iyi akşamlarr sakaryamın güzel hanımlarııııı biz kontrolden geldik eğer doktorum yanılmıyorsa oğluşum olacakmış teyzeleriiiiiii:teytey::teytey:hepinizi öpüyoruzzzza.s.
iyi akşamlarr sakaryamın güzel hanımlarııııı biz kontrolden geldik eğer doktorum yanılmıyorsa oğluşum olacakmış teyzeleriiiiiii:teytey::teytey:hepinizi öpüyoruzzzza.s.
kızlar slm.... herzamanki neşemle burdayım artıkın..of ya biraz kendime geldim..hadin gari buluşak...ben bi tarih vereyim uygun olan olmayan bildirsin de ona göre konu açalım hanımlar....
7 şubat cumartesi uygun olup olmadığınızı yazarsanız konu açarız..neler yapıyorsunuz bakalım...sinyora taşınma ne zaman bacım.... yeşilgözlüm yoğunluğun devam ediyor sanırım..çalıkuşum kardeşim umarım daha iyisindir....beyaz çık artık saklandığın yerden bacım.... boşwer yeğenlerini bulunca bizi unuttunmu cicim...roşum sakaryanın vefalısı sende ses ver...kedişim sen neler yapıyorsun....gümüşüm senide arada görmek güzel arkadaşım....nilly hadi sende katıl aramıza....myhope annişim bak bu sefer affın yok buluşmaya bekliyoruz datlum..turna58 bi geldin bi kayboldun cicim...canoooooo sen iyi bi unuttun bacım bizi..ilk göz ağrım benim...inşallah bu sefer buluşmadan haberin olur.....inşallah unuttuklarım yoktur oh be kendime geldim biraz..sizleri seviyorum canlar.....Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?