Sakarya///54

slm kızlar ya ben net yazmıştım kaybolmuşmu varım var bugün beyazı gördüm siyah giymemişti çokda yakışmıştı
kızlar kar yağıyor ısınamıyoruz evde hırkalarla oturuyoruz iyi geceler herkese

Merhaba arkadaşlar. burdada kar yağıyor ve çok soğuk var. Malum ev çok yeni olduğundan bizde
ısınmakta sorun çekiyoruz ama olsun yinede mutluyuz böyle. Çok ihmal etmeyin buraları olurmu?

selam bayanlar.valla herkes üşüyo sanırım......benim evim normalde çok sıcak olur ama şu aralar eh işte...allah dışarıda olanın yardımcısı olsun.dikkat edin kendinize üşütmeyin.öpüyorum hepinzi...
bu arada melikecim hoşgeldin aramıza.........

ii akşamlar hanımlar,
ne kaa soğuk günler geçiriyoz allahım valla dün gece çoluk çocuk çekyatlarda yattık eski usül ama sıcacık uyuduk,yatak odalarına giremiyoz,rabbim hepimize kuvvet versin kömür almak ve doğalgaz faturalarını ödemek için aaamiiin..
sinyoracım ROŞUM çekilişe varım diyor...
melikecim hoşgeldin aramıza cnm...
bu arada topiğimizi ziyaret eden egeme de teşekkürler...
anaam ne çok yazmışım neyse hepinize öpçükleerr...

slm hanımlar..nasılsınız bakalım..çok soğuk donuyoruz...roşum inan bizde çekyatların üstünde çoluk çocuk yatıyoruz.yatak odaları zehir gibi girilmiyor...neyse kışta biter inşallah....egem seninde yeni yılın kutlu olsun...rabbim rahat huzur versin inşallah....

sinyora bende varım canım ........

çekiliş listesi
sinyora
turna54
gümüşboncuk
kısmetsizkedi
yeşilgözlü
roşum
haydeç

evet hediye grubumuz büyümeye başladı yanlız çalıkuşu ve boşver katılırım demişsiniz önceki sayfalarda ama adınızı son listeye yazdırmadınız,ekliyeyimmi listeye adınızı,bu arada çekiliş için bana bir yardımcı lazım iki kişi yürütelim diyorum ben,gönüllü olan varsa çekilişi gerçekleştirmek için parmak kaldırsın ( : p ),mesela çarşıya yakın olan bi hatun işyerime gelebilir ya da çarşıda görüşüp çekilişi yapabiliriz,2. de çekiliş tarihi belirliyelim hepberaber,çok mu şey istedim acaba

heee isteklerim bitmedi,bir konu dada yardım istiyorum,ben kendi takılarımı yapmak istiyorum,bunun için bildiğiniz bir kurs varmı ama hani öyle halk eğitim filan değil,takı malzemeleri satan dükkanlarda eğitim veriyorlar ya,öyle bir yer,yani kurs saatlerinde özgür olayım,bilgisi olan benimle paylaşırsa çoookk memnun olurum,
heeepiiiniiziiii koooccaaammaaannn öpüyorum.

Son düzenleme:
günaydıın sakaryaa kıslar topiğimiz 3.sayfada hayırlı ossun ,gününüz güzel geçsin canlar...

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Şeniz

Sakaryalı bütün arkadaşlarımın yeni yılını en içten dilerklerimle kutluyor;
hepimize önce sağlık, huzur ve eğlenceli günler diliyorum.
Bu yıl içinde yaşadığımız kötü şeyleri bir daha yaşamayız inşalaah.
Kendi adımada küçük bir dileğim var; inşallah ablacığım bir yılı aşkın zamandır
yaşadığı bu kötü günleri atlatır ve yatalak olmaktan kurtulup
Allahın izniyle ayağa kalkar.
:ecrin_bebek:

Son düzenleme:

yürekten AMİN diyorum canım....Şeniz

günaydın arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inşallah
yeniyılınızı en içten dileklerimle kutlarım sağlıklı huzur dolu nice güzel senelere
çalı kuşu allahım şifa versin duaların kabul olsun amin

ii günler arkadaşlar ,çalıkuşucum rabbim ablacığına acil şifalar versin,hepimize ve sevdiklerimize ömrümüz boyunca rabbim sağlık,sıhhat nasip etsin,bende geçtiğimiz yıl son derece sıkıntılı günler yaşadım sağlıkla ilgili,sağlığımız yerinde olsunda bizler herşeyin üstesinden geliriz allahın izniyle,hepinizi çok öptm..(.prensip olarak yılbaşı kutlamasını onaylamıyorum,tebrik yazmamamın sebebini belirtmek istedim)

bende yılbaşı kutlamalarını sevmem amma velakakin sonuçta koca bir yılı beraberce ve çeşitli sıkıntılarla sonlandırdık umarım bu yeni girdiğimiz yılın hepimize huzur mutluluk sağlık ve (kendi adıma ve yalnız olanlar için )yeni aşklar getirmesini umut ediyorum -tatlicadiarzu-ve bu yılın son darbesinide son saatlerinde aldım işi bıraktım hihoyyytama gördüğünüz gibi bu sefer ağlamıyor dans ediyorum çünkü anladımki insanın sevmediği bir ortamda çalışması kadar zor bir şey yok allah öyle olanlara sabır versin rabbim inş daha hayırlı kapılar açar ne yapalım biri kapanır biri açılır inş hayırlısı allahtan:Saruboceq:

seneniz hatırlanacak en güzel senelerden biri olur umarım, tabiki bundan sonrakiler de:)
mutlu yıllar......

kızlar herkes selam...hepinizin iyi dileklerine katılıyorum.rabbim herkesin gönlüne göre versin...
gerçi ben bu yıla biraz sıkıntılı girdim.kardeşcağızımın gözbebeği (görünmez kaza olarak)zedelendi.ve bizi bayağı korkuttu.çok şükür ki daha büyük birşey olmadı.rabbim kardeşime veşifa bekleyen herkese şifa versin.hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…