• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

iyi geceler hanımlar hepiniz iyisiniz umarım ben çok yorgun ve bitkinim hemen haydeç ablacımın doğum gününü kutlayıp vede sevgili arkadaşım çalı kuşuna yeni evin hayırlı olsu deyip buluşma haberlerinede bi göz atıp aranızda olacağımı bildirerek tabi inş. yatağıma yatıcam ve 10 sn. de rüyalar alemine dalacam hepiniz öpüyorum.... haydeç ablacım iyiki doğdun iyiki varsın iyiki seni tanıdım a.s.çalıkuşum hayırlı olsun bitanesi güle güle oturun bebeğim öptüm senide canım buda evine nazar boncuu bendenyerimseniben:nazar:

iyi geceler hanımlar hepiniz iyisiniz umarım ben çok yorgun ve bitkinim hemen haydeç ablacımın doğum gününü kutlayıp vede sevgili arkadaşım çalı kuşuna yeni evin hayırlı olsu deyip buluşma haberlerinede bi göz atıp aranızda olacağımı bildirerek tabi inş. yatağıma yatıcam ve 10 sn. de rüyalar alemine dalacam hepiniz öpüyorum.... haydeç ablacım iyiki doğdun iyiki varsın iyiki seni tanıdım a.s.çalıkuşum hayırlı olsun bitanesi güle güle oturun bebeğim öptüm senide canım buda evine nazar boncuu bendenyerimseniben:nazar:

canım hoşgeldin...sağolasın...sizlerde iyiki varsınız..bende sizleri iyiki tanıdım.....ömrümüzün sonuna kadar beraber olmak dileğiyle.......:1hug:

dün gece en son ben yazmışım sonradan kimse yazmamış.malesef topiğimiz 2. sayfada kalmış..neyse bu gece yazarsınız heralde.....

iyi geceler kızlar nasılsınız çalı kuşu güle güle otur evinde canım yorgunluğunun tadını çıkar haydeçcim idare et ben pek giremiyorum pc problem ve birde yoğunum buarada hemen anons yapayım
sakaryalılar buluşma var haberlere bakın

iyi geceler kızlar nasılsınız çalı kuşu güle güle otur evinde canım yorgunluğunun tadını çıkar haydeçcim idare et ben pek giremiyorum pc problem ve birde yoğunum buarada hemen anons yapayım
sakaryalılar buluşma var haberlere bakın

slm canım... ben birkaç arkadaşa mesaj attım..sinyoradan cevap geldi birtek sanırım gelecek.....yorum yazmış.....:1hug:

inşallaaaahhhhh geleceğim,ama daha mekan ve saat belli değil galiba
ayy hadi nooluurr biran önce karar verin mekana ayyy çok istiyorum sizlerle tanışmayı yaaa

iyigeceler hanımlar buluşuyoruz ne güzel ne güzelde ben dün girdim siteye buluşma haberinin sevincinden haydeç ablamın doğum günü çalıkuşunun evi derken sizlere asıl önemli havadisi vermeyi unutum unutulcak birşeyde değil ama komik işte hayatımın dönüm noktası olan kararı sizlerle paylaşmayı unuttum yorgunluktan herhal yada yaşlandım nee merak ettiniz dimeee söylüyom söylüyom dün mahkemem vardı sabah 10:00 da tabi biz 12:30 da anca girdik salona ve ordan bekar bir hatun olarak çıktım evet evet yanlış duymadınız boşandım artık bitti kızlar hayırlısı olsun..... ne hissediyosun derseniz durum ortada sizlere söyleyecek kadar bile önemsememişim ama bu duruma ya çok alıştım yada daha olayın gerçekliğini kavrayamadım bakalım zaman neler getirecek umarım iyi ve güzel şeyler getirir tabi sizlerin dualarıyla...

beyazcım gözün aydın...hakkında hayırlısı inşallah. bundan sonra rabbim yolunu açık etsin yüzün gülsün artıkŞeniz

Beyazım Toprağım gözün aydın.ŞenizÇalıkuşum evin hayırlısı olsun..:nazar:
Ben önerimi yaptım yer için bakında öğrenin
:delphin:

iyi sabahlar hanımnlar..beyazcım hayırlı olsun..alah bundan sonra da kalbine göre versin herşeyi ...hanımlar buluşma merkezde biyerde olsun da benim iiçin farketmez....nil giremiyor yoğun olduğundan dolayı ama ben söylerim buluışmayı ..görüşmek üzere ,,,,,,kendinize iyi bakın..

arkadaşlar hayırlı cumalar herkese beyazcım gözün aydın olsun bundan sonra rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın özgürlük gibi varmı herkes kendi için dünyaya geldi at kafandan kendine iyi davran şimdi sen değişik bir hatun oldunya bize dua et dualarında değişebilir seni seviyoruz

Beyazım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Uzun zamandır yoruldun bu işlerle boğuştun
sonuca ulaştın şimdi. Dilerim herşey gönlünce olur.
Ayrıca güzel dileklerin içinm çok teşekkürler sen buraya sıkça geliyorsun biliyorum
oğlunu almaya geldiğinde şöyle bir banada uğrarsın artık değilmi canım?
:1hug:

arkadaşlar hayırlı cumalar herkese beyazcım gözün aydın olsun bundan sonra rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın özgürlük gibi varmı herkes kendi için dünyaya geldi at kafandan kendine iyi davran şimdi sen değişik bir hatun oldunya bize dua et dualarında değişebilir seni seviyoruz

Bu kısmını anlayamadım ablacım nasıl oluyor bu değişiklik acaba?

:uhm:

çalıkuşum
adszco1.png
yeni evin ve yeni yaşın hayırlı olsun.mutluluk ve sıhhatle otur inşallah...

beyazım hayırlısı olsun.her son yeni bir başlangıçtır.inşallah hayatın daha mutlu huzurlu olsun..

beyazcım hayırlı olsun cnm,rabbim herşeyi gönlüne göre versin,çocuklarınla sağlıklı ömür senin olsun...
bu arada eltimcimde hoşgelmiş aramıza döndü yine ,hadi bakem sanada hayırlı olsun kısmetsiz pisicik...

iyi akşamlar kızlar...
beyazcım,hayatına yepyeni bir sayfa ile devam ediyorsun,umarım pespembe boyarsın bundan sonraki sayfaları........
haydeç ablam yeni yaşın sağlık huzur getirsin inşallah
çalıkuşu canım güle güle otur yeni evinde ailenle
boşver canım mesaj yazıp meraklandıgını yazmışsın,tşkederim,iyiyim,en azından nefes alıyorum:)
herkeze sevgiler,myhob umarım herşey yolundadır...
roşum sinyora fairlike kısmetsiz gümüş,nily ,yeşilgözlüm,hepinize sevgiler........

iyi akşamlar kızlar...
beyazcım,hayatına yepyeni bir sayfa ile devam ediyorsun,umarım pespembe boyarsın bundan sonraki sayfaları........
haydeç ablam yeni yaşın sağlık huzur getirsin inşallah
çalıkuşu canım güle güle otur yeni evinde ailenle
boşver canım mesaj yazıp meraklandıgını yazmışsın,tşkederim,iyiyim,en azından nefes alıyorum:)
herkeze sevgiler,myhob umarım herşey yolundadır...
roşum sinyora fairlike kısmetsiz gümüş,nily ,yeşilgözlüm,hepinize sevgiler........

Buluşma haberlerine baktınmı:uhm:
Yarın buluşuyoruz
:delphin:

Buluşacak sizlersiniz ama inanın ben burda sabırsızlıkla bekleyeceğima.s.
Sinyora arkadaşım dilerim bir terslik çıkmaz bu kez. Malum her seferinde bir sorun oldu.
Senide en azından resimlerden tanımız oluruz.
Hadi bakalım hepinize iyi eğlenceler.

Buluşacak sizlersiniz ama inanın ben burda sabırsızlıkla bekleyeceğima.s.
Sinyora arkadaşım dilerim bir terslik çıkmaz bu kez. Malum her seferinde bir sorun oldu.
Senide en azından resimlerden tanımız oluruz.
Hadi bakalım hepinize iyi eğlenceler.

inşallah çıkmaz canım,aslında çıktı bile bi terslik,yarın urfadan kaynım geliyor manitasıyla beraber,urfadakiler hep bulşmayı bekliyor galiba anlayamadım bende,ama beni engelliyemiyecekler,allahın izniyle 1 saatliğinede olsa gelmek ve sizlerle tabışmak istiyorum,herkese iyi akşamlarrr

Back
X