• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Doğru diyon kedicik daha 19-20'yim.delikafadulden
ne var yane...evlenme yaşı yükseldi bikerem.artık :dilcikar:..biz erken evlendik de ne oldu.taç mı taktılar..lülülülülülü

Bu arada bende sabah 8 de gönderdim eşimi.:asigim:
Allahım biran önce geçse bu hafta. Şimdiden bir boşluktayım sanki....:delphin:
canım allah ayırmasın.sayılı gün çabuk geçer kuşum üzme kendini.....

bu arada dr gittim.bronşit başlangıcı dediler.belliydi zatii.ciğerlerim ağzımda dolaşıyorum....rabbim herkese şifa versin...:Saruboceq:

bendeniz canım benim geri ver çabuk o bidonu...elini sallasan ellisi cicim sen beğenmiyorsundur kimseleri... evdemi kalınırmış hiç..

beyazım, yeşilgözlüm..pisim çok geçmiş olsun...

çalukuşum allah tez zamanda kavuştursun canım benim..üzülme hayırlısıyla gidip gelsin eşin canım..

sinyoram hoşgeldin canım..seni aramızda görmek güzel..işlerini kolaylamışsındır inşallah...

roşum sen nasıl oldun canım...ilaçlara devammı...

sağol ablacım hoşbuldum,gelebildim nihayet valla,işler bitti sayılır çok şükür
ama daha eksiklerim var yanii
öpüyorum seni

roşum sen nasıl oldun canım...ilaçlara devammı...

saolasın ablacım iyi olmaya çalışıyorum ,pek ilaç kullanmak istemiyorum kas gvşetici zati,biliyosun mideyi mahvediyo,kremleri kullanıyom,fiziğe gidiyorum hergün ,ii gelecek gibi görünüyor ama hiç oturamıyom ki bütün gün ayakta dr.üstüne fazla basma diyo,çook biliyo yanelaelaelaelaelae

bu arada dr gittim.bronşit başlangıcı dediler.belliydi zatii.ciğerlerim ağzımda dolaşıyorum....rabbim herkese şifa versin...:Saruboceq:

ah eltim dedim ben sana dime o kadar ıslanmaya böle olcağı belliydi geçmşler ossun,dikkat et kendine sen bize lazımsın yaf...
ay yok nazarlara geldik yaaa okuyun üfleyin kıslar topic dökülüyo bea delikafadulden

Geçmiş olsun kedicik...:teselli:
Ne oluyor yahu bu topice.. Aramızdaki tek hocamız beyazım toprağım oku üfle birazcık topici
:Saruboceq:

iyi akşamlar hanımlar ..nedir bu yav herkes hastamıdır..beyazcım,,kısmetsiz pisicim,,..yeşil gözlüm..herkese geçmiş olsun..sinyorcım seni gördüme sevindim güle güle otur evinde,, inşallh..çalıkuşum alah kavuştursun.roşum kendine dikkat et canım..işler kalsın boşveeer,,

Geçmiş olsun kedicik...:teselli:
Ne oluyor yahu bu topice.. Aramızdaki tek hocamız beyazım toprağım oku üfle birazcık topici
:Saruboceq:

ah canım ah kelin ilacı olsa kendi başına sürermişşakkıdı, aynı kaderi paylaştığım arkidişlerime bende çoook çok geçmişler olsun diyorum rabbim tez zamanda şifamızı versin inşsenağlama.
roşum güzel kızına da çok geçmiş olsun canım sen yinede dikkat et ayağını fazla yormamaya çalış
çalı kuşum canım ciğerim allah kavuştursun tatlım sayılı gün çabuk geçer inş.:teselli:
kızlar bu gün yine hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdim yine aksilikler zinciri üst üste gelmeye başladı aaa imdat diye bağıracam kaldıramıyorum artık ooof of:çok üzgünüm:

ah canım ah kelin ilacı olsa kendi başına sürermişşakkıdı, aynı kaderi paylaştığım arkidişlerime bende çoook çok geçmişler olsun diyorum rabbim tez zamanda şifamızı versin inşsenağlama.
roşum güzel kızına da çok geçmiş olsun canım sen yinede dikkat et ayağını fazla yormamaya çalış
çalı kuşum canım ciğerim allah kavuştursun tatlım sayılı gün çabuk geçer inş.:teselli:
kızlar bu gün yine hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdim yine aksilikler zinciri üst üste gelmeye başladı aaa imdat diye bağıracam kaldıramıyorum artık ooof of:çok üzgünüm:

Sağol canım, teşekkür ederim. Gerçekten ne oldu böyle; herkes birden hasta.kafamçokkarıştı
Allahım hepinize şifalar versin. Beyazım hastalığın yetmeyip birde üstüne başka aksilikler mi eklendi?:uhm:
Bilge nerelerde bu arada? Bu gece nedense kimseler yok buralarda. Off ben nasıl vakit geçiririm, yanlız yanlız:delphin:

çalıkuşum bende hep buralardaydım halada öylede elim gidip yazacak durumum olmadı benimde pek keyfim yok:çok üzgünüm:
babam rahatsızmış memleketten söylediler çarşamba buraya gelicekler dr.a götürcem pek iyideğilmiş:1no2: burda anlatıp sizide yormak istemiyorum ama canım epeyce sıkkın:delphin:yalnız yalnız oturdum cigaranın birini yakıyom bitmeden diğerini.. vakit geçmiyor sizle ilgilenemedim canlar inşallah şu babamın durumu düzelir:Saruboceq: bende size güzel şeyler yazarım
hepinizi öpüyorum Allah rahatlık versin...

slm topraklarım bende sakaryalıyım ama ist gelin geldim sizlerle tanışmak istiyorum tabı sızde ıstersenız cok guzel bır topik buu ne guzel tum sakaryalılar burda

slm topraklarım bende sakaryalıyım ama ist gelin geldim sizlerle tanışmak istiyorum tabı sızde ıstersenız cok guzel bır topik buu ne guzel tum sakaryalılar burda
Topiğimize hoşgeldin karalım.a.s.
Sık sık burayı ziyaret edersen zaten tanımış olursun bizleri.

çalıkuşum bende hep buralardaydım halada öylede elim gidip yazacak durumum olmadı benimde pek keyfim yok:çok üzgünüm:
babam rahatsızmış memleketten söylediler çarşamba buraya gelicekler dr.a götürcem pek iyideğilmiş:1no2: burda anlatıp sizide yormak istemiyorum ama canım epeyce sıkkın:delphin:yalnız yalnız oturdum cigaranın birini yakıyom bitmeden diğerini.. vakit geçmiyor sizle ilgilenemedim canlar inşallah şu babamın durumu düzelir:Saruboceq: bende size güzel şeyler yazarım
Geçmiş olsun bilgecim.
Hayatta herşeyin başı gerçekten sağlık.a.s.

delikafadulden
aaaa canım merhaba;
seni burda görmek ne güzel. Hoşgeldin topiğimize.
Ben biraz, üzgün, biraz moralsizim ama olsun geçecek yakında.:asigim:

cnm neyin var ?
Seni gördümde geldim topicinize ama cevabına bakamadan çıkmıştım bugün geçmişide tam okuyamadım aslında ama eşini mi yolladın gurbete yazılan cvplardan anladım biraz :)

BENDE HOŞGELDİM ne sakaryalıyım nede sakaryada oturuyorum çalıkuşum sayesinde arada uğrarım buraya zaten Myhope hamile arkadaşınızı,Roşum,Yeşilgözlü,Gümüş boncuk, Kısmetsiz kedi, Nilly, Beyaz toprak hepsini fotoğraflarından tanıyorum çalıkuşum link yollamıştı hepside çok tatlılar maaşallah....

karalım ve nazarboncuğum hoşgeldiniz güzeller çok sevindim bizlere katılmanıza kaydirigubbakcemile2,her zaman bekleriza.s.
bilgecim babacığına geçmş olsun, rabbim acil şifalar nasip etsin cnm...
beyazım sağolasın güzel arkadaşım hayırdır cnm,günün niye böle kötü geçti ki:uhm:
çalıkuşum ,kocişinin yokluğuna alışamadın heral bu saatte uyumadığına göre,en uzun ayrılığınız bu olsun cnm,
herkeşlere allah rahatlık versin, tatlı rüyalar, buda iyi geceler öpçüğünüüzŞeniz

Evet aksine uyku tutmadı bu gece. Bakalım biraz daha dolaşır yatarım herhalde.
Yoksa yarın çocuklar okula gidemez
:roflol:

Geçmiş olsun Bilgecim.Umarım önemli birşeyi yoktur babanın.:teselli:
Hoşgeldin Karalım.Biz hep burdayız senide beklerizŞeniz

Back
X