Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin bilgecim amin ismimizide güzel koymuşsun yanee grup 3b, yaa kıymetimi bil arkidişim resimdende olsa tanıdın bizi aslında bende bu şekilde bu hatunların arasına girmek isterdim ama nerdee dalıverdim hepicinin arasına ama çokta iyi oldu hepsinin yüzleri kadar kalpleri ve yürekleride güzel sende onları daha yakından tanıdığında bana az bile söylemişsin diyeceğinden eminim:1rolleyes:
sakaryamın güzel hatunları............nassınız bakkem....hihoyyyt
bilgecim nasıl buldun bacım beğendin mi kız bizlerü....bu arada hadi hayırlısı diyelim bakalım..
3b grubunda haraketlenmeler mi var acep beyazım:jeyyar:
ay bende bugün bir uyuşuğum anlatamam..bisürü ev işi beni bekliyo.şöle okus pokus mu yapsam acebadelikafadulden

merhabalar hanımlar nasılsınız bakalım ben ehişte şöyle böyle hava yağmurlu evlerde oturuyoruzbenneyaptımkikısmetsizim pisicim yok yavvv bende bi hareketlilikte bilgeyi bilemiyorum haberlerini bekliyoruz bendenizimde hala zangin koca arayışlarında sanırım biz anlıyacan müzbin bekarılığa devamşakkıdı
yaaa hanımlar yokmu bildiğiniz bi spor salonu hakketten canım şöyle bi güzel spor yapmak stres atmak istiyo bulamadım deli olcem yaneeeekafamçokkarıştı
slm arkadaşlar roşuma neolmuşki merak etdim ben yazı falan göremedim
dimi beyasım alt tarafı bi bilek yanii pes,beynim yoruldu bea,ilaç verdi tabii de fizikle iyice rahatlıcakmış yaşayıp görciz bakalım...
dimi beyasım alt tarafı bi bilek yanii pes,beynim yoruldu bea,ilaç verdi tabii de fizikle iyice rahatlıcakmış yaşayıp görciz bakalım...