• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

iyi akşamlarr sakaryamın güzel hanımlarııııı biz kontrolden geldik eğer doktorum yanılmıyorsa oğluşum olacakmış teyzeleriiiiiii:teytey::teytey:hepinizi öpüyoruzzzza.s.

annnneemmm yerim ben onuuuu........afacan bi oğluşumuz olcek he..:emir_bebek:..
hayırlı olsun bi tanema.s..allah sağlıkla uzun ömür versin.kendine çok dikkat et.ikinizide kocaman öpüyorummŞeniz

iyi akşamlarr sakaryamın güzel hanımlarııııı biz kontrolden geldik eğer doktorum yanılmıyorsa oğluşum olacakmış teyzeleriiiiiii:teytey::teytey:hepinizi öpüyoruzzzza.s.

allah hayırlısıyla sağlıklı bi doğum nasip etsin canım,çok sevindim senin adına
darısı isteyen herkese inşallah (bana da)

hatunlar selam herkese,keyifler nasıl bugün,yaff valla ben evde oturup tembellik yapmayı özledim

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

a.s.

canımsın.... rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...... çok sevindim desene mis gibi bebiş koklucaz...Şeniz

hayırlısı olsuna.s.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, yeğenimize ve kendine dikkat et,
allaha emanet olun,öptm sizleri...

iyi geceler kızlar nasılsınız myhopecim sevindim allahım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin sağlıklı bir bebiş
arkadaşlar bugünlerde çok yoğundum zaman bulupta yazamadım beyazda görünmüyor sanırım bugünlerde herkese sevgiler

kızlar slm.... herzamanki neşemle burdayım artıkın..of ya biraz kendime geldim..hadin gari buluşak...ben bi tarih vereyim uygun olan olmayan bildirsin de ona göre konu açalım hanımlar....

7 şubat cumartesi uygun olup olmadığınızı yazarsanız konu açarız..neler yapıyorsunuz bakalım...sinyora taşınma ne zaman bacım.... yeşilgözlüm yoğunluğun devam ediyor sanırım..çalıkuşum kardeşim umarım daha iyisindir....beyaz çık artık saklandığın yerden bacım.... boşwer yeğenlerini bulunca bizi unuttunmu cicim...roşum sakaryanın vefalısı sende ses ver...kedişim sen neler yapıyorsun....gümüşüm senide arada görmek güzel arkadaşım....nilly hadi sende katıl aramıza....myhope annişim bak bu sefer affın yok buluşmaya bekliyoruz datlum..turna58 bi geldin bi kayboldun cicim...canoooooo sen iyi bi unuttun bacım bizi..ilk göz ağrım benim...inşallah bu sefer buluşmadan haberin olur.....inşallah unuttuklarım yoktur oh be kendime geldim biraz..sizleri seviyorum canlar.....Şeniz

ablacım hoş geldin sefa geldin..seni böyle neşeyle görmek ne güzel ..allah neşeni daim etsin.
valla ben buluşmaya uyarım ..ses verin hele........

günaydın kızlar gününüz aydın olsun
haydeçcim işte böyle ol sen üzgünken bizlerdede morel kalmadı yazacak sözbile bulamadım tarihe çok var aksilik olmazsa oradayım herkesi öpüyorum

kızlar slm.... herzamanki neşemle burdayım artıkın..of ya biraz kendime geldim..hadin gari buluşak...ben bi tarih vereyim uygun olan olmayan bildirsin de ona göre konu açalım hanımlar....

7 şubat cumartesi uygun olup olmadığınızı yazarsanız konu açarız..neler yapıyorsunuz bakalım...sinyora taşınma ne zaman bacım.... yeşilgözlüm yoğunluğun devam ediyor sanırım..çalıkuşum kardeşim umarım daha iyisindir....beyaz çık artık saklandığın yerden bacım.... boşwer yeğenlerini bulunca bizi unuttunmu cicim...roşum sakaryanın vefalısı sende ses ver...kedişim sen neler yapıyorsun....gümüşüm senide arada görmek güzel arkadaşım....nilly hadi sende katıl aramıza....myhope annişim bak bu sefer affın yok buluşmaya bekliyoruz datlum..turna58 bi geldin bi kayboldun cicim...canoooooo sen iyi bi unuttun bacım bizi..ilk göz ağrım benim...inşallah bu sefer buluşmadan haberin olur.....inşallah unuttuklarım yoktur oh be kendime geldim biraz..sizleri seviyorum canlar.....Şeniz

amanda aman hoşgelmişin ablacım gözümüz yollarda kaldı ama olsun daha bi coşkulu döndün allah bozmasın :nazar:çağırdığını duydum hemmen bi koşu geldim
nerde bu sakaryalılar amaa hepsi bıraktılar bizi inş.buluşmada aramızda olurlar,tarih bana uyar şimdilik ,hadi sakaryalı fıstıklar hareketlenin azcuk ,hepinize ii pazarlar,öpçükleera.s.

selamlar hatunlar,şükür buluşmadan bahsedebildiniz yani
valla siz ayarlayın buluşma gününü ben bi şekilde ayak uydururum size
ama hatırlatayım o tarihlerde taşınacağım şubat başı gibi yani
aksaklık yaşıyabilirim haberiniz olsun
ama dediğim gibi siz karar verin,ben bi hal çaresine bakarım
öpüyorum heppinizi

slm canlar..... sinyora senin durumuna göre ayarlarız canım buluşmayı...haftaya konuyu açarız.....Şeniz

sakaryanın samimi bayanları süpersiniz yaa:dance:sakaryada yaşıyorum her ne kadar sakarya memleketim olmasada bende sizden sayılırım siteye 2009 yılıyla üye oldum bu topiğe bakınca ne kadar hayatın içinde olduğunuzu ve samimi arkadaşlıklar kurduğunuzu görmek çok güzellll. görüşmek dileğiyle a.s.

yaa ne güzel yaa. bende sakaryalıyım ama ist te yaşıyorum.sakaryayı helede karasumu çok özlüyorum. ayrıca orda yaşayanları kıskanıyorum.

semenkır bilge6 aramıza hoşgeldiniz... umarım daha sık uğrarsınız ....bizlerde sizleri tanırız......a.s.

günaydın sakaryamın bacıları.....
bilge6,semenkır hoşgeldiniz.....
kızlar hepinizi öpüyorum...........

haydeç ablam seni yine böyle neşeli görmek çok güzelllll inşallah tüm zorunların hallolmuşturr buluşmaya gelinceee her nekadar eşim olmaz dese de ben onu ikna etmenin bir yolunu bulacam inşallahhhhh:emir_bebek::emir_bebek:
kısmetsiz kedim sinyoram çalıkuşum haydeç ablam roşum yeşilgözlü ablam çok teşekkürlerr hepinizeeeea.s.

Back
X