• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

gününüz aydın olsun canlar...
bendenizcim hayır olsun inş.niye keyifsizsin acaba,hava pek bi kasvetli ondan olablii..haydeç abalm sesimizi duymuyon muu?yoksam bizi artık sevmiyon mu?
bende keyifsizim aslında dün arkadaşlara bahsetmiştim ayak bileğim çok şişti ve ağrıyo ,geçer diye sallıyodum, 1 ayı geçti ayak burkması geçmez mi kıslar ya ne ii gelir ,bi bilginiz varsa söleyin ,bugün dr.gitçem bakalım nolcek yürüyüş yapamazsam yandım,ne güzel 2 haftadır her gün yürüyodum ama şimdi 10 dk.ayak pes ediyo,
neyse çook uzatttım insanın neresi acırsa canısı orda olurmuş...
hava bozuk ama sizin havanız güzel olsun güzeller öpüldünüz...

Sanırım rüyalarımın etkisi var.Sürekli karışık rüyalar göüyorum.Sonrada böyle oluyorum.Allah hayır etsin.:Saruboceq:
Sen ayağını ihmal etme biran önce git Dr'a. Bir süre yürümeyiverirsin olur biter. Olamadı gel benimle platese
:içelim:

günaydın....
ama yaaaa buluşmuşsunuz yine :dilcikar:............
bende gelmek istiodum kaçırdım:çok üzgünüm:...........neyse bi dahakine artık napalım.....:a015:

merhabalar kızlar..bendenizim ne oldu tatlım....bırak kötü rüyalar rüyada kalsın..senin günü güzel olsun..
elticim yaf ihmal etme kendini dr git biran önce...
efekancım inşallah görüşürüz tatlım.öpüyorum kocammaaannnnnnnn
ya hakketten haydeç ablam huuuuuuuu ses verrrrrrrrrr bi.................

bişey sorabilirmiyim siz bu forumdamı tanıştınızda birbirinize gidip geliyosunuz?Çok güzel walla.

merhabalar kızlar..bendenizim ne oldu tatlım....bırak kötü rüyalar rüyada kalsın..senin günü güzel olsun..
elticim yaf ihmal etme kendini dr git biran önce...
efekancım inşallah görüşürüz tatlım.öpüyorum kocammaaannnnnnnn
ya hakketten haydeç ablam huuuuuuuu ses verrrrrrrrrr bi.................

Haklısında işte insan etkileniyor.laelaelaelaelae

bendenizcim sen istanbuldamı yaşıyosun?öyleyse nasıl imkan buluyosunuzda görüşüyosunuzBirde çalışıyosun heralde?Bende çalışıyorum ama akşamları eve kendimi zor atıyorum.Bravo walla.

Merhabalar arkadaşlar; Sevgili Aysmev aramıza hoşgeldin.
Dilerim bir daha ki buluşmalarda seni de tanıma şansımız olur.
Bendenizim, hayırdır? rüyalar bazen gerçekten etkiliyor bizi.
Ama iyi düşün ki iyi olsun değilmi canım?
Dün öyle güzel, öyle eğlenceli bir gün geçirdik ki...:teytey:
Özellikle resimler çekilirken yeşilgözlü ablam ve esprileri
sayesinde hepimzin ağzı kulaklarındaydı...:roflol:
Roşum ve sevgili eltisi kısmetsize tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Çok güzel, samimi evsahibeliği yaptılar bizlere.a.s.
İlk kez tanımama rağmen sanki uzun zamandır görüşüyormuş gibi kaynaştık.:1hug:
Buralardan kalkıp gittiğime değdi gerçekten.Ama o kadar yorulmuşum ki;
bu sabah herkesi gönderip bir uyudum, daha 1 saat önce uyandım. Şimdide
kk dayım. Bakalım kim gelip yapacak benim işlerimi?

rica ederiz çalıkuşucum asıl geldiğiniz için ben tşk.ederim,a.s.
bugün ayağım içün dr.çıktım ,önce röntgen istedi gördükten sonra kıkırdakla ilgili bi sorun vaamış diye bide mr istedi,çektirdim,bakalım sonuç ne çıkcak yarın sabah alıp göstercem umarım ciddi bişey yoktur kıslar yaa,dualarınızı esirgemeyin benden,kalıcı bi hasar olmasından korkuyoruumm:çok üzgünüm:

aysmevcim bendeniz burda yaşıyo cnm,oda sakaryalı istanbul yazdığına bakma...

Çok geçmiş olsun Roşum. İnşallah dediğin gibi önemli birşey yoktur.
Yarın bize mutlaka yaz olurmu canım?
:1hug:

bendenizcim sen istanbuldamı yaşıyosun?öyleyse nasıl imkan buluyosunuzda görüşüyosunuzBirde çalışıyosun heralde?Bende çalışıyorum ama akşamları eve kendimi zor atıyorum.Bravo walla.

Canım ben Sakaryada oturuyorum.Kocaelinde çalışıyorum.Ben haftasonları olan buluşmalara katılabiliyorum sadece.

rica ederiz çalıkuşucum asıl geldiğiniz için ben tşk.ederim,a.s.
bugün ayağım içün dr.çıktım ,önce röntgen istedi gördükten sonra kıkırdakla ilgili bi sorun vaamış diye bide mr istedi,çektirdim,bakalım sonuç ne çıkcak yarın sabah alıp göstercem umarım ciddi bişey yoktur kıslar yaa,dualarınızı esirgemeyin benden,kalıcı bi hasar olmasından korkuyoruumm:çok üzgünüm:

aysmevcim bendeniz burda yaşıyo cnm,oda sakaryalı istanbul yazdığına bakma...

Dualarımız seninle Roşum.Dr'lar herşeyi abarmayı severler.Bence önemli bişey çıkmaz.:lepi:

kuşum dün sen nikotin molasındayken sıkıntımdan bahsetmiştim arkadaşlara tabiiki sonucuda yazıcam, çok sağolasın,bendenizcim saol cnm,bende öyle düşünüyorum abartıyolar ,beni korkutan basit olsa bu kadar sıkıntım olmazdı diyede neyse kötü düşünmücem,düşünmücem...
aysmevcim sakaryanın neresinden olduğumuzu görüştüğümüzde konuşuruz cnm,bundan sonraki buluşmalarımızda senide görmek isteriz...
effekaancım ve bilgecimde üzülmüşler, bu buluşmamız biraz anii oldu pazar günü karar verdim salı buluştuk ,sizleri gözden kaçırdığım için kusura bakmayın tatsız bazı durumlardan dolayı topiğe yazamadım, bi dahakine tanışırız umarım...buluşma resimlerimizi gördünüzmü nasıl buldunuz bakalım bizleri...

Son düzenleme:
bugün ayağım içün dr.çıktım ,önce röntgen istedi gördükten sonra kıkırdakla ilgili bi sorun vaamış diye bide mr istedi,çektirdim,bakalım sonuç ne çıkcak yarın sabah alıp göstercem umarım ciddi bişey yoktur kıslar yaa,dualarınızı esirgemeyin benden,kalıcı bi hasar olmasından korkuyoruumm:çok üzgünüm:...

Roşum inşallah bir şey yoktur :Saruboceq:geçmiş olsun..

roşum canım benim yaa dün bizde yorduk seni ice valla bak şimdi çok üzüldüm umarım kötü bişey çıkmaz rabbim tez zamanda şifanı versin tatlım bence fazla üstüne basmamaya dikkat et :çok üzgünüm:kız bendenizim şu platesmidir ne karın ağrısı idir benide götürsene oraya bu sıralar canım nasıl şöyle bir spor yapıp sitres atmak istiyoki sorma gitsin ciddiyim baksengözlerimebaksengözlerimebaksanab aramıza yeni katılan ve bizlerle tanışmak isteyen arkadaşlarımız bu şevkiniz bizi cidden çok memnun ediyo çünkü zamanında ben çok bilirim buralarda yırtındığımı huu sakaryalılar buluşma var gelin dediğimi millete repler yağdırıp özel msjlar çekerekten ama malesef 4 kişilik buluşmalarımızısenağlamaama ama azmin sonu zafer diye buna derler işte şimdi kknın en çok buluşan ve en kalabalık gruplarından biriyiz artık ve çok sağlam güzel dostluklar kurduk bi buluşmamızda 15 kişi olduğumuzuda biliyorum dünde oldukça kalabalıktık en yakındada sizlerle tanışma adına bi buluşma düzenleyeceğimizden emin olabilirsiniz sizler müsait olabileceğiniz günleri söylerseniz hafta sonu yada hafta içi ki bu sefer ona göre ayarlayalımki sizlerde eksiksiz olarak katılın ve tanışıp kaynaşalım:1hug:amaniiin ammada yazmışım ne çok konuşuyom heee sus biraz kızım:mymeka:

olur mu öle şey beyazım yaa rica ederim,severek ağırladım ben sizleri,her zaman haraketliyim ben yav çoluk çocuk olupta oturan vaa mı içinizde koş koş diye diye ahanda bunlar çıkıyo karşımıza rabbim dermansız dert vermesin dr.dan ilk geldiğimde karamsar düşünüyodum ama şimdi kötü düşünceleri attım kafamdan genciz,güzeliz sağlıklıyız bunlar nekine dimeee...
ay içimden geldi öpçem hepiniziŞenizŞenizŞeniz

Back
X