• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

çalıkuşum eşin hayırlısıyla gidip gelsin,allah kavuştursun cnm,çocukların işiydi gücüydü derkene oyalanırsın ,bizde burdayız zati seni bırakmayız ,bu arada ne 59 u diyon bakem bendeniz kıs ,sen kadınsın,seni gördük gayet hoşsun bacım kadın dediğin azcuk balık etli olur ki sen balıketinde de değilsin,zati keyyifsizim kafamı bozma haa,kötükedihüso
eltim kıs hakket nazara geldik bea,bizim evde herkeşler hasta sinir sistemim çöktü yaf,ben de göyaa hastayım da baa sıra gelmiii,dr.fazla ayakta durma deyo ooo heç durur muyum ,heep yatıyom caanıım ,hizmetçim vaa yaa benim,:dilcikar:nerde bizzat ben kendim öle oluyom ooy oy-tatlicadiarzu-

canım arkadaşım sen onu matap almışsınki yazıları okuyon bence oralardan hemen çık nilin evinde anlatmıştım bana olanları ben size kıyamam altın gibi kızlarsınız
ve ben çok hastayım:teselli:kaç gündürdür yazamadımda yataktan kalkamıyorum üşütdüm herhalde herkeslere slm

güzel ablam benim kıyamam sana çok geçmşler ossun öpüyorum senii,kendine dikkat et...a.s.

günaydın sakarya.... hasta olan canlar çok geçmiş olsun...aman allahım beyazım accuk keyfini sür bekarlığın..acele yok...bendeniz sende canım.. ne öyle koca derdimi çekeceniz...çok rahatsınız çokkkkk

Günaydın hanımlar,
Haydeç ablam hoşgelmişsin...
Herkesçikler hasta ayol geçmiş olsun dikkat edin kendinize..
Haydeç ablam işin şakası yahu ne evliliği
-tatlicadiarzu-

Günaydın hanımlar,
Haydeç ablam hoşgelmişsin...
Herkesçikler hasta ayol geçmiş olsun dikkat edin kendinize..
Haydeç ablam işin şakası yahu ne evliliği
-tatlicadiarzu-

hoşbulduk canım.. ya hu bende ciddiye aldım bu kız gidici dedim...:uhm:

kızlar günaydın..hihoyyyt.valla canlar gerçekten herkesler hasta.....
yeşilgözlü ablam valla aynı durumdayız..of sıkıldım bu hastalıklardan.:delphin:.
bendenizcim ne kurusu kız..dur bakem senin yaşın ne başın ne..:mymeka:haydeç ablamın dediği gibi acele etmeyin gari..bekarlık sultanlık kız...

hatunlar selamlar,yaa bu interneti büroya taşımak kötü oldu galiba uzak kalıyorum sizlerden
ama evde olsa da ne zaman oturacağım başına,fırsat kalmıyor ki
zate yokluğumda bir sürü şey yapmışsınız
ben daha gündemi yakalıyamadım
öpüyorum sizleri sakaryamın güzel hatunları

slm kızlar çok kötüyüm çoook evde yatak döşek yatıyorum sabah doktora gittim bir torba ilaç aldım geldim kafamçokkarıştı
yeşil gzölü ablacım çıktım zaten ayyy çok sıkıldım akıllı insanın orda işi olmaz şuan içinde evlenmeye hiiç niyetim yok zatii allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq:

kızlar günaydın..hihoyyyt.valla canlar gerçekten herkesler hasta.....
yeşilgözlü ablam valla aynı durumdayız..of sıkıldım bu hastalıklardan.:delphin:.
bendenizcim ne kurusu kız..dur bakem senin yaşın ne başın ne..:mymeka:haydeç ablamın dediği gibi acele etmeyin gari..bekarlık sultanlık kız...

Doğru diyon kedicik daha 19-20'yim.delikafadulden

slm kızlar çok kötüyüm çoook evde yatak döşek yatıyorum sabah doktora gittim bir torba ilaç aldım geldim kafamçokkarıştı
yeşil gzölü ablacım çıktım zaten ayyy çok sıkıldım akıllı insanın orda işi olmaz şuan içinde evlenmeye hiiç niyetim yok zatii allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq:

Geçmiş olsun beyazım toprağım..Şeniz

Geçmiş olsun beyazım. Yeşilgözlü ablamda hasta. Ne olacak bizim Sakaeyalı hanımların bu hali...:delphin:
Allah hepinize acil şifalar versin inşallah.:1hug:

Bu arada bende sabah 8 de gönderdim eşimi.:asigim:
Allahım biran önce geçse bu hafta. Şimdiden bir boşluktayım sanki....
:delphin:

Bu arada bende sabah 8 de gönderdim eşimi.:asigim:
Allahım biran önce geçse bu hafta. Şimdiden bir boşluktayım sanki....
:delphin:

kuşum allah kavuştursun cnm,a.s.
hasta olan herkeslere çok geçmşler olsun ,allahım acil şifalar nasip etsin...bi kar yağmadıki kırılsaydı şu mikroplar benim kızımda yatak döşek hasta dersaneden,okuldan geri kaldı yazık oluyo çocuklarımıza yaa...neyse rabbim dermansız dert vermesin cümlemize...
hadi bakem kendinize ii bakın güzeller görüşmek üzere öptm een kokulusundan Şeniz

Teşekkür ederim arkadaşlar. İyiki varsınız.
Ben buralardayım, herkese selamlar.

yaaa bende hasta oluyorum galibaaaa
baş ağrısı,göz yanması,halsizlik offfff grip oluyorummmmmm
olanlarada geçmiş olsun diyorumm

bendeniz canım benim geri ver çabuk o bidonu...elini sallasan ellisi cicim sen beğenmiyorsundur kimseleri... evdemi kalınırmış hiç..

beyazım, yeşilgözlüm..pisim çok geçmiş olsun...

çalukuşum allah tez zamanda kavuştursun canım benim..üzülme hayırlısıyla gidip gelsin eşin canım..

sinyoram hoşgeldin canım..seni aramızda görmek güzel..işlerini kolaylamışsındır inşallah...

roşum sen nasıl oldun canım...ilaçlara devammı...

Back
X