• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

haydeç ablam bu sana.
dogumgunuresimleri1bx1.jpg

kızlar bu arada hepinizin geömiş bayramını kutluyorum..kususra bakmayın amam ben bayramda da çalıştım.hemde gece mesaisindesenağlamavalla gündüzde uyudum pek bi tarafa bakmaya vaktim olmadı..
ama artık gündüzdeyim.daha rahatım.bu arada esmerim allah mutlu etsin.allah bi yastıkta kocatsın.beyazım yeni işin hayırlı olsun.my hopem bebişimize iyi bak canım benim.yeşil gözlü ablam cano,fair like sinyora,gümüş boncuğum, bütün dostalrım sizi çok özledim.hepinizi kocamaaaaaaannnn öpüyorum.ŞenizŞeniz

haydeç ablam bu sana.
dogumgunuresimleri1bx1.jpg

kızlar bu arada hepinizin geömiş bayramını kutluyorum..kususra bakmayın amam ben bayramda da çalıştım.hemde gece mesaisindesenağlamavalla gündüzde uyudum pek bi tarafa bakmaya vaktim olmadı..
ama artık gündüzdeyim.daha rahatım.bu arada esmerim allah mutlu etsin.allah bi yastıkta kocatsın.beyazım yeni işin hayırlı olsun.my hopem bebişimize iyi bak canım benim.yeşil gözlü ablam cano,fair like sinyora,gümüş boncuğum, bütün dostalrım sizi çok özledim.hepinizi kocamaaaaaaannnn öpüyorum.ŞenizŞeniz

sağol canım benim...çok teşekkür ederim.... seninle tanışmak kısmet olmadı ama ben senin buluşmalarda hep yanımızda olduğuna inanıyorum.....inşallah bu hafta beraber oluruz canım...gündüze geçmene sevindim.....Şeniz

Sakaryalı arkadaşlar size bişi sorucam ?
Adapazarında Adıbahçe isminde bi kafeterya tarzı bi yer varmış nasıl bi yerdir bilginiz var mı?

haydeç ablacım yeni yaşın hayırlı olsun ,rabbim daha nice sağlıkla dolu doğum günleri yaşamanı nasip etsin,inanamooruum eltim teşrif etmiş,bu arada beyazcımın yeni işi olduğunu bilmiyodum ben yaa hayırlı olsun arkadaşım,aramıza yeni katılan arkadaşlarımızda hoşgelmişler,elisaacım orada yapılan davetler gidenlerden duyduğum ve dışardan gördüğüm kadarıyla sade hoş biyer, gününüz güzel geçsin canlar, hepsinizi öptüm,sevgiler...

Son düzenleme:
iyi akşamlar hanımlar HAYDEÇ sevgili arkadaşım, yeni yaşın kutlu olsun .sağlık mutluluk dolu nice yıllara diyorum.......bende önümüzdeki hafta 24 ünde .38 yaşıma veda ediyorum .heryaşın ayrı bir güzelği olduğuna inanıyorum..hanımlar çalıkuşu yok mayhop yok ..nerdeler acep..herkese selam..

sağolun arkadaşlar...hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.... Şeniz1 yılı daha devirdim....senağlama

Selamlar arkadaşlar ben geldim...
döndüğümde topiğimizi ikinci sayfada bulmak istemezdim aslında herkes ihmal eder
olmuş buraları :jeyyar:olmadı en azından bir iki kelime selam edin olurmu arkadaşlar.
:delphin:

Selamlar arkadaşlar ben geldim...
döndüğümde topiğimizi ikinci sayfada bulmak istemezdim aslında herkes ihmal eder
olmuş buraları :jeyyar:olmadı en azından bir iki kelime selam edin olurmu arkadaşlar.
:delphin:
canımm hoşgeldinn Şeniz
sanaa özelden mesaj atmıştım ama cevap atmadın cok üzgünüm hala:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canımm hoşgeldinn Şeniz
sanaa özelden mesaj atmıştım ama cevap atmadın cok üzgünüm hala:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım benim lütfen sitem etme mutlaka yazardım ama bir bilsen o kadar yoğun günler
geçirdim ki... Allaha çok şükür artık evimize geçtik eşim neti dün kurdu. Bende bugün buradayım.
:teselli:

Arkadaşlar bu kadar sitem yeter sanırım şimdi gelelim haberlerime.
Allaha çok şükür artık kendi evimizdeyiz yaklaşık 10 gün oldu taşınalı
aman ne kadar zormuş bu yeni ev yapmak şimdi çok iyi anladım aslında
taşınma konusunda çok tecrübeliyiz bu tam 16 taşınmamız 12 yılda
siz düşünün artık gerisini ama bu kez gerçekten çok yoruldum çünkü
adım adım her işin içinde vardık pek çok şeyini eşimle beraber yaptık.
Şu andada tam taşındık diyemem henüz düzenimiz oturmadı ama olsun
çok mutlu ve huzurluyum artık Allahım herkese nasip etsin inşallah.
Bu kargaşa içinde bayram nasıl geçti anlamadık bile hazır eşim evdeyken
biraz misafir ağırladık onlar gidince bira yerleştik çok eğlenceliydi aslında.
Bu arada iki gün önce doğum günümdü artık yaş 35 diyorum...
Haydeç ablacığım doğum günün kutlu olsun bu arada. Aynı burçtaymışız seninle.
Beni merak edip soran, bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

iyi akşamlar hanımlar ..çalıkuşu hoş geldin .yeni eviniz hayırlı olsun,, iyi günlerde güle güle oturun inşalh....herkese selam..

çalıkuşucum hoşgeldin cnm a.s.,yeni evinizde sağlık ve huzur içinde oturmanızı nasip etsin rabbim...darısı bizlerin başına inş.bi gün bizde kendi evimizin sahibi oluruz aah ah yarama parmak bastın bak şinci ..senağlama.neyse diğer arkideşlerim nasıllar bu ara pek bi ihmal eder olduk buraları acil buluşmak lazım kaydirigubbakcemile4buluşmalara ara verdik ya ondan böle oldu ben deyim size kıpraşın sakarya haydin,hepinize kokulu öpçüklerŞeniz, ii akşamlar hemşolarım...

çalıkuşum sitem etmekte haklısın canım...hoşgeldin aramıza...evinde sağlıkla sıhhatle otur çoluk çocuğunla inşallah....nice doğum günlerine bende 41 oldum canım..sen en güzel yaşındasın.....

roşum buluşacaz gelmicenmi yoksa...buluşma pek rağbet görmedi bu sefer ...haydi sakaryalı arkadaşlar buluşmaya gelmek istemiyormusunuz......

çalıkuşum sitem etmekte haklısın canım...hoşgeldin aramıza...evinde sağlıkla sıhhatle otur çoluk çocuğunla inşallah....nice doğum günlerine bende 41 oldum canım..sen en güzel yaşındasın.....

roşum buluşacaz gelmicenmi yoksa...buluşma pek rağbet görmedi bu sefer ...haydi sakaryalı arkadaşlar buluşmaya gelmek istemiyormusunuz......
Sağol ablacığım yaşımı seviyorum. Dilerim senin yaşlarındada sen gibi çalışkan, becerikli olurum.
Bencede buluşun artık resimlerinize bari bakalım değilmi? Bu sakaryalı hanımlara
nazarmı değdi ne....
:jeyyar:

Sağol ablacığım yaşımı seviyorum. Dilerim senin yaşlarındada sen gibi çalışkan, becerikli olurum.
Bencede buluşun artık resimlerinize bari bakalım değilmi? Bu sakaryalı hanımlara
nazarmı değdi ne....

ne yani sen yinemi katılmıcan ama olmazki cnm gelmeyenlere resim göstermicez artıkın ona göreÇok üzgünüm çoook

roşum buluşacaz gelmicenmi yoksa...buluşma pek rağbet görmedi bu sefer ...haydi sakaryalı arkadaşlar buluşmaya gelmek istemiyormusunuz......[/QUOTE
kısmetse gelecem eşimin vardiyesi pek ters oldu bu hafta için bi sorun olmazsa inş.aranızda olmayı istiyorum,eltim sanırım yine gelemicek gündüzcü ama akşam 8 de çıkıyo ,myhope,cano,beyazdan hiç ses yok,gerçekten katılım yok gibi millet üstümüze kaçıncıya buluştu bizde tık yok ,nazara geldik ben deyim yani..

Son düzenleme:

nazarmı değdi ne....

sağol canım kardeşimŞeniz sen zaten çalışkansın ....

roşum gün doğmadan neler doğar.... inşallah biz yine biraraya geliriz..şimdi herkesin işi var sanırım..hayırlısı olsun...sinyora bakalım bu sefer gelecekmi....

Back
X