• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Merhaba arkadaşlar; bilgecim hayırdır neden böyle canın sıkıldı ki... İnşallah stresini atma fırsatın olur bugün.
Ben tüttürüp duruyorum malesef arkadaşlar, işin kötüsü eşim çok kararlıydı, onun da kanına girdim.
Sigarayla mücadelemiz bir başka bahara kaldı....:delphin:Akşam saçlarımı boyadık, mürdüm rengi çok güzel oldu.delikafadulden
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum, gidip gelip aynaya bakıyorum gözüm alışmadı henüz.
Kısmetsizim şimdiki çocuklara üzülüyorum ben, oğlumun da ne haftasonu var nede birşey.
Yavrum hep çalışıyor inşallah emeklerinin karşılıklarını alır çocuklarımız.
Bendenizim seni şu çipten kurtarsak da, hayırlı bir nasip bulsak elbirliğiyle.:roflol:
Sakarya topiğinin ablalarına söylemiş olalım eş dost tanıdık bildik... Durum malum.
Bugün hava çok kapalı az önce kar yağdı, kış son son yapıyor yapacağını.
Bende birazdan kalkıp ütü vs yapacağım akşam yine burdayım.
Görüşmek üzere arkadaşlar.
:1hug:

iyi akşamlar hanımlar...bilgecik canın neye sıkkın bakiim de ablalarına,
kıslar bizim ablalarımıza nolduki heç bakmıyolar bize,çalıkuşum yeni saçını güle güle kullan ,bende doğduğumdan beri sarı olan ve sadece röfle yaptırdığım saçlarımı ilk defa çikolata kahveye boyadım alışmaya çalışıyorum ama zor oluyo,benim kızımda bu hafta sonu sınavlar nedeniyle dersaneye gitmedi bayaa bi dinlendi,tabi bende sabahın köründe kalkmaktan kurtuldum,
bizim burda kar yağmadı ama soğuk bi yerlerde yağıyo diyodum sabahtan beri,demekki sizdeymiş,
neysem şekerler görüşmek üzere öpüyorum hepçinizi,sevgiyle kalıın...

Son düzenleme:
sağolun canlarım ya biraz daha iyiyim fisfisfis
anlatsam dert bitermi ama napalım buna şükür dimi dünyalık işte ama daha iyi oldum biraz aslında beyaz toprak aklıma gelmedi değilde normalde şebek gibin güldürürüm etrafı çok hoşuma gider keyifsizken sana da moral veremezdimki iyce bunalıma girerdik:içelim:
bende arkadaşla buluşup biraz dertleştik bi kaç mağaza gezdik ve tabiki akşam gelip saçımı boyadımdelikafadulden ah biz bayanlar canımız sıkkınken şu saçlarımız olmasa neyle uğraşcaz be:delphin:çalıkuşucum cigara efkarlıyken dahada bi gidiyo ama ha:delphin:
hepinizi öpüyorum iyki varsınıza.s.

Bune be ya herkesler saçlarını boyamış:uhm:
Yoksan bugün dünya saç boyama günümü
-tatlicadiarzu-

kızlar bu arada bendenizin çipinden bendede var :1no2:
odun, kıro, kaba, gamsızçekerim:roflol:

şaka bi yana o kadarda aşşağılamıyım haksızlık yapmak istemem
kısmetsizim demek daha doğru olur sanırım :tomato:

ooo kızlar......herkes süslenmiş.....çalıkuşum, bilgecim güle güle kullanın şekerler.:1hug:...
valla ben bugün azıcık kaçamak yaptım.hihoyyyt.bi güzel gezdim.kendime ciciler aldım.ama yorulmuşum.şincide ütüler var...sindirelladan külkedisine hızlı bi geçiş yaptım..:delphin:
kız bilgecim benim gibi kısmetsiz kedi ol .....(kısmetsiz gibi olsanda hep dört ayak üstüne düşsengözlerimebaksanab)
hepiniz kocaman öperimŞeniz

eltim kıs oohh sefan olsun yane ben de bugün evde iş güç yoruldum bea,halada işim vaa çocukların formalarını ütü yapçem,-tatlicadiarzu-bizim şu kızlar birer kısmet bulmak lasım,hepçininde baş harfi b le başlıyo kıs bunların kaydirigubbakcemile5,şaka bi yana allah hayırlısını versin kıslar elbet bi gün çıkçek birileri...a.s.
neyse canlar öpüldünüs en kokkulusundan ...Şeniz

eltim kıs oohh sefan olsun yane ben de bugün evde iş güç yoruldum bea,halada işim vaa çocukların formalarını ütü yapçem,-tatlicadiarzu-bizim şu kızlar birer kısmet bulmak lasım,hepçininde baş harfi b le başlıyo kıs bunların kaydirigubbakcemile5,şaka bi yana allah hayırlısını versin kıslar elbet bi gün çıkçek birileri...a.s.
neyse canlar öpüldünüs en kokkulusundan ...Şeniz

valla canım güzel tespit etmişsin topicimizin bekarları b ile başlıyo enterasan bi durum yaneee:))
bilgecim her nekadar beni çağırmasanda kısmetsizimi göremesemde adacentra gittim güz sancısı filmini seyrettim ama çok sıkıldım beklediğim gibi çıkmadı neyse bi değişiklik oldu ama yalnız olmasaydım keşke sinema kapatmış gibiydim valla arkamda 3 bayan daha vardı onlarla beraber izleyi verdik allahtan bayndılar yaa 3 erkek olsaydı kafamçokkarıştı

iyi geceler kızlar bu soğukta gezilirmi bizler evden çıkmaya korkuyoruz helal olsun size kızlar ay bende değişiklik yapayım boyalar falan nedemek istediniz bu bir duyurumu haydeç formunda bende girem bakem herkese sevgiler öpüldünüz

Bendeniz ikimiz erkenciyiz bugün galiba.
Günaydın arkadaşlar, hadi kalkın toplaşalım topiğe.
Bugün iyice anladım ki; ben çok zor kilo veririm.a.s Eşimi
ve çocukları gönderip, tam 45 dakika tören gibi kahvaltı ettim.
Nerde kaldı benim diyet? diye şimdi düşünüp duruyorum.:roflol:
Artık gün içinde dikkat ederim inşallah.
Arkadaşlar bugün bizim bahçedeki erik ağacı ilk çiçeğini
açmış, şimdi gördüm. Artık bahar geliyor.
:teytey:

günaydın hatunlar...
bende dün akşam kaçamak yaptım bebişimi babanesine bıraktık adacenter'a gittik biraz dolaştık bişiler yedik walla çok iyi geldi..hihoyyyt gerçi 8 kiloluk bi boşluk wardı ama yinede güzeldi..:lepi:.gezdim ama aklım hep bebişimdeydi..yerimseniben..annelik dedikleri bu heralde:çok üzgünüm:

günaaydıın sakarya,a.s.
bugün çok üşüyorum ben ya bahar mı dedi biri ooy oy ne güzel de ,kar göremedik hiç:1shok:,birazdan yürüyüşe çıkçam inş.da ayak bileğim ağrıyo yer yaptı sanırım habire burkuyorum,şişti bi türlü geçmiyo ee yürümeyide seviyorum,bu hafta bi gün dr.gitçem yürüme derse yandım kıslar yaa,senağlama
neyse görüşürük ben bi çıkiim yarım saate burdayım beni bekleyün yavrulaaa...

günaydın hatunlar...
bende dün akşam kaçamak yaptım bebişimi babanesine bıraktık adacenter'a gittik biraz dolaştık bişiler yedik walla çok iyi geldi..hihoyyyt gerçi 8 kiloluk bi boşluk wardı ama yinede güzeldi..:lepi:.gezdim ama aklım hep bebişimdeydi..yerimseniben..annelik dedikleri bu heralde:çok üzgünüm:

cnm ya senin yorumların bana çocuklarımın küçüklüğünü hatırlatıyosenağlama
bende senin gibi bırakıp eğlenmeye gittimmi hiç aklımdan çıkmazdı, bi yerlere gideyim mi gitmeyim mi diye düşünürdüm,evlat hiç bişeye benzemiyo ama çok çabuk büyüyolar uğraşmaktan anlamıyoruz yaa,
allah evladınızla bi ömür sağlıkla yaşamnızı nasip etsin cnm öptm seni ,oğluşunu da mıncıkla benim yerime...Şeniz

kızlar günaydın.....sabah sabah ne kaa çok iş hallettim bilseniz...dişçiye gittim.dişlerimi yaptırmaya başlıyorum.ama çok korkuyorum..benneyaptımki....
yav kızlar meğerse dün hepimiz adacenterdaymışız...beyazım sen sinemada olmasaydın kesin karşılaşırdık.inşallah başka sefere beraber gideriz.
yeşil gözlü ablacım sen heralinle güzelsin.gel bi öpiyim seni..
çalıkuşum baharı getirdin valla.ama bende kar bekleyenlerdenim.her yere yağdıda mübarek bi buraya yağmadı.....
bendenizim gülüm bu neşe..allah daim etsin.
haydeç ablam iyice kayıplara karıştın kız..gümüş myhpe,bilgecim,ocean ,mangaila.hepinzi öpüyoruuummmmmm.......Şeniz
efekancım bebişini kocaman öp şeker.:emir_bebek:.......

kız eltim eltim gelmedinmi daha .......sabahleyin yolda karşılaşıverdik eltimle.hemen ayaküstü iki kaynattık.:içelim:sonrada kkada buluşmak için sözleştik ama.....roşum nerdesin:sm_confused:

burdayım eltim özledin mi kıs ....myhope uğradım uykudan kaldırdım kızcağızı konuştuk azcuk ,sonra geldim iştee...

günaydın hanımlar nasılsınız bakalım..roşum ve kısmetsiz kedicim maşalh ,,epey erkencisiniz..geçmiş olsun bu arada diş işi zor iş....ama çok güzel örneksiniz erkencilikte ..bende birazdan çıkacam ..işlerimi hallediyim görüşlmek üzere ..öpüldünüz hanımlar..

Back
X