• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

iyi geceler kızlar nerelerdesiniz bugün uğrayan olmamış 2 ci sayfaya düşmüşüz yoğunsunuz galiba bende yoğunum ama slm laşmadan geçemiyorum hatrınızısoram dedi herkese sevgiler

merhaba hanımlar ..ya ara ara sayfayı bulamadım ikinci sayfadayız gerçekten .bende yoğunum bu ara ..iş güç uğraşıyoruz ..bugün kurstaydım çok güzel ,,nasıl vakit geçiyo anlamıyorum,,..sizler napıyosunuz bakaılm ..görüşmek üzere herkese selam

selam sakaryamın güzel bacuları.....nasi keyifler yerinde mi?valla ben bildiğiniz gibiyim.yani yorgun..ayaklarım öyle ağırıyo ki hemen yatcamm.ama size bi selma vermeden geçmiyim dedimm.
beyazım nasıl gidiyo iş ? bi ses var hele...........

iyi geceler kızlar kısmetsiz uyu bakem yoruluyorsundur tabi ayakta allah kolaylık versin zor ama nabcen ya beyazdan ses yok kaç gündür kız çokmu çalışıyon heeyy rapor vremeden durmazdın hayırlı geceler herkese

GünaydınnŞeniz
Bugün biraz keyifsiz gibiyim.kafamçokkarıştı
İlerki saatlerde düzelir inşallah
:Saruboceq:

GünaydınnŞeniz
Bugün biraz keyifsiz gibiyim.kafamçokkarıştı
İlerki saatlerde düzelir inşallah
:Saruboceq:

bi yaş yaşlandın ya ondandır:p
.........
herkeze selam,hava güzeldi bugün az öncede gümüş ugradı ahh dedim bugün buluşma yapsaydık,beyazda işe girmiş,hayırlı olsun
herkeze sevgiler

merhaba sakaryanın güzel hanımları..bugün hava çok güzel geçekten ,,canoyla onu dedik ,,keşke bugün buluşma olsaydı negüzel olurdu...güzel havayı görünce insanın içi açılyor.hele birde kklı dostlarımı görünce dahada bi içim açıldı .beyazdanda çook selam getirdim. .. ..evdeki nette sorun varmış.. ondan dolayı giremiyormuş.arkadaşımız...herkesi çok öpüyorum..:1hug:

Son düzenleme:
sllm mıllet benım annem oralı ve bız hersene ordayızz cunku teyzemın yazlığı orda ananem de orda gıdıp gelıyoruz cok sewıyorumm annem darıcayırı ama bız genelde karasudayız bende burssadayım öptüm millet :):::::

sllm mıllet benım annem oralı ve bız hersene ordayızz cunku teyzemın yazlığı orda ananem de orda gıdıp gelıyoruz cok sewıyorumm annem darıcayırı ama bız genelde karasudayız bende burssadayım öptüm millet :):::::

selam şekerim hoş geldin sayfamıza yazın buluşmalarına katılda tanışalım

herkese iyi geceler boşvercim iyimisin kendine dikkat et havalar güzel gibiydi ama tabiki değişdi kar yağacak gibi dışarısı haydeçde tam yoruldu galibahiç ss falan yok çalı kuşuyla ikisinde yoğun her halde herkesi öptüm

Günaydınn
Bugünde içim sıkılıyooo offf yaşlandım
Çok üzgünüm çoook

kaydirigubbakcemile
Günaydınn
Bugünde içim sıkılıyooo offf yaşlandım
Çok üzgünüm çoook

kaydirigubbakcemile2 kız neler oluyo böyle birgün hasta birgün canın sıkılır okut kendini nazar oldun herhalde hergün oyolu çekmekde yorar insanı dikkat et kendine iyi geceler herkesede:nazar:

kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile2 kız neler oluyo böyle birgün hasta birgün canın sıkılır okut kendini nazar oldun herhalde hergün oyolu çekmekde yorar insanı dikkat et kendine iyi geceler herkesede:nazar:

Dün berbat birgündü..
Bugünde öylee
Birçok arkadaşımı işten çıkardılar.
Sıra belkide bana geliyor.
Sebepse kriz değil...

Dün berbat birgündü..
Bugünde öylee
Birçok arkadaşımı işten çıkardılar.
Sıra belkide bana geliyor.
Sebepse kriz değil...

allah korusun aman işsiz kalmayın allahım herkesin yardımcısı olsun üzme canını inşallah düzelir

ya bu kızlara neler oldu bugünlerde herkesede kriz vurdu galiba kimseler uğramıyor ben yine pc başına heyecanla geliyorum akideşlerim neler yapıyo diye ama kimselerde ses soluk yok :oklava:iyi geceler

slm kızlar..ben mecburen bu saatte yazıyorum..

boşwercim sıkma canını.. rabbim herkese yardım etsin:Saruboceq:

bizim topiğe ne olmuş böle..kimseler kalmamış... yeşilgözlümde olmasa yandık valla..neyse hayırlısı olsun iş güç sanırım kimsenin vakti yok sanırım..slm verenlerde biz geldik diyenlerde kayıp:1no2: neyse herkese allah rahatlık versin...

slm kızlar artık sitem yok kendi kendime yazarım bende bugün yeğenimin bebek mevlüdü vardı oraya gitdim güle güle büyütsün bebeğini mevlütleri kabulsun allahım herkese nasip etsin

slm kızlar artık sitem yok kendi kendime yazarım bende bugün yeğenimin bebek mevlüdü vardı oraya gitdim güle güle büyütsün bebeğini mevlütleri kabulsun allahım herkese nasip etsin

slm ..yiğenin güle güle analı babalı büyütsün bebişini canım...:Saruboceq:

slm ..yiğenin güle güle analı babalı büyütsün bebişini canım...:Saruboceq:
bende aynı dilekleri diliyorum ..yeşil gözlü arkadaşım..boşvercim..şimdiden canın sıkma daha ortada birşey yokken üzme kendini.. inşalh öyle bişey olmaz .alah herkesin yardımcısı olsun .bu arada bende limitli tarifeye geçtim iyimi oldu kötümü bilmem faturalar gelince aanlarız artık...haydeçim umarım işlerini kolaylamışsındır..ben yine arada giriyorum..arkadaşlar nerdesiniz ..
myhope..çalıkuşu..roşum..
.,beyaz toprak, sanırım neti onaramadı..canoda işleri yoğun sanırım.kısmetsizde öyle onu bilyorum...haydeç yeşilgözkü,,.herkesi öpüyorum..arkadaşlar..

iyi geceler arkadaşlar sizleri özledim yeşlgözlüden haberlerinizi alıyorum nete giremiyorum birazda yoğunum düğün telaşım var bayram haftası olack hepinizi beklerim düğüne

Back
X