Sakarya///54

benim anacım karasu kuzuluk mah.den benim çocukluğumda oralarda geçti
şimdi sadece denizine gidiyoruz arada bi ayy çocukluğuma gittim geldim bacım sayende
sen aslen karasulu olup istanbuldamı yaşıyosun?

yok aslen giresunluyum karasuda yazlıgım var akrabalarım var.kuzuluk mh ne taraftı.yunus mh.tarafımı.

pek fazla bilmiyorum bende cnm ananem o mah.oturuyodu denize az mesafesi olan bi yer civarını pek bilmiyorum bende neyse tekrar hoşgeldin her zaman uğra buralara

selam bütün hatunlara,valla arkadaşlar benim pc de sorun var,tam düzeldi diyorum yine geçiyor kendinden,bir ayar tutturamadık yani.yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
sık sık görmek isteriz sizi burada ve tabii buluşmalarda,bu arada bizim çekiliş için kimse hevesli değil valla,çarşamba günü yapalım diyorum artık şu çekilişi,sonrasındada buluşup hediyeleşiriz ne de4rsiniz kızlar,
hee birde takı kursu sormuştum kimsenin bilgisi yok galiba
öpüyorum tüm hatunları

hey hey şehrimin hatunlarıııııııııı:teytey:
nesihan hoşgeldin gülümmmhihoyyyt
yaf soğukta evden çıkılmıyo tamamda soğuktan pc başınada mı gelemiyosunuz?:uhm:
neyse hepinizi öpüyorum.Şeniziyi geceler,iyi uykular......

iyi geceler canlar....yeşilgözlü...gümüş boncuk beyaz toprak boşwer cano kızlar nerdesiniz..ses verin arkadaşlar.....

iyi geceler kızlar nasılsınız benim bugünlerde pc biraz problem yaratdı ve çocuklardan da bana sıra pek gelmiyor malum derslerimde var çalışıyorum biraz ihmal etdim sizleri ama hep aklımdasınız öpüyorum herkesi sevgiler

sesimi duyan yokmuuuu
çekiliş diyorum
takı kursu diyorumm
ama kendim yazıyorum kendim okuyorum galiba
herkes selam verip çıkmış valla

Günaydın arkadaşlar..Şeniz
Çok uykum var çokk
Yeni bir yeğenim daha oldu cumartesi günü.:teytey:
Hep onların yanındaydım.Pek uyuyamadım.Bugün bitermi
-tatlicadiarzu-
Sinyora bu yeni yeğenin telaşı var şimdi.Ben çekilişe katılamıyacam. Kız meslek lisesinin arasında takı , kurdele nakışı , ahşam boyama kursu veren dükkanlar bulabilirsin.Malzemelerini ordan alman yeterli

sesimi duyan yokmuuuu
çekiliş diyorum
takı kursu diyorumm
ama kendim yazıyorum kendim okuyorum galiba
herkes selam verip çıkmış valla

günaydın SAKARYA

ben çekilişe varım dedim zaten...takı hakkında bilgim olmadığı için bişey diyemicem canım.......

selamlar sakaryanın güzel hoş bayanları ecrin 1001 ende ailem karasuya yakın oturuyor ben istanbulda yaşıyorum ve aslen giresunluyum.....
sen ikarasunun neresindensin...

selamlar sakaryanın güzel hoş bayanları ecrin 1001 ende ailem karasuya yakın oturuyor ben istanbulda yaşıyorum ve aslen giresunluyum.....
sen ikarasunun neresindensin...

ben istanbulda yaşıyorum.giresun göreleleliyim.karasu 32 evlere yakın yazlıgım var.çok eskiden gelen amca çocuklarımız var karasuda fındık arazilerimiz var..

merhaba arkadaşlar..evde pc ye giremiyorum sanırım biraz sürecek bu durum..onun için giremiyorum başka yerden giriyorum şu anda.. ..yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz arkadaşlar ..herkesin yeni yılını kutlarım.yeni yıl da.. herkese mutluluk sağlık.diliyorum......çekiliş nezaman olcak ben burdan giremiyebilirm ,,ama bir şekilde öğrenirim herhalde ..teli olan arkadaşlardan..herkesi öpüyoruym..

bende karasu-yuvalıdere denım hihoyyyt

slm canım hoş geldin oh oh ne güzel kalabalık olmuşuzbe kızlar devam edin böyle güzel

snyora şu çekilişi yap herkes kıriz nedeniyle işten çıkacakda ortada kalacam çarşıda olan arkadaşlar yardımcı olunda şu heyediyemi alayım sevgiler herkese

arkadaşlar çekilişi çarşamba yapalım diyordum ama eğer isterseniz yarında yapabiliriz
bana kimse yardımcı olmayacakmı bu konuda,bir arkadaşla beraber yapsaydık daha iyi olurdu bence,gün içerisinde çarşıda bulunan arkadaş varsa,görüşüp yapabiliriz çekilişi,iş yerime gelebilir hem bi çayımı içmiş olur,bi gönüllü bekliyorum kızlar,ama haberiniz olsun gün içerisinde giremiyorum siteye
akşamdan akşama ancak
öpüyorum hepinizi

slm sakaryalılar bende sakaryadan taraklı ilçesi ama ist oturuyorum su an tanıştıgımıza sevındım ne cekılısı buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…