E
EU1
Ziyaretçi
Boşverr cimm doğum günün kutLu oLsun tatLım nice seneLereee sağLıkLa huzurLa ve sevdikLerinLe Şeniz ha bide hayırLı sabahLarr :))
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşverr cimm doğum günün kutLu oLsun tatLım nice seneLereee sağLıkLa huzurLa ve sevdikLerinLe Şeniz ha bide hayırLı sabahLarr :))
GünaydınnŞeniz
Bugün biraz keyifsiz gibiyim.kafamçokkarıştı
İlerki saatlerde düzelir inşallah:Saruboceq:
sllm mıllet benım annem oralı ve bız hersene ordayızz cunku teyzemın yazlığı orda ananem de orda gıdıp gelıyoruz cok sewıyorumm annem darıcayırı ama bız genelde karasudayız bende burssadayım öptüm millet :):::::
Günaydınn
Bugünde içim sıkılıyooo offf yaşlandımÇok üzgünüm çoook
Günaydınn
Bugünde içim sıkılıyooo offf yaşlandımÇok üzgünüm çoook
kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile2 kız neler oluyo böyle birgün hasta birgün canın sıkılır okut kendini nazar oldun herhalde hergün oyolu çekmekde yorar insanı dikkat et kendine iyi geceler herkesede![]()
Dün berbat birgündü..
Bugünde öylee
Birçok arkadaşımı işten çıkardılar.
Sıra belkide bana geliyor.
Sebepse kriz değil...
slm kızlar artık sitem yok kendi kendime yazarım bende bugün yeğenimin bebek mevlüdü vardı oraya gitdim güle güle büyütsün bebeğini mevlütleri kabulsun allahım herkese nasip etsin
bende aynı dilekleri diliyorum ..yeşil gözlü arkadaşım..boşvercim..şimdiden canın sıkma daha ortada birşey yokken üzme kendini.. inşalh öyle bişey olmaz .alah herkesin yardımcısı olsun .bu arada bende limitli tarifeye geçtim iyimi oldu kötümü bilmem faturalar gelince aanlarız artık...haydeçim umarım işlerini kolaylamışsındır..ben yine arada giriyorum..arkadaşlar nerdesiniz ..slm ..yiğenin güle güle analı babalı büyütsün bebişini canım...:Saruboceq: