• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

canım daha önce girmemiştim az önce girdim sen yoksun ayrıca tanıdığım kimsede yok....:sm_confused::sm_confused:

canım herzamn orda deilim ama sık sık giriyorum... benimde tanıdığım kimse yok ama tanışıyoruz kızlarla laflıyoruz iyi oluyor... hep gel beklerim..

iyi geceler kıslaar...
şimdi eltümleri geçirdim,azcuk oturayım kocişim misafirlerimizi bırakmaa getti,gelince bi daha giremem heral,hepçinize sevgiler ,öpüldünüz...

bendeniz bıraktım zaten ama işte demekle olmuyor kiiiii ama Allahıma şükür artık umudum varrr oğluşum geliyor diğerlerinin acısını unutturacak inşallahhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ne platesi bu arada bildiğim kadarıyla zaten bi deri bi kemiksin sennn CADIARZUyeğenini de öpüyoruz canımmm çok seviliyorlar değil miii Allah nazardan saklasın:nazar::nazar:
eFFeKaaN yeğenimiz iyi olacak inşallahhh Allah dermansız dert vermesin canımmmm:nazar::nazar::nazar:

Oturarak çalışıyorum. Oyüzden hareket olsun diye gidecem.Birde eğlence olur fenamı:içelim:

merhaba hanımlar yeni arkadaşlar ..bizi çok iyi tanıyorlar galiba .bendeniz beni sorduğuna göre ..daha önceden takip ediyordun sanırım....şşimdi burdayım işte ..ama bizm pc kkya gıcığı var galiba sürekli kapanıyor....effekaan..seni tanıyor gibiym ..görüşmek üzere hanımlar

Ben Boşwer sengözlerimebaksanab

plates nerde yapılıyor canım sakaryada yerini tarif edermisin... hangi günler? ücret?

Mom Center (Adamürselin oralarda) aylık 80 TL. Akşamları önümüzdeki hafta başlıyacakmış sanırım.Haftada üç gün.

Son düzenleme:
Kayıp kızımız gelmişte, plates yapılacak yer tarif edermiş. Hoşgeldin canım. Yiğenin nasıl?
inşallah iyidir. Ne keyiflidir şimdi onu sevmesi. Hadi artık evlen de; yiğenin büyümeden kendi
bebeni sev olurmu? hem buluşuruz bizde severiz. Özledim bebekleri.....
:emir_bebek:

her_bal arkadaşım sohbete çağırıyorsun ama her seferinde yanlış kullanıcı diyor.
Sen nasıl giriyorsun?
CADIARZU

kıslaaarrr iyi geceler mışıl mışıl huzurlu bi uyku çekeriz inşallah
ve güzel bir pazar günü geçiririzyerimseniben

canlar ben o sohbete uzun denemelerim sonucu bi kaç kez girdim ama bişey anlamadım
çok geyik geldi bana yaaa:1closedeyes:

yani bu benim görüşüm boş geldi burada biz daha samimiyiz kaydirigubbakcemile5

bakalım yarın yeşilgözlü ablam ve haydeç ablamız yarın bizle olucakmıısüprizzzzz kısmetsiz kedicim ve roşum maşşallah size wallahi ne güzel eltilersiniz kıskaydirigubbakcemile kız bendeniz bende pilatese gitsemmi ne aslında biz bi arkadaşla spora gitcez diye evden çıkıyoruz azıcık çıkmışken geziyoruz yorulduk yaa diyip eşofmanlar poşette geri dönüyoruzdelikafadulden pilates daha havalı geliyo kıı kulağa hımmşakkıdı myhopecum hayırlısıyla bebeğini sevceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum çünkü benim burada pek ortamım yok çalışıyorum ve ailemden memleketimden ayrıyım bebek sevmeye hasretim doya doya:çok üzgünüm: herbal kız sende paso sohbettemisin şekerim muhabbete düşkünsün heralde yawyu napıyım beni sarmadı anlamadım belkide yoksa gelirdim çağrına şeker delikafaduldenbilgeden beyaztopraka ses ver gezgin seni:dance: çalıkuşum senide görememiştim bi kaç gündür nettin cigarayı tüttürüyonmu yine canısı
gümüşboncuk arkadaşım,effekan,ocean ve varsa unuttuğum uyku hali affola bide kardeşim dürtüp duruyo tepemde:kızgın: hepisciğinize öpücükler güzel bi pazar günüüüa.s.

iyigeceler hanımlar bilgecim okadar çok seslenmişsinki bana gece gece düştüm burayakafamçokkarıştı bu gün nedense canım miskinlik yapamak istedi nazarınıza gelmişim anladığım kadarıyla okadar gezme gezme dediniz iki günlük sürtmeden sonra canım yataktan çıkmak istemedi ayıptır süüülemesii 2 de kalktımmirmirmirmir tabii miskinliğe devam miskin miskin kahvaltı uzun bi çay faslı nete gircem gircem giremedim sonra tak bi tel. bi arkidiş çarşıdayım gel bi kahve içelim, sevindirik oldum sizlerdende böyle teklifler bekliyorum haberiniz oooolsuuunşutarafagitti neyse efem çıktım gitim simitzada oturduk bana çok güzel haberler verdi geçen bahsetmiştim yaa bi bayan bana iş ayarlıyacaktı falan hatırlamışsınızdır neyse uzatmayayım işte beni ona gönderen öğretmen arkadaşımdı bu gün buluştuğum bir aya kadar ona iyi bi yer inş ayarlıcam demişhihoyyyt kızlaar dualarınız kabul oluyo inşkaydirigubbakcemile5 nasıl sevindim bi bilseniz inş rabbim bi yüzümü güldürse sonra keyfim geldi yerine tabiii... neyse neyse hadi yatıyom öpüldünüz iyigecelermirmirmirmir

günaydın güzel sakaryam'ın güzel hatunları.............kaydirigubbakcemile3
umarım güzel bi pazar günü geçirirsiniz...................hawa biraz açacak gibi...ama benim için farketmez bebişimle çıkamam...:çok üzgünüm:.........dışarı çıkcak olan varsa benim yerimede gezsin.....yerimseniben

Kayıp kızımız gelmişte, plates yapılacak yer tarif edermiş. Hoşgeldin canım. Yiğenin nasıl?
inşallah iyidir. Ne keyiflidir şimdi onu sevmesi. Hadi artık evlen de; yiğenin büyümeden kendi
bebeni sev olurmu? hem buluşuruz bizde severiz. Özledim bebekleri.....
:emir_bebek:

Yeğenim çok iyi maşallah.:nazar:Geçen hafta diğer yeğenim benimleydi 3 gün şimdide burdayım işte.Yapacak başka bişeyim yok yeğen yeğen geziyorum işte.kaydirigubbakcemile4
Evlenecem evlenmesinede Allah seni inandırsın hep dengesizler kalmış piyasada.Arkadaşım sana doğarken cip takmışlar hep manyakları çekiyosun diyo. :roflol:
Myhopenin bebişini sevicez artık.:emir_bebek:Bakarsınız myhopenin bebişi büyürken akıllı uslu bir adam yolunu şaşırırda bana uğrarsa evleniveririm.
:delphin:

kızlar ben geldimmm......anam bugün kimse uğramamış pek..bizdede elektrikler kesikti yeni geldi.bende damladım buraya..ama herkes pazar pazar evinde sanırım..neyse bugün trafiğim biraz yoğun.derse gidicem ordan annemlerle bi adacenter yapmayı düşünüyorum.eşim çalışıyo,kız dershanede..ben bugün özgürmüyüm ne.....delikafadulden

ay kızlar bugün moralim çok bozuk çok:çok üzgünüm:
evde oturursam ağlayıp dururum hava kötü ama çıkıcam bende kafamı dağıtmam lazım:bbo: görüşürüz canlar :a015:

evde oturursam ağlayıp dururum hava kötü ama çıkıcam bende kafamı dağıtmam lazım:bbo: görüşürüz canlar :a015:

gez dolaş canım biraz açılırsın.. moralin nie bozukki? paylaşmak istersen burdayım canım.yerimseniben...hayat kısa hiçbişey için üzülmeye değmez.sengözlerimebaksanab.ama bende bazen üzülüom...:lepi:

kız bilge haber verseydinde beraber dolanıp dertleşseydik benimde canım çok sıkkın açılırdım biraz bak kısmetsizimde adacentra gidiyomuş bizde giderdik karşılaşırdık belkim:çok üzgünüm:

Back
X