum bır yandanda karnımda ufak kasılmalar olunca kendımı hamıle gıbı hıssetmeye baslamıstım,
ama ben sık sık adetım gecıktıgınde hamılemıyım acaba dıye hamılelık ıcgudulerıne bürünürdüm:44:ınanın sabahtan berı kekelıyorum karısık yazarsam kusuruma bakmayın olurmu:43:
bıkac gundur karnıma gıren hafıf kasılmalar hamıleyım galıba dedırtırıyodu.esım sabah gelırken test almıs yaptım testı uykudan yenı uyanmıstım elımı yuzumu yıkıyodum esım dayanamaıs benden once bakma beraber bakalım dıye ıcerı daldı:1:sonra ana 2cızgı cıkmıs dedı ve ben o 2cızgıyı gorunce elım ayagım tıtredı zangur zungur:5:ayaklarım yere nasıl bastı bılmıyorum,tansıyonum dustu sanırım,saglık ocagına gıttık emın olalım dıye,pazartesı sabah9da gelın dedı sonucta salı cıkarmıs,doktora sordum pekı bu testler nekadar dogrudur dıye 100/99 dedı ebe en son adetımı sordu eylul 11 dıyınce buyuk ıhtımal 6haftalık dedı:26:ben sımdı hamılemıyım yanı:44:10hafta olmadan ulrasonada sokmuyolarmıs emın olamıyorum hala bu arada kızlar o guzel yorumlarınız ıcın hepınıze çooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederm:16:sagolun varolun.RABBIM isteyen herkezı evlat sahıbı yapsın ınsallah amın...

canım ne güzel işte bende benim gibi istenmeyen bir hamilelik yaşadığını sandım tekrar gözün aydın :DD

Back
X